Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Balsis no kosmosa dzirdējušais šoferis drīz vien jau ālējies spēļu zālē; tagad ārstējas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Buba
B
Vai vēl ir kāds tik ANONĪMS atsaldenis? kam īsti tik pietuvināts, ka joprojām " vīrietis, kas atzīts par tikai par AIZDOMĀS TURAMO" un atrodas uz brīvām kājām un gatavs sēsties pie stūres? Jautājums Mūrniecei.
filozofs
f
kaada jeega rakstiit , ka taads un taads viirietis aaleejas visaas neiedomajamaas vietaas , uz ceļa ieskaitot , vajag atziimeet kas taa par personu , politiķis , miljonaars , vai no trakomaajas izrakstiits narkomaans , bija taads dzeeraajs Miglavs , pilseetas meeris , braukaaja riņķii tikai smagi iereibis , nobrauca beernu , bet cietumaa taa ar laikam neiebaaza , veelaak pat piedzeerušu pie pienmašiinas stuures noķeera , bet cietumaa ka nebija taa nebija , nerunaasim te par smagajos noziegumos apsuudzeeto , tas citaa kategorijaa un visiem labi paziistams ... a kas šis par putnu ???
murgs
m
vai lakraksts varetu nosaukt lemejamatpersonas, kas sadus cilvekus laiz briviba un vel varbut atlaus vadit auto?
VA'
V
PSKP laiku pa laikam (bet regulāri) lika kādam partijas biedra "nolikt biedra karti uz galda". Tas toreiz bija trakāk, kā nošaušana, jo dzīves pēc tam jau vairs nebija. Sanāk, ka latvju zemes un tautas pārstāvji savu partijas brāļu noziegumus cenšas absorbēt, bet PSKP savas rindas tīrīja bez īpašas žēlastības.
^
^
Rodas aizdomas, ka tā oersona ir no tiem, kam pirdiens smaržo pēc vijolītēm. Nav iedomājama tāda labvēlība pret ierindas cilvēku.
cirks101
c
jeb es kautko nesaprotu?
cirks101
c
kā var šitādu aptaurētu, sabiedrībai bīstamu lopu, kas dzird balsis, nākošā dienā laist brīvībā? viņš ar 150 km/h aizbrauca garām policijas patruļai, policija nedzinās pakaļ. izraisīja avāriju. un viņu aizturēja LTV operators. policija viņu nākošā dienā palaiž vaļā. tātad sabiedrības uzdevums aizturēt noziedzniekus. policijas uzdevums ir atbrīvot noziedznieku pierādījumu trūkuma dēļ. vēl policijas uzdevumos ir spaidīt starptautiskas operzvaignes pa vecrīgas bruģi nevis dzenāt bīstamus noziedzniekus.
Janka
J
Kāpēc tādu deģenerātu, faktiski SLEPKAVU nearestē un neiemet smirdīgā bedrē pie žurkām?!??!?
e
e
ujn taadiem luuks nekas - dziivo, nu paarsteesies- pateiks ka nepieskaitaams un palaidiis pa labu uzvediibu psihenee varees turpinaat diskusijas ar tiem tur augssaa un galeet cilveekus taalaak nost - unikaali
soho
s
Maita veido alibi portfolio!
michael o'leary
m
izskatās, kad šitais ir stipri bīstamāks par miķelsonu,bet tiesneši domā savādāk...
XXL
X
Tam pajoliņam tiesnesim, kurš pēc avārijas neuzskatīja par nepieciešamu šim kosmonautam piemērot apcietinājumu, šobrīd būtu jāatkāpjas!
shitaa
s
tam gan neiet...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas