Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Baltijas valstu premjeri: jaunajai AES vajag stratēģisko investoru; kritizē "Nord Stream"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
.....
.
Tavas tikai viena rieva,un ta pati skersam.
Dr.xy
D
To: "....." , vai sie pieci punkti nozime vel esoso smadzenu daudzumu?
hm
h
Premjeri paši runu sarakstīja vai pa epastu atnāca no SVF?
.....
.
Nevajadzeja apvainoties ka Krievija ignoreja Baltijas valstis,bet piespiest vinus sadarboties =============================================== ======================== Varbut paskaidrosi,ka tu"piespiedisi sadarboties"ar tadiem stulbeniem,ka Baltijas valstis. Turpiniet riet,un predejais krievu tranzits ari atradis citu celu-garam Baltijai. borcinsh 06.11.2009 19:11 ...skaidrs ka "Nord Stream" vajag bloket kamer krievijaa pie varas ir taa valdiiba ========================================================== ==== Vilciens aizgajis,Baltijas valstis palika gribosas uz perona...Bloket-tev rocinas par isam un pratina pamazak...
Tad
T
Kad Visaginas AES būs uzcelta, tad jau sen pasaule būs pārgājusi uz masveida saules baterijām un vēja enerģiju. Tad arī attapsies, cik daudz pa tukšo iztērēts (vai kādam kabatā iebāzts). Un, ja kādam tik ļoti vajag AES, tad lai brauc dzīvot uz Visaginu, kur var iemantot visas vajadzīgās kaites, lai ātrāk atstātu šo pasauli.
AD
A
Bez šaubām, Visaginas kodolstacijas būve varētu būt pieļaujamais (kā to apzīmē matemātikā), kaut arī ne labākais risinājums dotajā situācijā. Diemžēl, izmantojot situācijas nenoteiktību un sabiedrības neinformētību, atrodas "bīdītāji", kuri bazūnē pat par tādu farsu, kā atsevišķas kodolspēkstacijas būves iespēju Latvijā. Cilvēki taču savā laikā uzķērās gan uz "gaismas pili", gan uz "buldozeru", gan uz pozitīvisma kampaņu. Kāpēc tie nevarētu uzķerties arī uz kodolspēkstaciju?
Человек
Ч
Kopš masu slepkavas Staļina laikiem krievu polītika iepretīm Baltijas valstīm ir bijusi nemainīga -- Skaldi un valdi! Tas ir apsveicāmi, ka Baltijas valstis sāk sadarboties, orientējoties uz Eiropas pusi un pastiprinot neatkarību no Austrumu varmākas.
Dr.xy
D
"Nord Stream" var salidzinat ar Ribentropa-Molotova paktu.No Vacijas puses Schroeder,no Krievijas puses Putins.Ligums starp abam pusem tika noslegts slepeni.Vacijas mediji par to uzzinaja tikai tris menesus pec parakstisanas.Nord Stream sedeklis ir"nodoklu paradize" Sveice.Bet,vislabakais ir firmas valdes sastavs,no Vacijas cetras personas ir VDR drosibas dienesta STASI ( vacu KGB),no krievu puses tikai KGB.Par ekologisko katastrofu,pat negribas domat,nemot vera no pasaules kara palikusas bumbas Baltijas jura,un pec tam kad bus ievilktas gazes caurules tas bus jaizskalo ar kimiskam vielam,kuras iznicinas Baltijas juras ekologiju.
Metsasisu
M
Izskatās, ka patiesība nav neviena nopietna cilvēka, kas varēt pateikt, kāda grandioza dabas katastrofa piemeklēs Baltijas jūra baseinu, ja tas gāzes vads kaut kur dzelmē uzsprāgs. Ka tas notiks bieži ir pilnīgi skaidrs katram, kas kautko saprot no materiālu pretestības un korozijas. Kodolrektorus katrā Baltijas valsti bija jāsāk būvēt jau pirms 10 gadiem. Kamēr somi domā par trešo kodolstaciju, tikmēr tumsoņas no Baltijas valstīm grasās piekvēpināt pasauli ar fosīlo degvielu izmešim. Nekas šeit Latvijā nevarēs notikt kamēr mums nebūs daudz un lētas elektrības, kas iegūstams tikai ar kodolreaktoriem. Vai Cernā ir kāds mūsu zinātnieks pie kodosintēzes radīšanas. Kaut vai kāds kuram LC kretīni lika nojaukt Salaspils reaktoru, kodolenerģijas laikmeta sākumā. Latvija tik daudz tukšgalvju, kas apsietas ar glaunām šlipsēm. Patiesība vajadzētu ieziepētu striķi.
un
u
Человек открыл преон?
Человек
Ч
"Trīs Baltijas valstu premjers piektdien tikšanās laikā vienojās par nepieciešamību pieaicināt stratēģisku investoru Visaginas atomelektrostacijas (AES) projektam, kā arī uzsvēra, cik būtiska ir jaunas ražošanas jaudas ieviešana Lietuvā, Igaunijā un Latvijā, par Baltijas Ministru padomes sanāksmē runāto informē Latvijas premjera Valda Dombrovska (JL) preses sekretāre Līga Krapāne." - У прибалтов теперь один премьер? И он соглашается сам с собой?
asd
a
Ansipam ar Lāčuku vienādas šlipses :D
Normunds
N
Par atomstaciju tik ilgi runa ka jau visiem apnicis.Un ,,Nord Stream,, vajadzeja nevis lamat Krieviju,bet uzstadit realus noteikumus kas butu gruti izpildami.Oiemeram avarijas gadijuma 100 gadus visas Baltijas valstis uzturet uz sava rekina!!!Tad gan to vadu ,,brivpratigi,, raktu zeme.Ta ka ar galvu vajadzeja domat.Ne velti krieviem ir teicien ka uz apbizotajiem udeni vada!!!!Nevajadzeja apvainoties ka Krievija ignoreja Baltijas valstis,bet piespiest vinus sadarboties.Bet izskatas ka vilciens ir atgajis no perona.Varbut vel pagusim.Ja neplapas,bet daris.Tikai kur tie daritaji?!!!
borcinsh
b
...skaidrs ka "Nord Stream" vajag bloket kamer krievijaa pie varas ir taa valdiiba !
zvirbulēns
z
Viens tukšs blā, blā, blā :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas