Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Baltijas politiķu vairīšanās no tikšanās ar Dalailamu esot apkaunojoša gļēvulība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mārtiņš
M
Par to baltiešiem būtu jākaunas! Vai tiešām mēs vairs nespējam saprast tautu, kura ir tādā paša stāvoklī, ka mēs visu krievu okupācijas laiku. Bet jebkura okupacija beidzas, jautājums ir tikai kad? Visu godu varonīgajai tibetiešu tautai!
Jānis
J
Lūdzu saņemieties Valdības vīri, nedrīkstam pieļaut tādu gļēvumu !!!!!!!!
Jānis T.
J
Atis Lejiņš ar saviem noželojamiem izteikumiem (es esmu mēs) un nožēlojamo balsojumu Saeimā par grozījumiem Darba likumā liecina, ka šim cilvēkam politikā nav vietas.
Nu gan!
N
Atis Lejiņš, redzams, ir kāda pārbiedēta un stulba deputāta niks. Ar cilvēkiem, kas nes gaismu visai pasaulei, IR JĀTIEKAS. Tikai tumsas kalpi no viņa baidās.
Par latviesu politikiem
P
Kad zaki tautas sapulce prasija sev tadas pasas tiesibas ka lauvam, lauvas atteica: "Jums nav tadu nagu un zobu ka lauvam."
nnn.
n
Es skatos uz šo lietu pavisam citādi.Ko nozīmē kādas tautas vai valsts garīgais līderis? Es pilnīgi saprotu Baltijas valstu nostāju attieksmē pret Dalailamu.Vispirms mums būtu jāzin kādu mērķu vadīts Dalailama cenšas apmeklēt šīs valstis. Lai kā,Baltijas valstis ir demokrātiskas valstis ar garīgu kristīgu ievirzi.Viņš ir Austrumu kultūras reliģiskais līderis,un mums ir atšķirīgi reliģiskie uzskati.Protams viņš meklē atbalstu,un ne tikai.Tā ir sevis, kā līdera pozicionēšana ,un mums svešas garīgas kultūras demonstrēšanas mēģinājums piesaistīt tai uzmanību.Mēs viņu varam atbalstīt kā personu,kura ir cietusi dažādās vajāšanās,un savu uzskatu paušanā,bet ne vairāk.
anna
a
ja godigi, kurš ta no Latvijas varetu oficiali tikties ar šo gudro cilvēku - kristovskis? zatlers?...tie visi ir nulles salīdzinot ar viņu. Ja godigi - labak lai tiekas neoficali kaut vai Vaira Vīķe Freiberga vai kāds cits - inteliģents un gudrs cilvēks. Diemžēl oficiālājā galvgalī tādu cilvēku pašreiz nav...sīki pašlabuma meklētāji un vientieši, labākajā gadījumā...
Dr.xy
D
Ta vieta lai tiktos ar personibu,kura cinas pret hunveibinu rezimu,kuri iznicina Tibetas tautu, Latvijas politiki gatavojas kremla cekistu pienemsanai.Ja kads no Latvijas politikiem grib aizbildinaties,ka varetu tikt apdraudeti "tirzniecibas sakari" ar hunveibiniem,tad lai paskaidro,ko un kada daudzuma Latvija eksporte uz Kinu.Ja Kina partrauks eksportu uz Latviju,tad par var to tikai priecaties,jo tas uzlabos Latvijas tautas veselibas stavokli.Nebus jarij pesticidi,svins u.t.t. Seviski tas attiecas uz bernu rotallietam. Starp citu Kina driz bus ekonomiska katastrofa,jau labu laiku atpakal draud sabrukt banku sistema,kur ir finansejusi nenormalo celtniecibas bumu.Nepartraukti notiek ari demonstracijas pret valdibu.
Rūsa
R
Kāda Lielbritānijas iedzīvotājiem daļa ar ko tiekas Latvijas politiķi ? Pagaidām katra ES valsts veido savu ārpolitiku.
Atis Lejins
A
Velreiz atkartoju, lai nebutu parpratumi. Latvijas politikiem nav ar nevienu jatiekas tikai tapec, ka kadam to loti gribas. Latvijas valdiba ir spejiga pati izlemt ar ko tai tikties un ar ko ne. Konkreta persona gadiem ilgi ir terejusi ASV nodoklumaksataju naudu, kamer Tibetas tauta grimst nabadziba.
P.K.
P
Our country recognised the incorporation of the Baltic states into the Soviet Union for one reason only.We were concerned that our wool exports would be affected. Did we do the right thing? Your politicians are saying Yes.
Rabarbers
R
Cik tipiski, gļēvuļi paliek gļēvuļi. Labi, ka tas netiecas uz latviešu tautu,jā vispār jau Latvijas politiķiem un tautai sen īsti nekas nav kopīgs.Ir piena un ķīseļu zeme un ir Latvija:)
KLM
K
Par jaunu demokrātisku Krievijas prezidentu Navaļniju, kurš nostās uz ceļiem dažus fašistiskus Baltija politiķus. ................................................ ............................................................ . Te divi varianti - vai nu šo kungu, pirms kļūt par demokrātisku prezidentu, ''zamočat v sortire'', vai arī šis kungs pats ''budet močit v sortire'' - tik pat demokrātiska prezidenta iedvesmots...Pa Kremļa logu vērojot, kā simtiem pašmāju fašistu ar hitleriskā sveicienā paceltām rokām kliedz - ''beite čornožopih i uzkpglazih''
yes
y
par latviešiem nebrīnos. esam lieli gļēvuļi un nodevēji dažbrīd. bet brīnos, piemēram, par igauņiem, kas vienmēr tiecas darīt visu pareizo, ja tā var teikt.
Bet manuprāt, latviešu un pārējie baltiešu politiķi ir malači! Jo viņi ir realisti. Un tādēļ viņi ciena reālu spēku. Tas nozīmē, ka mums, Latvijas krieviem, jāziedo visi savi spēki, lai celtu un veidotu stipru, DEMOKRĀTISKU Krieviju! Jo tikai tādai Krievijai būs autoritāte pasaulē. Un tas nozīmē, ka latviešu politiķi īsti bīsies no stiprās un demokrātiskās Krievijas! Un tad viņi dos mums gan nulles pilsonību, gan arī azrvers savas smirdīgas mutes centienos slēgt krievu skolas. Par Krieviju! Par demokrātiju! Par jaunu demokrātisku Krievijas prezidentu Navaļniju, kurš nostās uz ceļiem dažus fašistiskus Baltijas politiķus!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas