Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Avīze: Liepnieks provocē diskusiju par marihuānu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
SVF
S
jums ir kāda sava politiskā elitīte, kurā dejo arī Liepnieks? tad - jums vienīgajam. tur, kur dzīvoju es, šis "domātājs" ir parija.
lasiitaaja
l
Latvijai vajadzetu pagaidit pirms zalites legalizeshanas, lidz kamer Kalifornija to izdara. Vispirms, Kalifornija ir attistiitas viskvalitativakas skirnes (ap 50), Humbolda aprinki galvenais produkts, un pat ir savs zimols. Kalifornija legalizes, jo valstij nepieciesami tie miljoni ko legalizacija ienesis, un jaizspiez meksikanu karteli no marihuana biznesa Kalifornijas mezos, kas stingri pazeminatu noziedzibu limeni. Cena bus uzskruveta pietiekosi augsta, lai ierobezotu paterinu. Pirkt vares ar 21 gadiem. Katrs vares kultivet ierobezotu daudzumu. Preti tai idejai ir visi marihuana audzetaji Humbolda aprinki, meksikanu politiki, anarhisti, konzervativie u.t.t.
gera
g
protams, uz vēlēšanām Liepniekam būtu vieglāk strādāt ar dumjiem zāles pīpētājiem, varētu pat saukli izdomāt piemēram:"ievelc kāsīti par andri šķēli no LPP vēlēšanās" vai ko tādu. pie tam latvijā es neļautu zāli pīpēt, tapēc, ka latvieši ir pūļa tauta un glupāki kompānijas pēc visi vilks, jo tomēr ārzemēs pārsvarā to dara anarhisti un hipiji, bet latvijā to dara lielākā daļa jauniešu nezinu kapēc, psihologi, lai pasaka, varbūt nav mugurkaula pateikt nē.
cheetos
c
Es nesaprotu kapēc marihuāna ir pabāzta zem vārda narkotikas, bet alkohols un cigaretes ne? No marihuānas NEVAR būt fiziska atkarība, taču no tabakas un alkohola gan. Esmu par legalizāciju/dekriminalizāciju un ļoti ceru ka tādu cilvēku latvijā būs aizvien vairāk!
Rasta
R
Legali vai nav legāli, ja labi grib tā pat var pats savām vajadzībām kādu audziņu izaudzēt
ciankālijs
c
Kad pienāks mana kārta legalizēties?
iesaku
i
Iesaku Liepiņam pārkvalificēties par medbrāli. Ja vairs tiešām laivā nevar tikt, tad labāk pārprofilēties un nest sabiedrībai kādu labumu.
indeed
i
"Pietiek cilvēkam, kura vārds Latvijā ir vairāk vai mazāk atpazīstams, kaut vai tīri prieka pēc izmest kādu provokatīvu frāzīti jebkurā sociālajā tīklā - vai tas būtu twitter, draugiem.lv vai facebook, kad žurnālistiņi jau sacenšas, kurš radīs sensacionālāko tekstu:) Bērnudārzs. Un zināmā mērā tas liek aizdomāties arī par meiju kvalitāti kā tādu - ja šāda rakstura ziņas tiek liktas pirmajā lapā..." tak nav tās kvalitātes!!!
lāpītāja
l
Nu gan, dažs te Liepnieku pieskaitījis politiskajai elitei,neliekot šo vārdu savienojumu pēdinās, jo pēc būtības šo apzīmējumu nevar attiecināt uz mūsu gauži bēdīgā līmeņas politiķiem un kur nu vēl uz Liepnieku - viņš ir vienkārši "kriminālnoziegumā apsūdzēta personā" pie tam lietā kur ir apgrozīta miljonu afēra,no kuras viņam atlecis biezs kumšķis kāposta, tāpēc pieskaitīt šo nelietīgo tipu jeb kādai elitei nav pamata(ja nu vienīgi kriminālajai elitei-bet tai viņš ar savu 320 000 kāpostu par sīku) un prese patiešām mums prorovinciāla un dzeltena,ja vispār vēl pievērš šim Liepniekam uzmanību- par viņu varētu rakstīt vienīgi sēdes atreferējumā no tiesas zāles.
THC
T
Vins loti pratigs cilveks! Apzinas ka alkohols ir daudz kaitigaks neka JUANA.
krishus
k
Beidzot kads Latvija uzdroshinas to temu pacelt. Patreiz lielaka problema ir tada, ka sobrid lielakais vairakums Latvijas iedzivotaju ir cilveki kas ir dzimusi un augusi padomju savieniba kur tas bija iepotets, ka narkotikas tas ir slikti, man sobrid ir 18 esu pipejis marihuanu gan Latvija gan Amsterdama, lieta ir tada kad es redzu ka es un mani draugi lietojam alkoholu mes sakam darit stulbas lietas bet kad tiek lietota marihuana visi atslabst un nomierinas. Jautajums ir tads - kam ir jabut legalam alkoholam kas katru gadu izraisa 10000000 naves gadijumu vai ari marihuana kurai nav absoluti neviens registreets naves gadijums.
qwe > Ass
q
Tieši tā:)) Liepnieks taču to vienkārši twitterī iepoustoja:))
qwe > zuu
q
zuu baigi sacepās:) zuu kāds dūms toč nāktu par labu:)
zuu
z
Man patiik, ka te ir tik daudz bljaaveeju par to cik taa ir kaitiiga utt., bet neviens nevar taa iisti neko pieraadiit, jo, piemeeram, nav veel neviens naaves gadiijums, kas buutu saistiits ar THC[marihuaanas aktiivaa viela] paardozeeshanu, jo zinaatniski ir pieraadiits, ka tas pat nav iespeejams, bet no alkahola paardozeeshanas mirst katru dienu! Un vispaar runaajot par 'tupajiem amerikaanjiem' kaa te dazhs labs ir izteicies, varbuut vajdzeetu parunaat par tupajiem latvieshiem un krieviem, kas sheit dziivo, par to lielo alkoholisma procentu, par to valsti, kuru mees pashi veidojam, par tiem suudiem, kas ir visapkaart. Vajag pashiem graamatas palasiit nevis ieteikt to sdariit citiem, varbuut tad nebuus jaameetas ar pashu izdomaatiem peetiijumiem par peleekajaam shuunaam un to ka amerikaanju stulbumaa ir vainiiga marihuaana! UN KAS IR MUUSU STULBUMA VAINA?ĢEOPOLITISKĀ SITUĀCIJA?KRIEVI?PAŠMĀJU POLITIĶI?MUMS TAK NAV LEGĀLA "ZĀLE", TAD KAS IR MŪSU PELĒKĀS ŠUNAS SAĀRDIJIS?
bulciņa
b
Liepnikes manuprāt drīz sāks dejot kails ap stabu. Populritāte apsīkst, naudas nav, darba nav, bet ļoti gribas būs svarīgam un redzamam

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas