Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Baltijā degvielas cenas visstraujāk pieaug Rīgā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hm
h
Varbūt estiņiem cenas kritās, jo viņi ieviesa eiro?!? Tā jau iznāktu, ja sekotu raksta "loģikai".
no malas
n
BNS nu gan sēž rakstītāji bērna prātā. It kā nodokļu likmes ir izsaukušas cenu kāpumu. Lielāku stulbumu grūti atrast.
replikai
r
jo dārgāka degviela,jo pārtikas cenas paliek dārgākas, pārtika taču jāved, viss savstarpēji saistīts.
izmeklētājs
i
kaut jūs cenu cēlāji drīz aizrītos ar liekiem santīmiem uz katru litru.
Gribētos jau,
G
bet nevaru atļauties nopirkt degvielu par šādu, virs Ls.0,80 cenu. Negribēju jau, bet būs aktīvi jāmeklē, kur var dabūt lētāk, par paceļamu cenu. Ko citu parasts lauku cilvēks lai dara?
mk
m
KĀPĒC NAV PATEIKTS, KA BENZĪNA CENĀ LT UN EST IR ARĪ IEKĻAUTS AUTO NODOKLIS, KURŠ MUMS JĀMAKSĀ PAPILDUS? VALDĪBA PIETEIKUSI KARU TAUTAI!
He he...
H
Tā tak tavu jenotīšu politika - visur cenas pacelt, bet algas samazināt... he he... Tautas draugi tak , jenotīši... hi hi...
....
.
Who's who? Vells » Jukums 12:45 Graut un demolēt nav labi, bet mēs redzam, ka tagadējai kliķei viss kā pīlei ūdens. Nepieciešamas strukturālas reformas? Nu paperpelēja dombrovskis kaut ko zem deguna, ka būs kaut kādas diskusijas par to, ka nepieciešamas diskusijas, rezultātā, mēs saņemam sejā jaunas štata vietas ar padomniekiem, kaut kādi šadurski vēl pieprasa sev piemaksas par to, ka viņi tādi cēzari eksistē, galdiņurbēju iestādēs atkal palielina algas, tātad redzam, ka tā sauktā "vienotība" ir nekas cits, kā visu šo, pie valsts naudas maka piesūkušos dēļu pati īstākā partija un gaidīt no viņas kaut kādas reformas ir tik pat bezjēdzīgi kā mēģināt pierunāt šakāli pārstāt ēst gaļu.
replika
r
devalvēšanas fani taču visu laiku sapņoja par zemu lata kursu... Tagad, kad eiro krīt, ceru, ka viņi ir priecīgi...
replika
r
Kāpēc nevienu neuztrauc piena produktu un maizes cenu kāpums, kas kopš pērnā gada septembra ir vienkārši drausmīgs. Maize par 25 procentiem. pienam par 20%.
P.S.
P
Kad nafta pirms 2 gadiem maksāja par 40 USD vairāk kā tagad (140USD), tad cena benzīnam bija tādi pati. Latvija un ES pati ir sevi iedzinusī stūrī. Pacelot nodokļus un pieļaujot EUR kursa kritumu. Gada beigās benzīns maksā vismaz 1 ls. Un inflācija kāps strauji, jo visas preces un izejvielas tiek pārvadātas un to pašizmaksa ir tieši saistīta ar benzīna cenu.
....
.
Vells » Lelle 10:56 Es nemaz nebrīnos, ka daži labi jenotēni īsi pirms 13.janvāra uz attiecīgas valsts vēstniecību skraidīja īpaši intensīvi, sevišķi kāds "tautas draugs" džemperītī. visa šī akcija pamatīgi smird pēc specdienestu rokraksta un vēlreiz atkārtošos, labuma guvēji nekur tālu nav jāmeklē, viņi sēž tepat Brīvības ielā MK namā. Atšķetinot 13.janvāra tusiņa aizkulises mums atklātos arī tie slēptie mehānismi, kā tika organizētas visādas "lietussargu revolūcijas" un kā vispār Latvijā noritēja varas pārliešana no sliktas, bet tomēr tautas vēlētas Saeimas rokām uz tagadējo, tīri koloniālo pārvaldi
123
1
Nu bet šis rakstiņš gan savdabīgs! Jau pats nosaukums ir ko vērts, varēja taču esošā vietā būt "VISDĀRGĀKĀ DEGVIELA BALTIJĀ IR VIĻŅĀ", bet nē vajag vēl mūsu daudzgalvaino mazohistu un LV nīdēju armiju patracināt.
Jukums
J
Kaut kas ir jādara ar mēra sajūtu zaudējušajiem alkatīgajiem tirgotājiem. Statola boikots tiešām varētu būt labs sākums.
fans
f
Nosūti draugam!Spamo! Kāpēc Jūs nedzirdat? Vai,tiešām,ir tik grūti boikotēt Statoilu? Nebūsim sodomazohisti! Vai Jūs nedzirdējāt - Statoil ir cenu līderis? Brīvajā tirgū bez patērētāja(pircēja) nav tirgus("nav ballītes"). Sitiet šo cenu līderi ar boikotu.Līdz ar to ieekonomēsiet un piespiedīsiet kristies degvielas cenām,un nobremzēsiet cenu kāpumu visās citās jomās.! To vari darīt ar lepnumu,jo tā darīdams,Tu taustāmi iestājies pret inflācijuun valsts ekonomikas graušanu! Neskaties un negaidi no onanētājiem valdībā,bet dari to,kas ir tavos spēkos! Neļaujiet sevi nozombēt degvielas tirgotāju ruporiem - viņi melo(meli un demagoģija) acīs skatīdamies. Atceries!Kad bijām vienoti piespiedām krievu tankus izvākties no Latvijas.Kas, salīdzinājumā ar to ir Statoil? – sīkums! Boikots neprasa naudu,laiku,darbu,visāda veida piepūli vai upurēšanos – Tik vien kā PAREIZU IZVĒLI. Aicinu BOIKOTĒT STATOILU,Nesti,Lukoilu, līdz degvielas cenas nokritīs līdz >1EUR! Boikotē pats un uzaicini citus! Latvija var!?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas