Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Beitnere: Āboltiņa vēlas izslēgt prezidenta izvēlēšanu Zooloģiskajā dārzā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Anna
A
Ar jūsu "sasniegumiem” ir jāstrīdas par vietu kapsētā nevis par prezidentu! Ja ne zoodārzā, tad to var atrast cirkā. Tā kā visā mūsu valsts ir cirks, bet valdība ir klaunu tajā. Vienmēr "aizkustinos" ar viņu vadības stilu, nodarbojas vienalga ark o, tikai n ear lietu. Viņu galvās izpeld vispasaules plāni, kurus tie uzreiz izvemj gaisā, lai neaizmirst. Ikdienas problēmas tiem nav pa spēkam un lien viņiem galvā visādas mūļķības. Pirmais punkts Latvijas prezidentu ir jāievēl visai tautai (Latvijā dzimušiem - pilsoņiem un nepilsoņiem)! Otrais punkts, ja prezidentu atkal piedāvās tautai un parlaments izvēlēsies, tad tas būs parlamenta prezidents, bet nevis tautas.Tak, ka paliek spēkā pirmais punkts.
ISIDORS
I
Tu domā,jo nezini .No nezināšanas nav jākaunās,bet dižoties arī nederētu...
....
.
Tavējie LabLatvijas šākāļi bija pie varas ....padsmit gadus. Rezultāts redzams. Tagad lai pastrādā citi, tie sliktie Streipi, Ēlertes, Delnas, Providusi, Politikas, Čigānes, Āboltiņas, sliktāk tā vai tā nebūs. Turklāt Šakāļu uzbūvētā valsts struktūra vēl darbojas ar pilnu klapi.
....
.
Un ja nu Vienotības kandidāts ir pieņemamāks kā ZZS kandidāts? Kāpēc tik ļoti strikti jārauj deķis uz savu pusi koalīcijā esošajām partijām? Taču strādājiet valsts labā, strādājiet kopā un beidziet skaldīt matus!
may be
m
GRIB nākošo ZOOLOĢISKO DĀRZU ietaisīt paša SAVĀ DĀRZĀ ?
Fremks
F
Ir jau vēl Botāniskais dārzs, ja kas. Bet, Zatlers ir labs prezidents kļuvis, cienījams cilvēks un ārsts! Atšķirībā no Āboltiņas.
Valdis
V
Štrunts ar vienu pajoliņu, kuru savervēja zooparkā! Galvenais, lai simts demagogi par to nebalsotu, bet gan tauta!!!
UNDO
U
Nu sāk izskatīties, ka prezidenta izvēlēšana pēc Āboltiņas receptes notiks Saeimas kafejnīcā...
KĀ TAD
K
Zoodārza filiāle būs Āboltiņas kabinetā, uz Meža[parku nebūs jābrauc.
to jā
t
Naivais,ne jau ar tevi kāds taisās diskutēt! Ja nu vienīgi esi no delnas vai tās elkoņa...
dzīvais ārpŗāts
d
Parlamenta spīkere,tāpat kā minētā socioloģe lēti un prasti manipulē ar sabiedrību,atkal izspēlējot kārti pret Zatleru, pieminot viņa izvēlēšanos zoodārzā. Patiesībā ir gluži vienalga, zoodārzā, Vatikānā vai sabiedriskā tualetē- ne jau vietai kāda nozīme,kur cilvēki kaut ko runā un norunā. Jaunais laiks zvērēja un solīja baznīcā - un kas bija pēc tam? Kā var nesolīt, dodiet miljonu, tad strādāšu tautas labā, tagadējie meli u.t.t. Ar ko labāki, kaut plānus nekala zoodārzā? Otra lieta- ieklausieties: prezidenta kandidātu vērtēšanas sabiedriskā komisija! Kaut kā nākas atcerēties vecos laikus: partijas komitejas,biedru tiesas, darba kolektīvu sapulces un darbaļaužu vēstules. Nu tiešām ērti! Un ziniet, kas būs pirmie sabiedrības pārstāvji, kas uzdosies arī par manējiem un jūsējiem pārstāvjiem? Protams ziniet: Delna,Providus,Politika, un tamlīdzīgi vienas rokas veidojumi, savukārt streipi, elertes,āboltiņas,čigānes un tā joprojāmlīdzīgie nodrošinās fonu. Un tad nu mēs būsim izvēlējušies... Absurda teātris,tavs vārds ir Latvija!
un
u
Iet uz priekšu - līdz Taivānai ju ticis?
beigti putni
b
Zosij savas spalvas tuvākas, ne ekonomika un valsts parāds
J
Ideja ir laba. Debatēsim, esam ar mieru. Kandidāts prezidenta amatam numur 1 ir pašreizējais prezidents Zatlera kungs. Gudrs, respektabls, iet uz priekšu visos jautājumos, sabiedrībā cienījams cilvēks.
IM
I
Skaidrs ka viss tiks maskēts ar demokrātiju un sabiedrības iesaistīšanu. Tāpat skaidrs ka uzvarēs skaļākie , jo pati stulbākā tautas daļa vienmēr uzķeras uz tiem pašiem skaļākajiem , bet normālā tautas daļa tādā bļaustīšanās orģijās nepiedalās vispār. Skaļo un stulbo priekšrocības šādā tusiņā manuprāt ir acīm redzamas un Āboltiņa tieši uz to ar tēmē. Izmantot skaļos un stulbos lai iebīdītu savējo. Ko ar tādu Āboltiņu darīt nezinu. Vienīgais kas atliek ir cerēt uz katra deputāta godaprātu balsot ar skaidru sirdsapziņu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas