Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Bendiks Latvijā saskata politiskās, ekonomiskās un intelektuālās elites krīzi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
SOS
S
'' Tie, kas šeit nav. (.).., kas nav ...'' - cilvēk, mīļais, apjēdz taču, ka tādu '' tie '' ir lielumlielais vairākums - , bet 'Kurmīši' jau nespēj pārspēt tos komentētājus / skolotājus, kas tik bieži '' skalo '' smadzenes'' tautai. Mārci B. nevajadzētu novērtēt par zemu, jo viņš neslēpjās, bet atklāti pauž savu viedokli !
Asterix
A
Tikai ES fondu naudu?:) principaa, ja njem veeraa to, ka mums ir iedoti 5,7 miljardi 2007.-2013.gada budzetaa, bet mums pashiem jaaiemaksaa tikai 1.1 miljards, turklaat ir jau veel kaut kaadas atlaides.....cmon....taapeec jau vinji peraas, ka bez valsts kases ir jau veel ES fondu nauda. Kaut arii ir visai lielas probleemas ar apguushanu, jo laikam jau nav veel speejushi izdomaat pamatojumu tam, ka dos tikai saveejiem...taapeec nedod nevienam, bet breinstormo par teemu...
Asterix
A
Bendiks, izmantojot valdošās koalīcijas un viņu ideoloģijas, uzskatu piekritēju resursus - mēdijus, presi - ir neskaitāmas reizes definformējis un šķēlis sabiedrību. Izmantojot skaļus saukļus - tādus kā Soross, "marsietis" utt - sagrozot faktus, viņš ir nomelnojis cilvekus, kas gribēja mainīt sistēmu, kura balstās uz negodīgu konkurenci, apšaubāmu ētiku, korupciju, likumdošanas nepilnībām un kura šobrīd ir iestūrējusi taisni auzās. Viņam nav tiesības vērtēt notikumus Latvijā. Ikviens sevi cienošs mēdijs šo cilvēku ignorēs visu viņa atlikušo dzīvi. Tie, kas nav šeit diskutējuši ar Kurmīti, kas nav sekojuši notikumu attīstībai LV pēdējos gados - nesapratīs to, cik īstenībā šie skaļie dzīves skolotāji ir ciniski. Un....cik maz viņos ir humānisma, vieduma, elastības uzskatos, bet daudz....pašapmierinātības par sava EGO apmierināšanu un sava personīgā maciņa piepildīšanu uz parasto, postpadomijas Latvijas iedzīvotāju rēķina, nedomājot par valsti, bet domājot par varu. Un viņiem nav jau arī realitates sajūtas, lai saprastu, cik tālu viņu uzskati un viņu ikdiena ir no to pārējo cilvēku ikdienas un uzskatiem...., kuri viņiem uzticējās, uzticēja sevi un Latviju - savu un valsts nākotni, kura ir visai tumšos toņos....jau sen.
o,
o
kura partija maksā nelikumīgus pabalstsus??????????????????? Tas jau arī ir piegriezies..........tam došu, tam nedošu!!!!!!!!!!!!!!! šitam investīcijas, šitam nē..........
eliza g.
e
Piekrītu pilnībā Bendika k-ga teiktajam.Tikai papildinājumam-ko pārbaudīja VALSTS KONTROLE KNABā?Mīļie latvijas iedzīvotāji,esiet inteleģentāki un neaprejiet viens otru.Palūdziet par varas vīriem,kuri strādā.Nevajag visu vērtēt pēc sevis,bet pamēģiniet sevi nolikt viņu vietā un novērtēt,vai jūs varat to visu pavilkt.Jūs prasat pensijas,bet vai visi nodokļi ir maksāti godprātīgi?Vai nesaņemat bezdarbnieka pabalstu un piestrādājat par algu aploksnē?
Lāpītāja.
L
O, vēl te palasījos visus komentārus, nu tie ar vietām labie, izvilkums no 2001.g. diskusijas par pētījumu-šobrīd jau redzam ka ir sliktāk kapētījuma bija prognozēts, tad vēl(smalkais mājiens par geštaltterapiju), pārsvarā ļaudis saprot kas ir kas, tas priecē. Nudien, zolītes, alkohola un foto cienītājs Bendiks, kopā ar G.Bērziņu, Dz.Jaundžeikaru, un vēl dažiem grib atgriezt 90.gadu sākuma neierobežotās un ne ar kādiem KNABjiem nekontrolētās valsts nozagšanas zelta laikus. Tik zagt vairs lāga nav ko, vienīgi ES naudu caur pašu veidotiem konkursiem.
Lāpītāja.
L
O,jā, tūlīt var redzēt Šķēles lielā drauga stilu, lien kā īlens no maisa.Pārcilā te vecas vispār zināmas lietas, formāli tam visam var piekrist, jo bilde patiesi ir pietiekami tumša, ja vien nebūtu šīs nepārprotamās norādes, ka vienīgais kurš prot, var un sakārtos valsti ir Šķēle, un tas visu esošo vai bijuso TP istu patoloģiskais naids pret Loskutovu.Šajā gadījuma snobisks un smieklīgs.Loskutovu par sīku ļautiņu nosauc Bendiks, kurš pats lielījies presē, lai nebūtu armijā jāiet balto biļeti dabūjis psihenē, izglītības zieds ir daži mēneši atvieglota caurskrējiena prestižās augstskolas koridoros, kādus Atmodas sākumā aiz labvēlības piešķīra brīvību atgūt alkstošo valstu atsevišķiem pārstāvjiem, un tāds atļaujas kaut ko teikt par cilvēku, kurš ir studējis un savus maģistra un doktora grādus ieguvis šobrīd par izglītotāko valsti atzītajā Somijā, krietni vēlāk, kad jau bija kādas prasības pret mūsu cilvēkiem.Bendiks kā vienmēr ir savā psihenes āksta mētelītī.
anonīmais šakālis
a
par ko tāda žults? Par to gadijumu rakstija vai nu db vai diena, neatceros!
janis
j
Labi, ka mūsu baraka ir tadi ka bendiksi, ja butu tikai vaskevicis, tad gan bedigi.
beta
b
Tikpat labi varētu apspriest un komentēt Gebelsa runas, izvairoties pieminēt to autora biogrāfiju un reputāciju!
Onjons
O
nesaprotu ar ko šī cilvēka viedoklis ir izpelnījies tādu uzmanību.. ?
MUĻĶI BENDIK
M
TU TAČU TO VEIDOJI!!!!!!!!!!!!!!! NEREDZI GAISMU, IEVELC ELEKRTRĪBU KURMJA ALĀ UN IZGLUDINI BIKSES.................. ONAP KONTRABANDU, KO JŪS SAUCĀT PAR SPEKULĀCIJAM NEIZDODAS REANIMĒT?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!VAŠKĒVI ČAM BAIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KONTRABANDA IR KONTRABANDA, NEATKARĪGI NO VALSTS IEKĀRTASUN NODOKĻI IR NODOKĻI, UN ZAGĻI IR ZAGĻI. STULBI JŪS BIJĀT TAJĀ BRĪDĪ, KAD VISU NEIEGULDĪJĀT LATVIJĀ, BET LAVENTĀ. LATVIJA PALKS , BET JŪS DRUGI ŽIDI IZMETĪS DREILIŅOS.................KĀ ULAMANI, KĀ VISUS CITUS............
well
w
Man nekad nepatīk strīdēties, bet patīk komentētāji, kas apspriež publicēto tematu, nevis apsaukā un apzākā cilvēku, kura viedoklis ir nopublicēts...
Gudrs maita !
G
Prasmīgs SOFISTS. Cepuri nost - izkopis sofistiku bezmaz mālskas līmenī. LAIŽ VISAS VISIEM ZINĀMĀS PATIESĪBAS KĀ NO PILNĪBAS RAGA - to, ko VISI SEN JAU ZIN, un ar kurām visas avīzes pilnas jau gadu gadiem......... u n p i e m a i s a "Loskutof-vrag naroda" - ... - VISS GARAIS ( un pareizais ) PENTERIS tikai dēļ tā, lai iemaisītu "Loskutof - vrag naroda", ko tad publika lai ar visu pareizo un sen zināmo kopā smuki ierij.
politika lv
p
Dažu valdošo partiju deputātu izteikumos ir minēts kāds noslēpumains, vārdā nenosaucams, un tādēļ vēl jo šausmīgāks spēks, kas nāks pie varas, ja tiks nomainīti patreiz pie varas esošie. Pag, pag, teica Imants Kalniņš - no vilka bēgot tiksiet lāča nagos! Šo vārdā nenosaucamo spēku atšifrē valdošo partiju propagandisti interneta komentāros. Katrai gaumei savs, kas nu kuram vairāk nepatīk. Zemiska propaganda... Gebelsa vai Staļina cienīga. (C)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas