Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Autovadītāji ziņo par iespējamiem krāpniekiem uz šosejas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
www.patriotiem.lv
w
vienreiz aplauzām viņus ar to , ka sākām runāt franciski....
ace
a
Vai Tu, tas viedais aitu gans, varētu visiem pateikt, par kuriem blēžiem 2. okt. iet un novēlēt?
vēlētājs
v
Cilvēkiem vajag atcerēties ļoti labu sakāmvārdu - KUR IR AITAS, TUR IR - CĒRPĒJI.
Sēlis
S
Tie ir Juhana aitas galvas pēcnācēji,kuriem PLL ir diva tā kunga vietā Āmen kapos.
Juhans
J
Vai jenotības akcijas?
Bezdievis
B
Vai tik nebūs tie paši Rumānijas - Francijas čigāni?
haha lonijai
h
nolaidies uz zemi,Vācija viņus būtu aizveduši,ja viņi būtu apstājušies uz autobāņa apdraudot satiksmes drošību,skat ka kādu dienu friču policiju ,iesūdzēs tiesā par citu valstu transporta nelikumīgu aizturēšanu,un tad maksās no zemju iekšlietu ministrijas budžeta naudiņu.un kas pēc tavām domām aizvedīs,un atrisinās problēmu,psiholoģiski ietekmēs,sakot ja tirgosiet pie mums iebāzīsim cietumā,vai izraidīsim,tad jebkurš normāls jurists tādu policijas patvaļu ātri, ka ES pilsoņu brīvi pārvietoties pa ES ,vai ES brīva tirdzniecība,vinnēs,pirms pati kaut ko raksti palasi likumu par policiju
Runcis
R
Vai tas, kurs notes bridi izdevigi nopirks 1 kg ista zelta, maksas PVN? Nekad. Pilnigs pasrisks. Dargmetalu tirdznieciba - licenceta nodarbe. Aitas - cirpeji. Neterejiet policijas spekus.
ikik
i
policija tak ar civilajiem auto var meegjinaat uzkjert, ne?
Lonija
L
Ja tā ir taisnība, tad CP būtu jāpaintersējas, ko viņi te dara, vai nevar brālīgo zemju pilsoņiem kā palīdzēt !! Nevajag teikt, ka policijai nav jābrauc uzzināt,kas notiek ! Tijai dumiķis tā var spriest. Vācijā jau sen būtu nogādājuši kur vajag un atrisinājuši problēmu, bet pie mums visādi haha-ri muļķības gvelž!
haha
h
policijai gan nav jābrauc un jātērē degvielu,jo ārzemju braucēji ceļu satiksmes noteikumus nepārkāpj ,kā te raksta daži, ka redzētas automašīnas kas braukā,un kas no tā ,jo nav nav noticis noziedzīgs nodarījums,visiem ES iedzīvotājiem ir brīvās tiesības pārvietotie pa ES valstīm,ja tu zini ka lieta nav īsta ko pērc,vajag vēl pierādīt,ka tevi gribēja apšmaukt,ja es teikšu ka pārdodu īstu zeltu,jā lētāk jo vajadzēja naudu,un es nezināju ka tas nav zelts,neko man neviens nepiešūs,ka krāpniecību vari sūdzētie PTAC ka pārdota nekvalitatīva prece,vai iesūdzēt pārdevēju civiltiesā.
marfa
m
vienotiibas soliijumi ir un paliek soliijumi.Un ja veeleetaajs ir ēzelis tad viņš arī paliek ēzelis un tur neko nevar darīt. Un ja jau pat pirms pashvaldiibu veeleeshanaam soliija nemazinaat tikai pensijas ,tad tagad buus veel krutaak pnogrieziis visu dubultīgi un paardos visu ko var paardot,bet tā LV viss bez pārmaiņām. Ja taada peec laaciisha miinaashanaas un jeelo pirshanas veel pastaavees!
Terorists
T
Čigānu zelts ir un paliek čigānu zelts.Un ja ēzelis ir ēzelis tad viņš arī paliek ēzelis un tur neko nevar darīt. Un ja jau pat juvelieru veikalā piedāvā krutku,tad pie asfalta krutku piedāvās dubultīgi,bet tā LV viss bez pārmaiņām.
Curious
C
A4 uz Limbažiem? No kurienes?
Zuiderwijk
Z
Kādam gan ''āzim'' jābūt, lai ceļmalā pirktu zeltlietas, ja par šo ''metienu'' jau runā gadiem...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas