Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Bāleliņi? Esam kas vairāk

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ucs
u
Viss pareizi ko rakstat. Ir sevi jākritizē, tomēr mūsu cilvēki bieži sevi lieki nopeļ un citi atkal mūs taisa par īpaši izredzētiem, unikāliem un kā citādi pārākiem pār citām tautām, kas arī kaitina, jo katra tauta ir unikāla. Ir sava taisnība gan Merķelim, gan Blaumanim dzejolī "Oda manai tautai".
mimi
m
pilnīga taisnība!
brilliks
b
Inteligencei un massu medijiem jaavairo tautas pashapzina!!!!!! Tas nu noteikti!!! Kas vispaar gatavo tos melnos zinu raidiijumus!!!Zinas buutu jaasaak ar pozitiivaam zinaam un tepat no Latvijas!!!
hm
h
Kas liedz, piemēram, Kursim, tād rakstu ievietot?
....
.
Patiešām - kurā tautā gan cilvēki nekašķējas, neskauž, neaprunā?.. Kāda perversa iedomība - uzskatīt, ka tā piemīt tikai latviešiem! Un par to, ka "baznīcā senāk nedrīkstēja ierasties sarkanos svārkos, lai nenoknābā" - nu sorry, pieticības ētika senāk ir tikusi kultivēta visdažādākajās tautās un zemēs, it īpaši tur, kur pastāv protestantu baznīcas (vai cienījamā rakstniece ir kādreiz ko lasījusi, piem.., par angļu puritāņiem, kas pārcēlās uz Ameriku? Vai kalvinistiem? Vai skarbajiem skotu prezbiterāņiem?), tai skaitā arī luteriskajās zemēs, ieskaitot Latviju. Un par to interneta anonimitāti - tā zākāšanās par šo tēmu pēdējā laikā visur tiek apzelēta jau līdz nelabumam, un, ja to vēl izceļ kā kaut ko "īpaši latvisku", tas vispār ir absurda kalngals! Interneta anonimitāte (t.i. rakstīšana ar segvārdiem) radās Amerikā, pēc tam arī citās Rietumu zemēs, un tikai stipri vēlāk tā atnāca uz pēcpadomju valstīm, kopā ar pašu internetu! Un visās zemēs cilvēki šo anonimitāti izmanto, lai varētu diskutēt ideja ar ideju, viedoklis ar viedokli, nevis konkrētas personas ar personām. Manuprāt, interneta anonimitāte ir viens no brīnišķīgākajiem mūsdienu (nu jau pat vairs ne mūsdienu) izgudrojumiem, kas diskutēšanas mākslu ir pacēlis patiešām labā līmenī (protams, tas neattiecas uz bezjēdzīgiem rupekļiem, bet tādi arī ir bijuši visos laikos).
Zigis
Z
Izredzēti kā jūdi? Aicinu nedaudz piebremzēt, un neizplatīt uzskatus, ka kāda tauta ir pārāka/izredzētāka par otru. Nevajag ticēt visam, ko kāds ir ierakstījis rakstu krājumā "Bībele". Būsim kritiskāki pret plaša patēriņa literatūru un TV seriāliem.
Cits latvietis
C
Es mīlu visus savus tautiešus. Arī tos kuriem ir bail un māc šaubas vai latviskai idejai ir vērts pieslieties, jo draudi un grūtības latviešu nācijai reizēm šķiet lieli un baisi. Es mīlu abus savus vectēvus, kas bija spiesti par vienu ideju (brīvu Latviju) cīnīties dažādās pusēs un vienam pret otru. Es nolieku ziedus uz viņu kapa par to, ka viņi man iemācīja cīnīties un nekad nepadoties. Es mīlu visus manas tautas varoņus - gan aizgājušos gan esošos, kas neatkarīgi no jomas ir spīdekļi un paraugs ikvienam latvietim. Latvieši neapšaubāmi var izcīnīt visu ko vēlas un palikt vienoti un viens otru mīlēt kā brāli!
Mīļā Laima
M
Tā mīlu Jūsu grāmatas. Pārlasu!Tur ir viss-skaistākā valoda,mīlestība pret varoņiem. Jūs man esat tiešām cilvēks, kurš var visur un vienmēr teikt:es esmu rakstniece.Paldies par to. Bet rakstiņam derīga tikai pēdējā trešdaļa. Ir taču lauku gudrība: vispirms trīs labas lietas un tikai ceturto minēt slikto īpašību un par to piebilst ka tā jau pagātnē.
Latvietis
L
Paldies uzsaukuma autorei! Tā tas būs turpmāk - latvieši būs lepni, stipri un vienoti! Mēs uzvarēsim un drīz mums kalendārā būs daudz vairāk svinamo dienu!!! Latvietis = viens par visiem un visi par vienu!!!
Kundze,
K
kādas tautības pārstāve pati esat? Jūs itkā no amlas mūs - latviešus vērojat. Neredzu rakstā vārdus "mēs, latvieši"
I.Gr.
I
Priecaajos par visiem komentaariem! Jo ja mums buus pashapzinjas, tad mees galu galaa speesim izdziivot un kriizes paarvareet.
Buba
B
Vai Muktupāvela ir lasījusi BĪBELI? Vai Muktupāvela ir lasījusi vēstures grāmatas? Kā citā tautās viens otru nodod, nokauj, aprunā! Tas Muktupāvelai ir nezināms? Cilvēks ( Muktupāvela) savu personīgo aizvainojumu par kaut ko, plāj uz galda par visu nāciju. Jums rokās dota spalva, lai spodrinātu tautas spalvas, bet ne noniecinātu to. Kādi nu esam, tādi nu esam. Pašapziņa ir jāceļ tiem, kas izmanto spalvu. Šādi rakstoņi rada tautas apziņā domu, ka tautas nav nekas.
Linda
L
Paldies, ka tik trāpīgi izvilkāt esenci no raksta! Mazliet žēl, ka bļaustīgie komentētāji tik koncentrētu ironiju neizprot.
;~)
;
Toties englishman nonākot uz neapdzīvotas salas uzbūvē 3 būdas: vienu kurā dzīvot, vienu klubu, kuru viņš apmeklē un vienu klubu , kuru viņš ignorē.
Māra Krontāle
M
Brīnišķīgi, Muktupāvelas kundze! Divas trešdaļas raksta tiek kaisīti pelni savā galvā, viena trešdaļa vedina iepriekš minētās peļamās īpašības kultivēt arī turpmāk, atzīstot, ka visu labo latvietis var veikt tikai vienatnē. Jūs lejat ūdeni uz manām latviskās mazvērtības dzirnavām. Paldies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas