Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Automašīna Rīgā uz gājēju pārejas notriec četrus cilvēkus

Vakar Rīgā uz gājēju pārejas automašīna "Mercedes Benz E500" notrieca četrus gājējus.

Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību birojā aģentūru LETA informēja, ka vakar ap plkst.15.30 Rīgā, Anniņmuižas bulvārī, 1982.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Mercedes Benz E500", uz gājēju pārejas notrieca četrus gājējus. Visi cietušie - 1981.gadā dzimis vīrietis, 1980.gadā dzimis vīrietis, 1956.gadā dzimis vīrietis un 2005.gadā dzimusi meitene - ar dažādām traumām nogādāti slimnīcā.

Vakar ceļu satiksmes negadījumā galvaspilsētā cieta arī kāds velosipēda vadītājs. Ap plkst.21.50 Rīgā, Skolas un Stabu ielas krustojumā, sadūrās taksometrs "Peugeot", kuru vadīja 1984.gadā dzimis vīrietis, un velosipēds, kuru vadīja pagaidām nenoskaidrots vīrietis. Velosipēda vadītājs pēc sadursmes ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 55 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 13 negadījumos cieta cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēti 34 ceļu satiksmes negadījumi, sešos no tiem cieta cilvēki.

Vakar ap plkst.14.20 Neretas novadā uz autoceļa Sproģi-mājas "Smelteņi" 1928.gadā dzimis vīrietis, vadot traktoru "T25", braucot atpakaļgaitā, nobrauca no ceļa un apgāzās. Traktora vadītājs ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas