Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Bail, ka valsts uzņēmumu privatizācija palielinās oligarhu varu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kaspers
K
Instinktīvās bailes no privatizācijas ir pamatotas. Līdzšinēja privatizācijas pieredze mums ir parādījusi, ka privatizācija ir ražošanu graujoša un bezdarbu izraisoša. Privatizētie uzņēmumi pamet Latviju, vai izpārdod iekārtas. Patreizējā pasaules ekonomiskā situācijā Latvijā var eksistēt galvenokārt tikai valsts uzņēmumi. Privātais kapitāls ir slims ar maksimālās peļņas sērgu. Latvijai no tā nav nekāda labuma. No tā, ka privātais uzņēmējs pelna kautkur Ķīnā, Latvijai nekas neatlec.
Mu-ha-ha
M
Kas tā tā VALSTS TĀDA BŪTU ??? Vencpilgov saimnieka dienestnieki ? :P
Mu-ha-ha
M
Bail, ka oligarhu vara realizēsies PA TIEŠO - bez STIPENDIJĀM un ziedojumiem par iedzīvotāju vairākumu rūpi turošo partijnieku barotuvēm valdēs utml. :P
lapsa
l
Vislabakais ja valsts nenodarbojas ar sprotu razosanu jo noteikti atradisies kads kas ZAGS tas sprotes un valsts bus ZAUDEJUMOS kaut gan atskaites radis ka ir PELNA. Ne KNAB ne Valsts kontrole nekad nebus spejiga to visu izkontrolet. Cerams ka vismaz pardodot valsts uznemumus KNAB bus spejiga izkontrolet lai nepardod par NEADEKVATI ZEMU CENU oligarhiem.
I.Gr.
I
Veel par akciju sabiedriibaam: Valsts vienmeer savaas rokaas patur 51% no akcijaam. Tas ir reaals priekshlikums, var pat tikt nostiprinaats ar likumu un ar to panaak, ka teikshana vienmeer paliek Latvijas valsts rokaas. Bet pelniit ar 49% no akcijaam var arii privaatie iipashnieki.
I.Gr.
I
Veel par akciju sabiedriibaam: No pieredzes Vaacijaa es varu teikt, paardodot akcijas var noteikt, ka leemumtiesiibas var buut tikai Latvijas pilsonju akcijaam, vai arii, ka 60% no akcijaam jaabuut latvieshu rokaas.
I.Gr.
I
Ja patiesi privatizaacija ir vajadziiga, lai valsts ieguutu liidzekljus, tad varbuut vislabaak buutu lielus valsts uznjeemumus paarveerst par akciju sabiedriibaam. Cik es saprotu no shiim financeem, tad valsts pati vareetu noveerteet savu uznjeemumu un akcijas piedaavaat tikai par labu samaksu. Ko finanshu specialists Repshe saka par shaadu risinaajumu? Svariigi ir arii, lai shiis akciju sabiedriibas tiktu sapraatiigi vadiitas. Lai taas nestu labu peljnju un dotu darba vietas.
Kiii
K
bet vai VAS par kuram partijas cinas lai ieliktu savus politiskos ieliktenus un pumpetu ara naudu monopola apstaklos dod lielaku drosibu tautai?
traductrice
t
Diez kāpēc vēlētāji nebaidās par oligarhu varu, kad savas balsis atdod par PLL (8%) un ZZS (20%)
Terorists
T
Un lāčbiksītim tikai atliks nolaizīties un piekrist,un viņa JAUNMESIJAS KĀRTS BŪS SITA. NABAGA JAUNMESIJA,AIMIRSA VECMESIJU REPRPŠU EINĀRU. NO REPŠU EĻĻAS VĒL KAUT KAS IZNĀK,BET NO DAMBROVSKA KAULIEM TIKAI ZIEPES.
KURS GAN CITS JA NE ES
K
MILJONS MAN , MILJONS TEV , 10 KATRAM SPOMSORAM ........ KAMPEEJCUUKU NEKAUNIBAI NAV ROBEZU , TIKAI CIETUMS GLAABS VINU DVEESELES !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas