Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Bankas pretimnākošas visiem, izņemot bezcerīgus gadījumus un “hrestomātiskos celtniekus”

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mikus
M
Laikam tas bij credit 24 kam bij reklama : Tava nauda ir pie mums, tad ko grabstas gar manu naudu :D
Mikus
M
Vel tmux e-pasts : 18/01 Ferratum Latvia Pietrukst naudas? Panem no seifa!
Mikus
M
Shada reklama manliekas, ka vispar neliecina par aiznjemumu.: 16/02 Ferratum Latvia Somijas kase izsniedz naudu!
Mikus
M
Vel : 25/10 "SMScredit.lv" SAŅEM 3 LS PAR DRAUGA UZAICINĀŠANU! : 29/09 BIGBANK Vēl tikai oktobrī - divi aizdevumi par vienu cenu! uttttt. sludinajumi joprojam uzbruk, a tas nav terors ?????
Mikus
M
Interesanti e pasti joprojam nak : 29/10 Ferratum Latvia Jums ir rezervēti 2325 Ls
Mikus
M
Ari esmu dzirdejis par SEB darbonu SIA
gvido
g
Ar Latvijas bankaam skiet ir liidziigi - vini "speeleejas" ar Juusu naudu. Un, kad vinnee - piebaaz pilnas kabatas, bet ja zaudee..., tad ..." ko tad mees?", par zaudeejumiem maksaajiet Juus.
gvido
g
katram kokam divi gali ... :-) Gan krediitneemeejam un veel vairaak Bankai!! ir jaazina par iespeejaam krediitu atdot... . Tur vienkaarsi tiek reekinaata - dziivei nepieciesamaa nauda, ienaakumi, paareejie krediiti un "atlikums" un, ja banka so vienkaarso aritmeetiku neieveero un arii ir vaaja prognozees par ekonomiku..., tad atvainojiet man... :-). Vienkaarsi - ja juus investeejat akcijaas, kas nav nekaa veertas - tad gaidiet zaudeejumus... :-) Un soreiz investeetaaji ir vieglpraatiigaas bankas, kas investeeja riskanti, cerot uz labiem ienaakumiem un "vieglu" naudu... . Piemeeram, Deutsche Bank pat kriizes laikaa rakstiija melnos ciparus... . Un kaapeec??
Labvēlis
L
Parasti "pretimnākšana" izpaužās, kā pamatsummas atlikšana un procentu paaugstināšana neveiksmīgajam kredītņēmējam. Pie tam, grafiki tiek sastādīti tā, lai pēc iespējas mazāk tiktu dzēsta pamatsumma, bet pēc iespējas vairāk tiktu paaugstināta peļņa no procentiem. Katrs kredīts ir bankas aktīvs, kas nes tam procentu peļņu. Bankām šobrīd ir problēmas ar nemaksātājiem, tamdēļ tās izmisīgi mēģina pārlikt šo nemaksātāju radītos zaudējumus uz tiem, kas vēl kaut ko var maksāt. Bankas negrib atbildēt par savu vieglprātīgo kreditēšanas politiku, tamdēļ mēģina šo atbildību pārlikt uz klientiem ceļot procentus un komisijas maksas maksātspējīgajiem. No turienes arī rodas tie 28% patēriņa kredītiem, neadekvātas komisijas maksas un viss pārējais. B et ir problēma - bankām nāksies atbildēt, jo to maksātāju paliek aizvien mazāk. Bet visiem silti iesaku atgriezt maksājumu karšu parādus, jo ātrāk, jo labāk. Banku politika šajā jomā ir neprognozējama, pilnīgi iespējama situācija, kad šiem kredītiem bankas var izdomāt likmi 60% gadā un tad iekasēt. Piemēram, citadele tā arī izdarīja, viņi gan 60% gadā iekasē no neatgrieztā kredītlimita un vēl 28% no atgrieztā, finālā mēneša maksājumus par sīku summu var pārsniegt hipotekārā kredīta maksājumu. Piemēram, par 1500 Ls jāmaksā 70 Ls mēnesī. Gadā tie ir 840 lati, kas ir vairāk kā puse no jūsu parāda un tas ir tikai procentos t.i. šī summa ir banku tīrā peļņa, bet jums tie ir zaudējumi. Tā, ka atdodiet sīkos parādus pēc iespējas ātrāk un jaunus neņemiet, ja kavēsieties, tad jūs vienkārši slauks ar neadekvātiem procentiem.
jautrais
j
...Swedbank pārstāvim Ivaram Svilānam nāksies dziedāt citu dziesmu... ir pierādījumi, ka Swedbanka .. maigi izskoties...apzināti izputina cilvēkus.... drīz dosim masu mēdijiem skaidrus pierādījumus...par bakas darbību..lai banka paskaidro cik SIA ir izveidoti, kuri uzpērk bankas apzināti izputināto īpašumus..
Ministry of Truth
M
Psihologija so speli sauc PARADNIEKS. Cilvekiem dzive pieskir merki- Jaungvinejas dzunglos jaunam virietim radinieki par bargu naudu noperk sievu. Parads ilgus gadus jaatstrada. Modernaja pasaule merkis ir kads auto vai, vel sliktak, normala vajadziba ziemelos - majoklis. TV reklamas nerada pusmuza viru, kurs beidzot ir nomaksajis savas kilu zimes, bet gan jaunu virieti, kurs kopa ar gimeni parcelas uz jauno maju, lepni vicinot tikko parakstitus papirus, kas vinam SASIES rokas muza razigakajos gados. Kad un ja vins bus visu nomaksajis, sabiedribai radisies vajadziba nodrosinat vinam jaunu merki. Ja vins bus izmanigs un veiksmigs, vins klus pats par kreditoru. Ticamak tomer, ka paliks liels paradnieks. Vairums paradnieku visa pasaule kreditsaistibas uztver nopietni tikai kritiskos brizos. Es to citeju no 1967. gada gramatas. Tas rietumu kapitalistiem nebus nekas jauns. Mums ir, vini jau visu to paredzeja un zinaja.
Švabra
Š
Nu nezinu, nezinu, vai tas atbilst patiesībai par banku pretimnākšanu grūtībās nonākušiem kredītņēmējiem. Pašai nav nācies saskarties ar banku gaišo tēlu, jo savus kredītmaksājumus, kas ir nelieli, vēl spēju maksāt, bet no daudziem citiem cilvēkiem ir dzirdēts, ka nekādas pretimnākšanas nav. Tieši otrādi - situācija tiek vēl vairāk pasliktināta, paaugstinot % likmes u.tml. Vienā konkrētā gadījumā banka ģimenei atņēma māju, jo ģimene spēja maksāt 400Ls/mēnesī, bet banka pieprasīja 800Ls/mēnesī.
Andrievs
A
Pirmais un Galvenais stulbenis ir savācis naudu un smejas par mazajiem stulbenīšiem, kas visu atlikušo dzīvi maksās parādus bankai un smiesies arī par nodokļu maksātājiem, ja Saeima pieņems "kreiso" piedāvātos kredītņēmēju aizsardzības likumus.
Hh
H
Ko nozime hrestomatisks???
LATVIETIS
L
esmu pārliecināts ka atbildība kredīta neatdošanaj bankām jauzņemas vienlīdzīgās daļās -pirmkārt šo laiku mafiozām,nemākulīgajām valdībām,otrkārt visām latvijā esošām bankām kuri bezatbildīgi dalīja kredītus pa labi un pa kreisi dzenoties pēc momentālas peļņas neparedzot sekas,un treškārt kredītņēmēji..uzskatu,ja piemerām kredits sastav 90000ls.30000ls. jasedz.mfiozaj valst pārvaldej,latvijas bankaj.30000ls.bankaj jānoraksta,30000ls.kredītņēmējam ir jatgriež bankaj parāds.un tas būtu normali un taisnīgi.nevis visu vainu uzvelt postā iedzītiem kreditņēmēiem.protams visa summa bankām jatgriež tiem blēžiem kuri ņēma aizdevumus liela mēroga zemes,mājokļu spekulācijām....... spekulācijām

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas