Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Beitāns: man teica, ka būs jāpadalās ar augstāku varu, bet ne baznīcu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
carlito
c
Ja viņš būtu piekritis dalīties, tad neviens viņam nekādu līgumsodu nepiemērotu, arī avansu būsu laicīgi pārskaitījuši, i objektu pieņemtu, pat ja tas nestrādātu (varētu vainu novelt uz ķīniešiem, kas neprot kārtīgi izdarīt). Ticiet man, nekādas ampelēšanās nebūtu - rullētu kā ar Dienvidu tiltu un citiem projektiem, neskatoties ne uz kādām visiem redzamām kļūdām vai neizdarībām. Tiltu uzcēla, nedaudz sašķobījās? - tas nekas, gan jau nesabruks, autobusus sapirkās un arī viss bija labi un laikā, ceļa posms gadu pēc remonta sāk plaisāt? Nu mums klimats tāds, nepastāvīgs; utt. un tjpr.
Parastais
P
Pilnībā pievienojos, īpaši teiktajam par selektīvo godīgumu. To mēs drīz redzēsim, kad uztaisīs auditu Jelgavas butaforijai, kuras izmaksa varētu nepārsniegt 200-300k Ls.
foreplay
f
Šādi "ozoli" veiksmīgi un ilgstoši funkcionē, tikai pateicoties "beitāniem", kuriem ir visnotaļ selektīva godīguma izpratne. Kamēr tas pilda manu kabatu - "spēlēju viņu spēli". Kad vairs nevaru izpildīt uzņemtās saistības - "man prasīja kukuli". Būtu interesanti papētīt Aerodium EXPO tāmi, vai tur gadījumā, kamēr tika spēlēta Ozola spēle, nav kaut kur nemākulīgi paslēpts šis 6-10% sadārdzinājums, ko atripināt augstajām varām, kā tas parasti notiek visos šajos ar valsts/EU naudas starpniecību realizējamajos projektos. Man kā neprofesionālim liekas, ka 2,5 miljoni par lidmašīnas dzinēju, kas apdarināts ar koka, metāla un betona izstrādājumuiem un mierīgi varētu pretendēt uz pagaidu šķūnīša statusu, ir krietni par sālītu. Diemžēl, mēs nakad neuzzināsim, vai Beitāns būtu nācis klajā ar šiem paziņojumiem arī tad, ja no viņa netiktu pieprasīts līgumsods par laikā nepabeigto objektu. Vai arī viņš būtu turpinājis spēlēt Ozola spēli un atripinājis apsolīto naudiņu, lai arī saglabātu augsto varu labvēlību arī turpmākajos iespējamajos naudas izšķiešanas projektos. Godīgs cilvēks ir tāds, kurš saņemot kukuļa pieprasījumu taisnā ceļā dodas uz KNAB. Tāds kurš "spēlē līdzi", kļūst par līdzdalībnieku noziegumā, neatkarīgi no tā, ka vēlēk finansiālu apsvērumu dēļ izdomā "nolekt nost".
baranka
b
Beitāns biznesu uztaisīs arī citur pasaulē, kur tādiem baltročiem ozoliem nulles vērtība.
xxx
x
Ivar Beitān, turies!
DD1
D
Kā naglai uz galvas: "augstākā vara" varētu būt pelni kubā, jo naudu reklāmas kampaņai vajag kā ēst.
bonza
b
visu laiku tiecos ar zemapzinas speku ticet Beitanam ne Ozolam.
Pelēkais Vilks
P
Kāpēc mūsu valstī tik maz /vai nemaz?/ izmanto melu detektoru? Esmu lasījusi, ka daudzās valstīs šī metode tiek izmantota izvēloties darbiniekus gan valsts gan privātās struktūrās. Kāpēc Latvija nepārņem šo valstu pieredzi? Vai bailes no patiesības ir pārāk lielas? ============== Varēs ieraudzīt, ka patiesības vispār vairs nav. No tā ir bail.
Māris
M
viss ko es šobrīd redzu, tad tas ir tas, ka pats beidāns ir afērists. līdzko viņam pateica, ka būs jāmaksā sods par nesavlaicīgu paviljona darbības uzsākšanu un stāsies spēkā citas līgumā noteiktās sankcijas par savlaicīgi nepadarītiem darbiem, tā viņš uzreiz visus nolej ar mēsliem un apelē pie patriotisma! tā i, ka groza miljonus, bet biznesa saprašana tirgus būdas līmenī. viņš pats būs nogrmdējis savu lielisko biznesa ideju. man piemēram nebūtu vēlme ne aizdot, ne sadarboties ar tādu cilvēku
čiepa
č
Kāpēc mūsu valstī tik maz /vai nemaz?/ izmanto melu detektoru? Esmu lasījusi, ka daudzās valstīs šī metode tiek izmantota izvēloties darbiniekus gan valsts gan privātās struktūrās. Kāpēc Latvija nepārņem šo valstu pieredzi? Vai bailes no patiesības ir pārāk lielas?
!
!
Paņēma, bet uzmeta ... Nē, ne tā. Gribēja, bet nedabūja. Nu jau sāk ieviesties cita sistēma - nedabūt. Tas sāk priecēt, jo sārņu ir pārāk daudz. Veiksmi Beitānam!
čiepa
č
Godīga pilsoņa rīcība prasa rīkoties savādāk - griezties pēc palīdzības KNABā un ar pierādījumiem iemest Ozolu un Co aiz restēm, nevis klusēt savas firmas reklāmas labā. Izdari loģisko secinājumu, ka tādi ozoli ir amatos tāpēc ka ir tādi Beitāni, ka savs bizness pats svarīgākais. .... Ne jau visi uzņēmēji pametuši valsti. Daļa ir palikusi un mēģina spirināties tepat, ievērojot ''spēles'' noteikumus. Un kas šodien ir KNAB?
archivārs
a
Šādas lietas tiek kārtotas mutvārdos,tāpēc pierādījumus atrast ir gandrīz bezcerīgi. Mani tikai dara uzmanīgu,ka arī oligarhu neitralizētais KNAB iejaucās,lai apturētu AERODIUM finansēšanu no Rīgas brīvostas.Kopš Vilnīša iecelšanas par KNAB aktivitātēm netika dzirdēts,kaut gan mediji joprojām ziņoja par veiklu darboņu iedzīvošanos uz budžeta rēķina.Taču KNAB izvēlējās vajāt vienu no retajiem projektiem,kas izpelnījās ievērību pasaulē. Vai nav par daudz šķēršļu vienam veiksmīgam Latvijas projektam?
sandra
s
Kauns par Ozolu un visu to nožēlojamo korumpantu bandu, kas pārņēmusi Latviju.
43
4
smiekligi , ka Ozola pirma reakcija bija: "Neesmu iesaistits nekada kukuldosana", kas mazliet nav tas pats, kas teikt - "Beitans melo - es neesmu prasijis kukuli". Ta valoda mazliet pasaka prieksa - ka Ozols zina, ka nav nekas vel noticis un (cik vins zina) nav nekadu pieradijumu, ka nauda butu kaut kur nodota / panemta

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas