Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Balagāns jābeidz

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
padoms
p
Koziols šodienas Dienā sāk publicēt klasiķa Šlesera rakstus....
Zirka
Z
Nē, tā Diena ir pārvērtusies par galīgu nakti ar visiem mudaku samurgotiem rakstiem.
Zanis>>> KLM
Z
Tev nu gan galvas vieta ir piestiketa cita kermena dala un ja mes nebutu Eiropa mes jau sen sedetu sudu muca lidz ausim. Tadu rakstu bus dauz,jauni saimnieki,jauni redaktori,bus par ko apspriesties un izladeties
kaila patiesība
k
Ja arī ir kāds balagāns, tad Egona Mulduļa raksts - NOTEIKTI!
Ha
H
Žēl to asinskāro cilvēku, kuri visas vainas liek uz oranžajiem un valsts izzadzējiem pēdējos divdesmit gados. Jāteic, ka to sauc par privatizāciju, ne zagšanu. Galveno vērtību - zemi saņēma mantinieki, kas nebūt nav oranži. Savukārt rūpnīcas tika nopirktas par sertifikātiem, arī pārpirktajiem, kurus vientiesīgie ne oranžie duraciņi brīvi pārdeva par santīmiem. Viņu pēteči tagad sēž internetā un kunkst par oranžajiem. Vajadzētu kunkstēt par saviem aprobežotajiem senčiem. Tā rodas kapitālisms. Tiem, kam nav zobu, atliek vien vēdergraizes un purkšķi.
barca
b
Dombrovskis arī nedara to, kas būtu jādara! Traucē ZZS? Tad aiciniet tautu palīgā, aiciniet Zatleram atlaist saeimu, bet jenotu dāmas un kungi tā ir iekrampējušies krēslod un lūr uz jauniem krēsliem, ka par darbu ir aizmirsies. Mani mācija, ka ir cilvēki, kas ir orientēti uz darbu un ir cilvēki, kas ir orientēti uz krēslu. Tad lūk, daudziem jenotiem tas krēsls ir svarīgāks par darbu - Krrristovskis, Āboltiņa, Mūrniece, vēl citiem savas rebes - Kampars, Zaķis, Jaunups. Partiju sistēma neder. Latvijas satversme ir tā pati, ar kādas palīdzību pie varas tika Hitlers. Vai mēs gaidām Hitlera atnākšanu? Jāmaina satversme! Zatler, atlaid saeimu!
Joks
J
Nu nav jau saņēmies drosmi. Konsultanti ir precīzi izrēķinājuši, ka abiem ar spīkeri ir pienācis laiks atvainoties pensionāriem. Domāju, nākošie kaut kad būs bez darba palikušie, tad nedzimušo bērnu vecāki, tad vēl kādi.... Nu nav šī kunga vadītās valdības darbā nekādas noteiktības. Sajūta ir tāda, ka viss tiek darīts pēc makroekonomikas mācību grāmatas, tikai šī grāmata ir rakstīta Zviedrijai. Un tur ir tā lielākā kļūda. Tā politika nav domāta Latvijai. Tā politika iznīcina Latviju, toties pasargā zviedru ieguldījumus.
lux
l
Es Jums pilnīgi piekrītu! Brīvā ekonomika nebūt negarantē, ka cilvēki, kuri 50 gadus zombēti padomju domāšanā, kļūtu brīvi arī kļūdami atbildīgi par savu dzīvi. Kredītus paņemt, tur visi bija gudri, kad jāatdod, tad, lai valdība garantē. Par pensijām līdzīgi. Japānā, kas ir ļoti attīstīta valsts, t.s. valsts pensiju nav vispār, ja nu vienīgi sociālās izmaksas pilnīgi nespējīgiem - ap 300 eiro. Katrs pats domā par savām vecumdienām. Vai kāds no tiem brēcējiem kaut 10 latus ziedoja uzkrājumiem vecumdienās, patērēja gan uz vella paraušanu. Saprotams, jau ir . No vispārēja deficīta pārejot uz patērētāju sabiedrību zūd kontrole, bet katrs pats savas nalaimes kalējs.
lohatroniķis
l
ož pēc oranžās impotences
Ha ha
H
Muduļa raksts ir murdulis, glups murdulis.
garīdznieks
g
Zemestrīce mums derētu, jo par zagļiem un ierāvējiem te daudzi krīt un ceļas (hehe;sirmais;arg...tongo un citi ķēmi), bet godīgi cilvēki - ķengu un lamu objekts. Salīdziniet, kaut vai, Dombrovska godīgo seju, ar to zvērīgo plēsoņu ģīmjiem,kas turpat 20 gadu laikā valsti izzaga un grib (par visu varu) to turpināt! Viņi bez varas un tautas asinīm nemaz nevar dzīvot, bet ne jau Dombrovskis - cik gan stulbam un apšņāktam ir jābūt kādam Mudakam, lai samurgotu tādu murgojumu! Vienai lielai daļai būtu bads un izmisums jāpieredz, lai pārtaptu atkal par cilvēkiem - citādi nekad...
gaišā nākotne
g
Varu jādod mudakam Mudulim - viņš uztaisīs Leiputrijas cirku un visi jutīsies kā Ēdenē (protams, ja Japānas sindroms mūs neskars).
Sirmais
S
Ir tikai viena iespēja, jātlaiž saeima un jāaizliedz politiskās partijas. visu varu, tautas vēlētam prezidentam un ministru kabinetam ko ieceļ prezidents. tādu kārtību vismaz uz 50 gadiem.
??????
?
Ironiju sapratu ļoti labi,tikai nesapratu kāpēc Dombrovskis divus gadus turpina Godmaņa sākto aizņemšanos? Pārtraukt aizņemšanos varēja jebkurā brīdī,ļaunākā gadījumā varēja par jautājumu izlemt referendumā,jo valdība aizņēmās visu nodokļu maksātāju vārdā,bez viņu akcepta. Valdības ārējie valūtas aizņēmumi ir publiskie aizņēmumi,kas atmaksājami no budžeta,atšķirībā no privātiem un juridisko personu aizņēmumiem,kurus atmaksā konkrētās privātās vai juridiskās personas. Secinājums ir viens - Dombrovskis ir Godmaņa klons,kas pilnā apjomā turpina Godmaņa graujošo politiku.
Vecais
V
Bet cilvēki tikmēr bēg.......nu jau veselām ģimenēm.......un no maija būs vaļā Vācija un Austrija,ar latviešiem tuvo mentalitāti......... Paliks penžas un lumpeņi........nebūs kas uztur ierēdņu -liekēžu baru.....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas