Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Bārzdiņš: treknajos gados valsts nedomāja par nākotni

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ieva
I
Pareizi, īpaši ja pārbūvē to, ko pēc tam aizslēdz....Vai arī pirkšanai iztērē vairāk, nekā izmantošanai piešķirtajām kvotām....
Janis
J
Slimnīcas bija jāmodernizē un jāpārbuvē!Saimnieciskais un finansiālais krahs, protams, bija jāparedz
Jānis J.Dimants,Jr.,M.D.
J
Un vēl joprojām, valsts nedomā par nākotni! Vai nav par vēlu ar pirkstiem rādīt vienam uz otru? Tagad meklējam vainīgo vai vainīgos. Tie esam mēs paši! Ar vārdu sakot - neesam bijuši gudri. Vai gudrāki būsim nakotnē? Jāšaubās! Nesūdzēsimies, bet ar darbiem pierādīsim, ka vēl viss nav pagalam. Nepalaidīsim šo izdevību atkal garām.
Ieva
I
Neesi dzirdējusi par personāžu, kas teica, ka "Valsts esmu es"? Tikai tad, ja neesma valsts, jautājums, kāpēc stāstīt, ka valsts nedomāja....
Helena
H
Lietas jāsauc savā vārdā: neviss "valsts nedomaja" bet valdošie steidzās piebazt savas kabātas ar "komisijam" no lieliem darījumiem... to mes visi lieliski redzējām bērnu slimnīcas skandālā. Domāju, ka tas pats ir jebkura slimnīca kur "istenojās" "globalie" projekti. Vai neliekas, ka vārds "projekt" jau klūvis par lamu vaŗdu?
valdīja nekrietni
v
izsitēji aploksnes, visa komunistu un viņu bērneļu 'elite'.
Una
U
Vai tad četrpadsmit ministriju un tik pat parlamentāro sekretāru ar vietniekiem,valsts sekretāru vairāku vietnieku,speciālo atašeju Maskavā un Briselē saglabāšana ir domāšana par valsts nākotni? Vai Ekonomikas ministrijas ierosinājums atkal atjaunot uzņēmumu padomes (ar"milzīgo atbildību" un milzīgajām algām)arī ir rezultāts domāšanai par valsts nākotni?
Vēlētājs
V
Un turpina nedomāt arī liesajos gados! Vai var nosaukt par valstisku domāšanu,pensiju un bērnu pabalstu samazināšanu,ienākuma nodokļa pēc maksātspējas vietā? Lai pēc bērnu pabalstu samazināšanas,ataunojot prēmijas un naudas balvas lielo valsts uzņēmumu vadītājiem un palielinot algas ministru padomniekiem,sāktu pēkšņi "rūpēties" par demogrāfiju,dibinot padomes,komisijas,apakškomisijas,grupas? Vai par domāšanu par rītdienu var nosaukt 21% PVN maizei palielināšanu līdz 22%,samazināto PVN likmju atcelšanu,mediķu,skolotāju un policistu algu samazināšanu? Tas viss taču notika ne jau treknajos gados! Kurš no labi apmaksātajiem padomniekiem tad bija tas,kurš ierosināja privāto lidmašīnu un jahtu vietā,ar paaugstinātu transporta līdzekļa nodokli aplikt tikai privātos motociklus?
Ieva
I
Un vai tad tagad Bārzdiņš domā?
nozare
n
pareizi, tikai tā bija vispārējai nelaime. Kurā nozarē tad domāja par valsts nākotni?
Andris
A
Varbūt tie, kas slimnīcās ieguldīja, domāja, ka cilvēki tomēr Latvijā būs. Kampa, bet tomēr ... Šie toč ir pārliecināti, ka iztīrīs!
sad
s
Laikam jau Bārzdiņš nav informēts par to, ka tas notiek vēl tagad. Ārsti ,kā mazie ķeizari, slimnīcās par valsts naudu, attīsta katrs savu peļņas valstiņu. To protams nevar izdarīt kurš katrs un arī ne katrā vietā, bet gadījumu Rīgas lielajās slimnīcās arī tagad ir pietiekami daudz.
stivajs
s
un tagad doma? (LATVIESI nevar dzivot bez KAKLA KUNGA)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas