Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Auziņu pārsteidz pasniedzēju reakcija uz filozofijas studentu paziņojumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Piezīmes: papildinājums
P
"Vai nevajadzētu papētīt arī "Zaratustras" tulkojumus?" Tie ir jau pētīti..
Piezīmes: papildinājums
P
„Visvairāk esmu gandarīts, ka Kūle” Gandarīts? Esat piedalījies rektora vēlēšanās personīgi? “un sadalot to pēc savas boļševistiskās pārliecības!” Cik zinu, M. Kūlei ir demokrātiska pārliecība.
Piezīmes
P
"Cik es saprotu, ciņa nav par valodu, bet par naudu." Tik vienkārši nebūt nav. Es teiktu, ka cīņa ir gan par valodu, gan filozofijas un humanitāro zinātņu pastāvēšanu līdzšinējā formā kopumā.
!
!
Vai nevajadzētu papētīt arī "Zaratustras" tulkojumus?
Zane
Z
Vēlos paust atbalstu M.Auziņa paustajam, ka plaģiātisms pasniedzēju darbos noteikti nav kopēja LU problēma. Esmu soc.zin.fakultātes studente un šīs fakultātes ietvaros nav nācies dzirdēt par šādu neētisku rīcību. Būtībā būtu muļķīgi uzreiz šo vēl neapstiprināto gadījumu attiecināt uz visu universitāti, jo tās mācībspēku skaits ir plašs un neapzobežojas ar pāris pasniedzējiem vienā studiju programmā, kā tas ir virknē Latvijas augstskolu.
AX > Piezīmes
A
Paldies par informāciju. Cik es saprotu, ciņa nav par valodu, bet par naudu.
Piezīmes
P
"Kāpēc Kūļa aizstāvjiem (dzīves mākslas filozofija, psihianalize un eksistence) tāds žargons ? Šizofreniķis Bankovskis, peļķu mākslinieki, un tml.?" Pirmkārt, neredzu nevienu prof. Kūļa aizstāvi. Katrs ir pietiekami spriestspējīgs un runā pats par sevi. Otrkārt, šī profesora darbības sfēra nav tieši saistīta ar iepriekšminētajiem filosofijas pētniecības laukiem. Tos aplūko prof. Šuvajevs. Un atkal- piekritīsit, ja kāds par relevantu uzskata dzīves mākslu, viņam nav jābūt kāda aizstāvim. Treškārt, ja jau tik ļoti vēlaties būt valodas policists, papūlieties vismaz noskaidrot vārda "žargons" nozīmi. Tas arī viss.
Žuks
Ž
Visvairāk esmu gandarīts, ka Kūle uz viņas satelītaģitatoru brigāde ar Šuvajevu priekšagalā ar savu ķengāšanos un iedomību izgāzās LU rektora vēlēšanās kā veci sētas vārti. Nedod Dievs, kas būtu noticis dāmai, kura iemanījusies viņas pārraudzītajā LZP ekspertu komisijā piešķirt lauvas tiesu saviem grantiem, tiekot pie LU studiju naudas un sadalot to pēc savas boļševistiskās pārliecības!
Piekrītu Auziņam
P
ceram ka bus represijas pret Filozofijas fakultātes mācībspēku jo nav taču uguns ja nav liesmas.
AX
A
Kāpēc Kūļa aizstāvjiem (dzīves mākslas filozofija, psihianalize un eksistence) tāds žargons ? Šizofreniķis Bankovskis, peļķu mākslinieki, un tml.? Valoda parāda cilvēka īsto seju.
privātais
p
te ir cīņa starp ķīļiešiem, kam gribas garīgo varu par visiem, kam paranormāli izbesī tas, ka viņi nevar valdīt LU un Latvijas humanitārajā lauciņā, un normāliem studentiem, kuri ciena savus pasniedzējus, dzīves mākslas filozofiju, psihoanalīzi un eksistences filozofiju. Tie jau ir parakstījuši depešu ar 70 cilvēku studentu un mākslinieku parakstiem un uzsaukumiem, ka pretojas šai ideologu apmātajai konstrukcijai Latviju nodot peļķu mākslinieku 1/4 satoriešu un mauziniesu varā
Hitlers
H
zinu, ka Kūļi reiz izlika dēlu uz trepēm par pretī runāšanu.
klipklapene
k
tagad arī LU ir ieviesta pasniedzēju un studiju kursu vērtēšanas sistēma, tā, ka iespējams lietas sāks uzlaboties, it sevišķi, ja vairs nebūs valsts atbalsta - neviens nepirks beigtu žurku!
Piezīmes
P
Ne tikai šis students; Mārcis Auziņš arī ir marionete. To pierāda viņa izteikums, ka uzmanīs, lai mācībspēki neatriebjas. Kā veidojās negatīvais viedoklis par VFF mācībspēkiem? Golubeva atrakstīja twitterī, Ķīlis pateica Rīgas Laikā, Leimaņa uzmundrinātie anonīmiķi entuziastiski piebalsoja; taču saprotams, ka lielākā nozīme bija diviem pirmajiem- visi trīs strādā kopā SAK. Rīcības plāns bija skaidrs. Turklāt savulaik arī M. Kūle bija kandidāte uz rektora vietu- arī aizmirsta cīņa ir cīņa.
klusais
k
Kur ta pazudi?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas