Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Bārzdiņš: Latvijā pietrūks medicīnas māsu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
@
@
kur viņas trūkst Latvijā, tikko visus portālus izskatīju nevienas vakances, tikai Vācija , Anglija, tā atkal ir ažiotāža un tā blatu sistēma sāk krist uz nerviem, pensionāru arī ir daudz, lai strādā, nevajag saspringt uz to ko nevajag!!!
:))
:
Tas nekas. Mēs esam ticīgi cilvēki un zinām, ka medicīnu sekmīgi var aizstāt žēlīgais dievs un mūsu kvēlās lūgšanas... :D
re
r
Nekreņķējieties, nepietrūks, tejau neviena vairs nebūs.
Katrīna
K
Kas nu tās par māsām, vecas niknas omes saliktas, kuras AIZ ĻAUNUMA veicot rentgenu neuzliek priekšautiņu pret lieko rentgenapstarojumu!!!! Vēl uzkliedz man maksas pacientei! Maitas ir tās vecās medmāsas, aiz ļaunuma, ka pašām tuvojas gals, ir niknas pret jaunajiem. Par ko man nodokļu maksātajai pie akūtas traumas - rokas lūzuma Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcā tūlīt pēc akūtās traumas jāmaksā pacienta nodeva ? Un rentgena mazizglītotā ieliktene- pusspragusi tantele vēl ironiski uzkliedz, ka vispirms ar rokas lūzumu jāiet un jagaida ar lauzto roku rinda pie ģimenes ārsta poliklīnikā un tad ģimenes ārsts ieliktenis- birokrāts uzrakstīs nosūtījumu, ka man jāgriežas pie ķirurga UN TIKAI TAD ĶIRURGS DRĪKST SNIEGT MAN PIRMO NEATLIEKAMO palīdzību !!! Pie tam rentgenoloģe nemaz pacientam neuzliek aizsargpriekšautiņu, veicot rentgenu. VISIEM POFIG ! Lūk, kadu sadismu ārsti izdomājuši pacientam ar akūtām sāpēm lūzuma gadījumā. Latvija ir muļķu " ārstu" un "māsu' zeme. Un tas notiek 21. gadsimtā Latvijā !!!!!!!!!
Elizabete
E
Vai Somijā medmāsām arī ir tikai augstākā izglītība ? Atceros, ka pad.laikos pie mums bija med skolas, kur medmāsas mācījās pēc pamatskolas, apgūstot to kā vidējo speciālo izglītību. Tad arī slimnīcas bija pllnas ar šīm jaunajām medmāsiņām.
traktorists
t
Trūkst tas un šitas! bet kas tad pie tā ir vainīgs? Paši jau visu esat izputinājuši, izvazājuši, nespējuši neko labas lietā darīt, kā tikai Politiski cīniņi, kurš nu kuru. Bet tajā laikā Republikas iedzīvotāji kur nu kurais meklē glābiņu! Jo no Valdības nav ko cerēt, ka kautko Gruntīgu sagaidīsi. Tādus laikus laikam mēs jau vairs nepiedzīvosim, jo no šīs bedres arā līdīsim ļoti ilgus gadus! Saucas: nešaubies ne mirkli!
Memory
M
Tā šie reformatori divdesmit gadus cenšas paaugstināt Latvijas demokrātijas indeksu - un nebeidz brīnīties par likumsakarīgajām sekām. Patīkama ministriem-reformatoriem nodarbe - laist muļķi, tēlojot nezinīšus par sastrādātajiem nedarbiem.
daunitis
d
Receptes parasti rakstu caur datoru. Ja kāda no manis izrakstītajām drapēm neiet kopā ar slimniekam zāļu lapā uzrakstītajām (var atsevišķi apskatīt tajā pašā elektroniskajā slimības vēsturē), tad uzreiz izlec lodziņš, kur rakstīts, ka kaut kad kaut kur viena tante Zviedrijā teikusi, ka manis izrakstītā zāle zināmos apstākļos varētu nesaderēt ar slimnieka zāļu lapā esošo. Atkarībā no paziņojuma krāsas, paziņojuma teksts kļūst kategoriskāks, kamēr sarkanā krāsa uzrāda jau reālu nesaderību. Parasti sarkanais ieslēdzas, ja slimnieks lieto simavastīnu (pretholesterīna draņķis, bez kura pilnīgi var iztikt-tirgus nosaukums ziemeļos) vai marevānu (tas pats, ko Latvijā pazīst kā Orfarīnu). Netiešo antikoagulantu lietošana ir plaši izplatīta aizjūrās, bet kontroli nodrošina tās pašas māsiņas, kuras te ir patiesi daudz. Starp citu, Somijā māsiņas nestreikoja, bet masveidā aizgāja no darba, panākot sava stāvokļa uzlabošanos, tas bija pavisam nesen.
daunitis
d
Lai kādu tev orgasma traucējumus tas nesagādātu, varu teikt tikai vienu-pēc ziemeļnieku valodām vācu valoda tādas ,,semočkas'' vien ir. Tev skauž?
feja
f
Da kam tas interesē?
inese
i
Tikai zagļu Latvijā nepietrūks
to >>>
t
Jau šogad valsts slimnīcas izjutīs medicīnas personāla aizplūšanas sekas uz Vāciju, par to varat būt droši, ieskaitot no lielākajām slimnīcām- Gaiļezers un Stradiņi... -------------------------------------- Var jau BEZDĒT, ka kāds mīzdams laidīsies uz to apsolīto zemi ...Vāciju. Bet. Bez VĀCU valodas zināšanām tūdaliņam NESPĪD ārsta vai medmāsas darbs ...un vēl būs ne tikai vicinot savu izglītības dokumentu, bet PRAKTISKĀ darbā JĀPIERĀDA, ka esi t.s. ārsts vai medmāsa ...+ PERFEKTAS vācu valodas zināšanas ...
Vajag.
V
Latvijā tik maz tiek propagandēta veselīga dzīvesveida nozīme. Ko ēst un kā rīkoties tu cilvēks uzzini tikai tad ,kad ierodies pie ārsta ,kad jau problēma klāt.Vai nevajadzētu vairāk publiskot dažādus biļetenus par veselīgu pārtiku ,kāda jālieto cilvēkam ,lai viņš nesabojātu savu veselību.Tā vietā lai saņemtu veikalu reklāmas,mēs labprātāk saņemtu šādas veselīga dzīvesveida un veselīga uztura publikācijas savās pasta kastītēs.
ārsts
ā
Tu minēji tekstu par somiem zviedriem ,tad jau esi skandināvijā ? Neesmu tur vispār bijis ,bet viens otrs saka alko tur lok nevāji , vi tikai tūristi šeit atbraucot . Par pretholesterīna zālēm ir piedzīvots ģimenē .Mamma īsu brīdi lietoja , nu pašlaik labi , laicīgi pārtrauca .
no
n
Esmu rīdziniece.Man ļoti ilgi vajadzēja gaidīt tieši konsultāciju pie kardiologa,jo rindas ir tik garas,kad jāgaida vairāki mēneši.Jutos tik ļoti slikti,ka nevarēju strādāt,bet kompetentu palīdzību saņemt arī nevarēju.Gimenes ārsts arī nezināja kā palīdzēt,kā vienīgi nosūtīja pie kardiologa.,bet pie speciālista tik garas rindas,ka nevar sagaidīt rindu.Ko darīt slimniekam ,kam vajadzīga steidzama konsultācija?Dodiet lūdzu atbildi .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas