Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Bargā ziema turpina paralizēt Eiropas lidostas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Gunārs
G
Ja pavēro, kā brauc jaunākās paaudzes autovadītāji (jas), tad europā ir redzams tas pats digitalizācijas kaps kas šeit. Visi, kas neprot ardatoru u.y.t. nekam nav derīgi, bet braukt jau prot pat mājsaimnieces (apkopējas). Virtuālajā pasaulē var restartēt, bet pa sniegu jāmāk braukt arī ar Opel un Hreno markas mašīnām.
Ieva
I
Man patika krievu ziņas: visur sastrēgumi, problēmas un maģistrāles malā var redzēt- tiešām ir sniedziņš cm 15...Turklāt ne jau sablīvēts. Nē, var jau būt, ka krievi ir safabricējuši materiālu, taču pilnīgi iespējams, ka tie europieši vienkārši nav pieraduši...
ALI
A
Te jau parādās vecās Eiropas garīgās attīstības slimības. Mūs māca kā to un šito, kādas regulas jāmācās no galvas kā reizrēķinu, bet pašiem sūdi aisalst...
Ha!
H
Izradās, ka ne tikai Latvijā, Ziemas gadalaiks ir katastrofa...:P :)
londona
l
murgs, te neviens nemāk tikt galā ar 10 cm sniega, kas uzsniga sestdien (!). Nav snidzis jau no sestdienas pusdienslaika, bet joprojām lidosta normāli nestrādā. Vai nu angļi ir slinki vai neprofesionāļi šajā jomā, ja nespēj lidostu sakārtot tik ilgā laikā. Ir daudz pilsētu pasaulē, kur regulāri ir sniegs un mīnusos sals, bet tiek galā ļoti normāli.
Lelle
L
Nupat skatījos , izskatās, ka Hitrova strādā, arī Lutona pieņem lidenes. Mana meita arī sestdien neaizlidoja, cerams, ka ceturdien netiks atcelts reiss uz Londonu. Viens mans paziņa, kas strādā 40km no Londonas stāstīja, ka sestdien esot tā snidzis, ka viņš uz lielā bāņa ar autofūri braucis 7km/ h un pie tam nevarējis reizēm saprast vai atrodas uz ceļa vai klaja, balts lauka.
alias
a
Eiropai laiks sākt pierast pie tā, ka ziema ir ziema, ar salu, sniegu un puteņiem. tad ko darīt Skandināvijā? Vispār uz ziemu slēgt visa veida satiksmi? Jāievieš visi nepieciešamie šķidrumi, sāls, sniega tīrāmā tehnika, ziemas riepas galu galā. Un nebūs problēmu. Jau otro gadu pēc kārtas Eiropā ir ziema un otro gadu pēc kārtas neviens nav gatavs ziemai.
Ziņoju:
Z
toties Briseles Zaventem lidosta daļējii strādā - pa spīti iepriekš izsludinātajam plānam to slēgt līdz trešdienas rītam, jo nepietiekot šķidrums, ar ko apsmidzina lidmašīnu spārnus. Esot sadabūjuši krājumus, un tādēļ liela daļa lidojumu notiek.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas