Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Bendrāte Kurzemes radio nopirkusi par Lemberga naudu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cony
c
Par to jau arī Lembergam Latvijas ģenerālprokuratūra cenšas piekasīties,jo viņiem jau sakrājies pārāk daudz faktu,kur viens pašvaldību vadītājs visādos veidos ir uzpircis gan politisko,gan informatīvo,varbūt arī tiesisko varu.Mūsu vājā ģenerālprokuratūra vēl līdz šim nav bijusi spējīga to visu atšifrēt,izgaismot,novērtēt un skaidri un atklāti tautai izskaidrot Lemberga fenomenu,cik pozetīvs tas ir priekš Latvijas tautas,valsts attīstības..Cik saprotu Bendrātes kundzes loma šeit ir otršķirīga ,mazsvarīga,bet pamācoša.
Ou, jes !
O
Un visus sos neskaitāmos gadus Bendrāte bija un ir Jauna laika ētikas komisijā, kas lēma par biedru morālo skaidrību. Nožēlojamā Bendrāte !
Rolis
R
Nepazīstu to Beņķa-drāti,bet tagad zinot kāds ir tas melīgais žīdelis,sen jau vajadzēja no tā līguma atkratīties.Tagad var iznākt tā,ka būs jāatsakās no mandāta,protams ja Vienotība būs godprātīga un pieprasīs viņai nolikt mandātu,pate jau ni,ni,es jau neko tādu nedarīšu.Agrāk bembis tāds nebija,es jau nedomāju,ka viņš tāds paliks.Tagad zini,bet vēl šļupsti.
Ēriks
Ē
Iespēja Vienotībai JL mums visiem pierādīt, vai skanīgie solījumi par korupcijas izskaušanu ir patiesi vien tikai acu apmānīšanai.
Toties
T
mums ir smuka" Lemberpils", a citiem nav.
balamovska
b
Bet Lembergs nemāk nemelot, jo meli ir vienīgais, ko viņš savā dzīvē ir iemācījies.Arī satans melo pēc savas būtības, jo ir melu tēvs un viņš ir arī Lemberga tēvs un Lemberga dievs.Lembergs nevar no meliem nogurt, jo cilvēks nevar nogurt pats no sevis, bet par cilvēku saukt viņu negribas-pārāk degradēts viņš ir. Nevar arī pārāk ļaunā ņemt - neko citu šī būtne taču nemāk. Palūkojiet viņa vaigā (un uz ausīm) - tur viss ir ierakstīts!
Žoržs
Ž
Ja tautai būtu zināma kaut vai 1 % no Lemberga izdarībām , viņi nekad nebalsotu par ZZS , kuru bīda un vada Lembergs , viens melīgi apsviedīgs blēdis , kurš nekad nebūs vajnīgs , nekad neko sliktu tautai nav izdarijis , nekad nevienu nav apčakarējis , vienmēr dzīvojis godīgi un ticējis Dievam . Nekad nevienu nav uzmetis , nekad tiesa viņu neapsūdzēs , jo no viņa bezgalīgiem meliem nogurs klausoties , un par n.... izspirksies .
Zoja Monroza
Z
Bandrāte "Pornorāmā" minēja (ar siekalām uz lūpām), cik ļoti cienījams ir Lembergs.Bet par ko cienījams ir šis cilvēks ar ēzeļa ausīm-par neaptveramo bezkaunību un cinismu, par neaprakstāmo ierautkāri un alkatību, par totālo bezdievību un zaimiem pret jebkuras taisnas tiesas un taisnības izpausmi, par vulgaritāti un seklumu?Šajā būtnē (pat ar vislielāko zemes teleskopu) ieraudzīt pat kripatu no godīguma nevar; nu ko, arī Bandrāte par sevi ir sniegusi zīmīgu informāciju, jo-kāds tavs "draugs"(šo vārdu nedrīkst zaimot, tāpēc lieku pēdiņās)-tāda tu pati!
otto fon švarc
o
Ko te kaucat! Lembergs jau sen zināja ka Latvijā izveidosies lielpartija Vienotība un tajā būs arī Bendrāte. Zināja arī to ka viņam būs jāiet ar Vienotību koalīcijā un tāpēc jau tad nolēma veidot ciešus sakarus un palīdzēt tai tikt galā ar zagļiem un valsts izlaupītājiem!Tur lūk ir tā sāls radio stacijas veidošanai un nav ko pārmest abiem,jo i Aivars,i Silva ir par tautu,par tās ātrāku atspirgšanu no krīzes,kurā to ieveda nolādētie sliktie oligarhi,kuri nemīl bērnus!Starp citu,Silva un Aivars ļoti mīl bērnus,tāpēc ārkārtas vēlēšanās pavasarī atkal balsošu par abiem!
$
$
Lembis laikam visus nopircis. Bet labākais tas, ka Vienotība bļauj, ka tas nekas traks nav... Nu ko, jāsecina, ka laikam pārējie no Vienotības arī no Lembjas pupa barojas... Un ja vēl paskatās, ka Aivars dod Valdim D. rīkojumus kā veidot un neveidot valdību, tad viss skaidrs.
Feja
F
Tā nu ir. Lai tev arī dzīvojas, dicke Po.
Sniper'sEye
S
JēLīšu Vienotības stutes taču ir divkosības un melu čempioni? Uz ko sacerējies, Kurzemniek?! Kā Dombrovskis par pensiju šķērēšanu, -- tāda bija vienošanās: sak, es jau neko, tie sliktie ir tie pārējie, es te maliņā tāds pastulbāks, izlienu tikai tad, Merkele nāk vai Obama zvana un applausus pieņemu.
borcinsh
b
"Un ko tad uzdāvināji? Pārmeti izlietotu cigarešu paciņu pār žogu?" ------ ...kapec tik rupji ? Vai tu doma, kaa no Vaacijaas uz Latviju sut tikai "izlietotu cigarešu paciņas"???? ...lai tev taa dzivojas !
kurzemnieks
k
Ja, kur ir DELNA, kapec kluse un kur ir Ainars LATKOVSKIS??? kAPEC KLUSE UN NEVERSAS AR PIETEIKUMU GENERALPROKURATURA IZVERTET SO GADIJUMU??? Kas ir, Ainar, tu esi virietis vai tikai lupata??? Raksti un rikojies!!!
blondīne
b
Bezzobainā Delna sabiedrību nav informējusi savlaicīgi, publisks fuij!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas