Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Bārzdiņš: par ieiešanu vēsturē pāragri runāt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
enija
e
kaut kāds murgs,vai tiešām vairs nav citu kandidātu,ko var sakārtot tāds cilvēks,kas sevi nav pierādījis zemāk stāvošā amatā,bardaks un nelikumības-tās ir divas lietas kas valdīja LIEPĀJAS slimnīcā kamēr viņš bija pie stūres............... no tāda ministra mēs neko neiegūsim,un nav kauna vēl pašam apņemties tādu amatu.
Aleks
A
Liepājas slimnīca atieksmes un sava darba ziņā ir viena no sliktākajām savā nozarē, kā tās vadītājs var būt veselības ministrs. Ne velti liepājā ir tāds teiciens, ja gribi nomirt brauc uz centrālo slimnīcu.
Ēriks
Ē
Ja paspēs atgūt uzticību, tad tik tiešām ieies ne tik valsts bet pasuales vēsturē! Tomēr, ja viņš nav sapratis, ka uzticības atgūšana nav pašmērķis, bet ir sasniedzams tikai sakārtojot nozares likstas (kas ir arī esošo valdības pārstāvju nekompetences sekas) tad diez vai viņai verētu izdoties uzticību atgūt.
vēsture 21gs
v
....vislabākā vēsture būtu,ja kāds,jeb kādi,kas sastādītu šīs LV valdības dzimtas koku par pēdējiem 20 gadiem....kurā būtu redzams viss šo laiku ''zieds'',kā ceļojis un lēkājis,no viena zara uz otru.....bērni,radi,draugi,darba kolēģi,paziņas...u.tttttttttttttttttttttttttttttttttttttt ttttttttttttttttttttttttttttttttttttt.....
dihlofos
d
Interesanti kā viņš iegūs to uzticību?Par ministru iecelts cilvēks,kurš jau zaudējis uzticību, nelietderīgi tērējot naudu,kas būs tālāk?ZZ pate par sevi ir kā kuce kura laiza roku tam,kurš paglauda un iedod kādu desas gabaliņu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas