Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Avgustinoviča kukuļņemšanas lieta izgāzusies valsts nekompetences dēļ

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vientulais vilks
V
Kapec nekompetentie juristi turpina sanemt lielas algas?
Bizbiz
B
Skaisti! Šokējošākais, ka mani - ierindas pilsoni, šādas ziņas VAIRS NEIZBRĪNA!!! Kukuļņēmēji ierēdņi, kukuļņēmēji tiesneši... ehh. Puvekļi! Un shēma droši vien arī vienkārša - kukulis tiesnesim, pēc tam šo naudu atgūstot no valsts kā kompensāciju. M? Kāpēc ne?
aivars
a
izskatās ka tiesneši sēž kāda kabatā. es domāju, ka nepieciešams veidot wall of shame, kur izkārtot šādu tiesnešu purnus ar visu lietas analīzi blakām. paskatīsimies kuri satversmes nodevēji izvirzās vadībā. kur skatās sab?
mērglis
m
Latgales muitas amatpersonu Liscovu nošaava ceļaa uz Riigu , par to , ka viņam bija zinaama kontrabandistu sheema , viņam nevareeja ienaakt praataa ka sheema var nosleegties paša galvenaa Riigas priekšnieka kabinetaa un saeimaa starp tautas veeleetiem deputaatiem bijušajiem baarmeņiem un citiem vienkaarši zagļiem , ar staastiem neatkaartošos...šim eksemplaaram varbuut zinaama persona kura deva riikojumu Liscovu nošaut , iekams tas ticis liidz Riigai , neviens jau neko arii nemeklee...
Šampēteris
Š
Pierādās - Avgustinovičs nav piramīdas virsotne.
marča
m
Kāda nekompetence? Nu, nevar taču korumpanti un zagļi notiesāt savējos. Tā ir brālība. Pierādījumu jau nu pietika. Rodas iespaids, ka tiesnesis var attaisnot arī sērijveida slepkavu, ja sajutīs garīgu tuvību. Un nekas viņam par to nebūs, un spriedums nebūs pārsūdzams.
Pelēkais Vilks
P
Skat, pat Butu - krievu ieročtirgoni par nevainīgu atzina biznesmeni. Ja jau jeņķi ar savām iespējām nevar savākt pietiekošu pierādījumu bāzi, tad ko tur brīnīties par mūsu sūnuciemu.
Pelēkais Vilks
P
Sagribējāt! Lai Latvijas izziņas iestādes varētu konkurēt ar advokātu mafiju. Paši raksta likumus, paši meklē pretrunas. Turklāt par atalgojumu, tehniskajām iespējām nerunāsim vispār.
ABC
A
Bičkoviča simpātijas pret kukuļņēmējiem un reketieriem ir vispārzināms fakts, tātad nekādu brīnumu šeit nav.
Tiesneši noperkami?????
T
vai tiešam Tiesneši ir noperkami??? ================= Pec šitādu spriedumu Tiesnesim jadod melu detektoru parbaudi. Godīgs tiesnesis pats pieprasītu melu detektoru parbaudi lai pierāditu ka nav ņemis kukuļus un kukuļus ari nav viņa ģimene saņemuši, vai offshor konti nebus pieējami viņiem pec penzijas...
Mg
M
Man vienīgā informācija par šo lietu ir šis Dienas raksts... Bet es AT tiesnešiem tomēr ticu vairāk nekā žurnālistiem.
gm
g
"jāvērtē pierādījumi un jāspriež tiesa vadoties no tiem, nevis no tā, ko raksta laikrakst Diena vai kāda ir revolucionārā pārliecība." -------------------------------------- Tikai jautājums - Tu pats tici attaisnotā nevainīgumam? Neslēpjoties aiz nevainības prezumpcijas, vienkārši subjektīvs viedoklis? Starp citu, prokuroru Nazarovu notiesāja un visai bargi uz pavisam līdzīgu pierādījumu bāzes.
bijušais kaimiņš
b
Tadad skaidra bilde jādzen līdz AT ,jālasa liela nauda un tevi attaisnos.
Mg
M
Gan jau ir daudz arī tādu tiesnešu kas grib, bet tiesnesim nav jāgrib kādu notiesāt, tiesnesim ir jāvērtē pierādījumi un jāspriež tiesa vadoties no tiem, nevis no tā, ko raksta laikrakst Diena vai kāda ir revolucionārā pārliecība.
gm
g
un tad vēl brīnās, ka cilvēki niknumā ar akmeņiem mētājās. Nu kā tā var, nu kā tā var! Šajā valstī taču valda likums un taisnība. Redz' tādu godājāmu vīru attaisnoja, jo tur taču visiem skaidrs, ka viņu nepatiesi apvainoja. Apsītis un Zalters varētu viņam Doma laukumā publiski apvainoties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas