Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Bartaševičs: Sliktie laiki Latvijai turpināsies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pfff
p
Cienījamie latvju bāleļiņi! Kā jūs visos laikos bijāt auni, tā arī palikāt. Un ne no kā jūs nemācaties, tikai atkal un atkal ticat Dombrovska un citu Sorosiešu skaļajiem lozungiem! "Ar plikām d**sām saplūdīsim tautas dejas ekstāzē!" Lūk kas jums tika piedāvāts un ko jūs kārtējo reizi norijāt! Nevajag meklēt kaut kādas mistiskās maskavas kolonnas, Sūda bedre, par kuru mūsu 'mīļotā Latvija ar jaunizveidoto valdību drīz pārvērtīsies vairs nebūs vajagzīga nevienam- pat krieviem!
CILVĒKS
C
Jā, Dombrovska stabilizācija man lika pazaudēt darbu 50 gados, es vairs nevaru atrast vietā, tagad jāmazgā grīdas, un katru reizi es viņu nolādu par to...Bet SC jau manu un citu traģēdiju neatrisinātu, par to esmu pārliecināta. NEVAJADZĒJA CILVĒKUS ATLAIST!! MAN BIJA JĀAUDZINA BĒRNI, TĀDĒĻ NEAV NEKĀDU BAKALAURU UN MAĢISTRU, BET SAVU DARBU ES VEICU AR AUGSTĀKO ATZĪMI, VAI MAN MAN TĀDĒĻ TAGAD JĀDARA DARBS, KO VAR DARĪT CILVĒKI BEZ DARBA PIEREDZES UN JEBKĀDAS SKOLAS! Un daudzi kā es pieslejas SC.
ka tad
k
nu to ko var piedavat SC, mes varam redzet rezeknē- vis zeļ un plaukst vai ne? un gaiša perspektiva
pomerancis
p
Ak vai, Bartaševiča kungs, man jūsu vietā droši vien gribētos mesties zem vilciena Rīga - Maskava. Ja nu kāds tagad pamanīs, kādu padomiju jūs esat uztaisījis Rēzeknē" - pat policija fabricē kriminālprocesus pēc jūsu personīgās gribēšanas, bet galvenais kritērijs darbībai vai bezdarībai ir ''man, mēram, tā gribas".
Anna
A
Man gan patīk kā SC strādā Rēzeknē.
ha
h
"ja SC atkal netikšot piedāvāts iesaistīties koalīcijā un valdībā, tā būšot jau slikta tendence neaicināt valdībā vēlēšanās uzvarējušo politisko spēku, tādējādi demonstrējot savu attieksmi pret vēlētājiem" Nevis pret vēlētājiem, bet pret krieviem, nejēga!
kopis
k
Visiem okupantiem un vinu pecteciem, krievvalodigajie ir visas iespejas dotie pari Zilupei un tur laime un milestiba kalpot kremla punduriem. SC ir viena krievvalodigo partija, bet izveidota koalicija ir vairakusm Latviasj iedizvotaju, jo Latvija ir vairakas latviesu partijas. Krieviir pieradusi ar meliem, viltu, intrigam sagrabt varu un uzkundzeties citam tautam, valstim, bet kad tas viniem nesanam, ka tas nesanaca prokremliskajai krievvalodigo partijai SC tad vin psiho, trako, bet ne ienem cienigu opozicionaru lomu.
!!!
!
bartaševičs ir okupants
Bille
B
Varēja sīkāk aprakstīt kā SC valdībā atnestu labos laikus uz paplātes.
latgalietis
l
SC jau visās iepriekšējās Saeimās varēja parādīt,ka viņi atbalsta.stiprina,attīsta savu Valsti Latviju,savas pilsētas Rīgu,Rēzekni,bet nekā,joprojām t.s. krievvalodīgie ir izolēti,jo viņiem SC liek iegūt informāciju tikai no savas krieviskās informācijas telpas.Bartuševica kungs Rēzeknē vairāk rūpējās tikai par savu un savu tuvāko biedru saimniecisko aktivitāti un izaugsmi,atstājot stagnācijā vairākumu aktīvu,darbīgu rēzekniešu.Rīgā viss tika darīts ,lai strauji izlietotu finansu iekrājumus,tika dāsni uz citu rēķina apdāvināti jau samērā labi nodrošinātie pensionāri,jo viņi ir ļoti aktīvi balsotāji par SC,tikai tādēļ,ka var par brīvu saņemts Satiksmes pakalpojumu.Būtībā tā ir korupcija,jeb pensionāru balsu pirkšana.
  • 4
  • 2
Dido
D
Protams, ka mainīsies. Vispozitīvākais ir fakts, ka valdībā beidzot ir Visu Latvijai. Tas vieš milzīgas cerības uz valstisku domāšanu, uz valsts resursu neizsaimniekošanu pa privātām kabatām utml. Tikai valstij nedraudzīgi kvekšķi var nepamanīt šo atškirību. Nu, drauds, protams, ir zarepisti un vienotības kreisais flangs, kuru kabatas tomēr niez, kas ir gatavi slēgt vienošanās ar visādiem kaimiņu mudakiem, lai kaut ko ieņemtu, iegrābtu sev. Ja viņi sapratīs, ka tās lietas vairs neiet cauri, tad viņi meklēs citus ceļus - pirmkārt, mēģinās nomest šito valdību, lai tomēr spētu realizēt savas ekonomiskās vajadzības, otrkārt, meklēs kādas aplinkus takas. VL vienmēr ir bijis neērts partneris, jo ir principiāls un par LAtvijas valsti. Ar tādu ir grūti, jo neko nevar sarunāt:)) Un tāpēc man tik milzīgs prieks par vakardien pieņemto lēmumu:)))))))))
bimbam
b
Neviens nekavē SC piedalīties valdība! Ja paši negrib, tad to lai arī ieskaidro saviem maizes tēviem un vēlētājiem! SC laiks varbūt ir pagājis, un varbūt krievu tautības vēlētājiem vajadzētu padomāt par balsu nodošanu citām partijām, jo ir jau gaužam švaki, ja 20 gadu laikā tikai tāda muļļāšanās vien sanākusi! SC iekļūšana RD ar monopoltiesībām notika tikai sakritības pēc un tādēļ, ka etablētās partijas gadu gaitā bija pieļāvušas gan neizdarības, gan skandālus utt.
Fredis
F
toties vini briniskigi strada,tas ari labakais pieradijums un lai tik tulit te nebruk virsu ka vini zog,dzive pieradijies ka visi lielakie zagli tie pasi latviesi vien ir.
  • 3
  • 3
wet
w
Tad vajag pateikt skaidri un gaiši - krievu un prokremlistu plāns neizgāja cauri, un es par to tagad zūdīšos. Citādi tā spēle ar jēdzieniem "stagnācija" vs "stabilitāte" nedaudz uzdzen vēmienu. Starp citu, kā jums tur Rēzeknes Vēstīs ar vārda brīvību, vispusīgu visu viedokļu, to skaitāi SC nelabvēlīgu, viedokļu atspoguļošanu?
Māris
M
"Līdzšinējās koalīcijas rīcība nav bijusi labvēlīga nedz uzņēmējiem, nedz valstij" _____________________ Balta patiesība, reālā koalīcija arī bija ZZS+SC! Tagad beidzot lietas izkustēsies, un dažiem kā redzam ļipa trīc!
Fredis
F
cik tomer latviesi dumji un neizglitoti.visu so laiku pie varas bija vienotiba,ta ari nogremdeja valsti.250 tukstosi aizbraukuso.kada tur SC ietekme,kadi tur oligarhi,viss tas Sorosa kampana.cik jabut stulbam lai domatu ka kaut kas mainisies uz labu.bus daudz sliktak,latviju tagad parvalda Sorosa vaditas organizacijas un SVF,tas ir beigas valstitj.
  • 3
  • 8
Freip
F
Ko p/a Saskaņas centrs, vadot Latgales pašvaldības, ir labu paveikusi ekonomiskā, garīgā, jeb kādā jomā šo ilgo gadu laikā? Ko tad jūs varat piedāvāt valstij, ja nespējat savest kārtībā reģionu?!?
Andis
A
Vai tev pagāja garām Maskavas nauda?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas