Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Berga bazāra īpašnieks konsultējis Daimler par korupciju Rīgā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Armands
A
Cien Karlsona kungs, Man gan liekas, ka Jūs par savu māsīcas vīru un viņa darbību neesat pareizi informēts. Proti – līgumu ar Vācu Volswagen par Kever pārdošanu Beļğijā īsi pirms II Pasaules kara sākuma noslēdza Pierre D’Ieteren (nebūt ne bagātākais beļğis nedz uz to brīdi, nedz arī jebkad vēlāk). Par to, ka kāds no bagātākajiem beļğiem savā fabrikā jebkad būtu ražojis Volkswagen, datu Beļğijas vēsturē nav.
trimda
t
lecigais tipazs un ar dzeligu meli un humoru par latvijas tautieshiem......izsmieshanas maniere ir karlsona stipra puse......redz,esmu bagats vecis un atlaujos visu,kas ienak pratina.... panirgaties.... !...sevishki shayra starp lidzigiem,ka vinhs vai pazinu loka-slepenos banketos...ta ir ka "esma"....kompanijai. ari apkalpojoshajam personalam ir dzirde un acis un prats. kalpam svilst ausis,to dzirdot. ..... vecais perdelis!
mūs apsmej
m
dibina visādas vienotības un atkal apsmej...
  • 0
  • 0
Kaktuss
K
Amorālais b.bazara īpašnieks kurš gatavs pārdot-nodot savu senču zemi.Vai Latvijai tādi vajadzīgi?
un arī tas vēl
u
izzog Latviju.
Ezis
E
Bet ko tad viņš dara Latvijā,te jau kukuļņemšana ir neatņemama "valsts"satāvdaļa,jo visi likumi un kantoru noteikumi ir virzīti uz dažu personu iedzīvošanos,protams viņi dalās un līdzar to nav neviena vainīga! Tas ir likums un ko advokāts padarīs pret likumu?? Ja likums būtu pārkāpts tad gan!
Deniss
D
Nu ko ,jūs .Par "Daimler " autobusiem nekādi kukuļi nav ņemti. Mūsu Juta taču divus gadus atpakaļ teica,ka noteikti atradīs ,ja tādi būs.Neatrada,tātad nav. Lai dzīvo KNAB-pats objektīvākais izmeklēšanas kantoris ,un lai dzīvo tā tauta ,kas tam tic!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Notikusi pāreja uz ziemas laiku

Aizvadītajā naktī Latvijā ir notikusi pāreja no vasaras uz ziemas laiku, pulksteņa rādītājus pagriežot vienu stundu atpakaļ.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas