Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Bērziņa ievēlēšana par valsts prezidentu, iespējams, bijusi nejauša

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zex
z
LR ,...viss notiek apzināti nejauši,....vēlē,zog,šeptē,krāpj,pārkāpj likumus,kā jau bardakā, bestiesiskā LR
alma palma
a
"..A.Bērziņa ievēlēšana, iespējams, bijusi nejauša.." - vai tas nav viens riktīgs absurda teātris, ka partijas kārtējo reizi no valsts prezidenta vēlēšanām iztaisa balagānu? un vēl - it kā jau deputātiem pēc tiesas un taisnības būtu bijis jātiekas arī ar saviem vēlētājiem, noskaidrojot viņu viedokli, lai varētu viņus pa īstam pārstāvēt - bet, ko domājies, tas nevienam pat prāta nenāk darīt! sak, lai tā tauta par daudz no sevis neiedomājas, mums te savas ģielas kruķījamas..
KLM-Mērija
K
Manuprāt, mazliet nesaprotama doma -ja esam ārkārtīgi lieli vaimanātāji, tad prezidents būs tāds kāds būs. No tā var secināt, ja mēs nevaimanātu par to, ka būs kā būs, tad bez vaimanāšanas šis prezidents paliktu citādāks?
sorry :)
s
Tā ir latviešu naidošana savā starpā. Ir taču skaidrs, ka ZZS un SC ir vienas flanga partijas - kuras vieno kopīga ideoloģija - krievisms un naudas vara. Nav jau arī par ko brīnīties, ka lembergistiem un brigmanistiem tik labi saskan ar okupāciju atbalstošu partiju. Kompartijas funkcionāri (augsta ranga kolaboranti) vienmēr atradīs kopīgu valodu ar okupantiem. Tā ka neviens neko nav pircis, tas nemaz nebija vajadzīgs. Ja Zaļie bija par Zatleru, tad kāpēc to nedzirdēja no Saeimas tribīnes? Vai Līdaka bija par Zatleru?Kaut kā neizklausījās... Vai Šķesters atbalstīja Zatleru - arī nevarēja dzirdēt. Visi šie teksti ir mēģinājums naidot latviešus savā starpā.
pensionāre
p
Žurnālisti ar De Facto darbojas kā čekisti. Cik tas ir pretīgi!!! Vairs neskatīšos raidījumu De Facto.
KLM-Ance
K
Ance - Jums skaists vārds. Vai Jūs, lūdzu, varētu norādīt savu adresi, bet galvenais kontu bankā? Ar prieku nogādātu tur zelta žetonu par iepriekšējo komentāru.
KLM- Senais
K
Tieši tāpat kā kad viesi aizgājuši, tos aprunā. Tāda šmucīga tradīcija. ................................................................................................................. Jā, diez ko laba tradīcija tā nav. Bet daudzkārt sliktāka tradīcija ir rīkot greznas viesības par naudu, kura bija paredzēta tiem viesību rīkotājiem, kuri aprunā. Te nepietiks ar vārdu šmucīgi, manuprāt, tas ir lopiski šmucīgi, ja ne vairāk.
un sakārtojiet mājas lapu
u
vājš programmētājs
Diena Diena
D
Dievs piedos, ja stulbi, bet NEKAD, ja apzināti, slepkavu=bandītu=šifzofrēniķu nopirkti savas tautas gudrās daļas slepkavas. Jūs, zagļi, jākļi musulmaņiem nebūsiet vajadzīgi..............jūs piecieš tikai jūs pašu tauta. Palasiet "Kampējā" tas slepenās brālības sarunas, pajautājiet prihiatriem, garīgi slimi sektanti
Jukums
J
Ar kuru galu tie deputāti domā - tik dīvainu un aizdomīgu personu ievēlēt par prezidentu vajag mācēt. Labi vēl, ka prezidenta pilnvaras nenoformēja uz kāda bomža vārda - līdzīgi ka fiktīvos ārzonu uzņēmumus.
Pelēkais Viks
P
parasti uzvārdam pievieno tā vēlēšanu apgabala nosaukumu, no kura nāk attiecīgais Bērziņš ================= Protams, ka nejauši ievēlēja. Es domāju, ka prezidenta vēlēšanas atceļamas uz tā pamata, ka 100 "gudrās galvas" noteikti neizprata par kuru Bērziņu jābalso. Visas par Bērziņiem nodotās balsis sadalāmas 3 vienādās daļās aizko jāvēl par jaunu.
  • 1
  • 0
Ance
A
Muļķības! Šo domu par bērziņa nejaušo ievēlēšanu izplata zaļzemnieki, lai mazgātos balti, jo kaut kā taču nākošajā Saeimā jātiek, bet pēdējā laikā sarunāts un sadarīts ir daudz! Ceru, ka zaļzemnieku vēlētājiem beidzot atvērsies acis, un viņi ieraudzīs, kas īstenībā ir šie Latvijas nodevēji. Vai tiešām jūs neredzat pat tik elementēru lietu, ka jūsu partiju vada kounistiskās partijas pirmie rajona sekretāri - Lembergs, Brigmanis, Bērziņš!!!!! Balsojot par zzs tiek atbalstīti sc:( Piebildīšu, zzs spilgti apliecina to, ka latviešu komunisti, pretēji kā tas bija Lietuvā un Igaunijā, ne toreiz, krievu laikos, ne tagad, nav bijuši lojāli Latvijas tautai! Viņu zemiskā rīcība izdabājot kremlim nekad nav beigusies, tāpēc uzskatu, ka komunisti ir nicināmi un iznīcināmi kā cilvēcei kaitīgi parazīti!
sorry :)
s
Tieši manas domas. ZZS to dara, lai sajauktu kārtis un varētu tēlot, ka neko nesaprot. Pirms vēlēšanām uzstājoties, neraugties uz brīvo balsojumu :), NEVIENS no ZZS deputātiem neatbalstīja Zatleru. Varbūt baidījās no Lemberga :) Tajā pašā laikā pēc vēlēšanām palaiž tekstus, ka balsojuši par Zatleru un pie visa, kas ir noticis, tagad vaino citas partijas un cittus deputātus. Vai bija kāds no ZZS vai SC, kas pirms balsojuma no tribīnes uzaicināja balsot par Zatleru?
  • 3
  • 0
Senais
S
Latvijas un ne tikai, sabiedrībai raksturīga padarīšana. Nevis prezidenta ievēlēšana, bet tā pēcrunāšana. Tieši tāpat kā kad viesi aizgājuši, tos aprunā. Tāda šmucīga tradīcija.
Pelēkais Vilks
P
Ko padarīsi - visus tak "nolauž ar prezumpcijām", kas latvju sabiedrībā ir ļoti populārs arguments. Tas nekas, ka lielākoties pilnīgi nevietā, bet skan forši! Tā šite puzes deģenerātveidīgie dzīvo: (a) vēl tak nemaz nav zināms, vai ievēlēs, ko šūmējaties; (b) uups! ievēlējās - nav ko šūmēties, lūdzu izturēties ar cieņu pret ievēlētu prezidentu. Un latvji tik groza galviņas, bola actiņas un priecājas par siltajām strūkliņām, kas līst uz viņu galvām no Jēkabnama logiem..
  • 2
  • 0
aplauz-berzinu-kantoris infolapa
a
Tomātu haubicas. Olmetēji. Slapjā bruģa katapultas. Kāpostu gāzes granātas. Rudzu bises ar briežu ragu durkli. Ķirbju DIŽlielgabals. Piketa inventāra remonts, apkope. Vairumā elastīgas atlaidītes! Piedāvājumā gatavi piketu komplekti: Miermīlīgā revolucionāra komplektiņš Apsildāma telts "Bunkuriņš VIP" ar titāna korpusu, 3m dziļiem dzelzbetona pāļu pamatiem un kristāla stikla lustru. Ietilpst VVC, CD, DVD, TV, LCD, HOT, GAS, PC, PVC, USB, iOS, PVN. Bonusā pirmie 3 mēneši optiskais internets bez maksas!!! Mazais Piketiņš Inteliģentā lamu vārdu vācelīte. Kompakts portatīvais plakāts "Izkrāso pac". 5 krāsu permanentie marķieri. Līmlente "Macgyver extra strong". Normālais pikets Ne tik ļoti inteliģenta lamu vārdu vācelīte. Olmetējcimds ar 10 labi nostāvējušām olām. Sejas maskējošais aizsegs ar oligarha sejas imitāciju/ apdruka (Pēc jūsu izvēles). Grand royal XXL pikets Rupors ar populārāko lozungu CD. Sejas maskējošais aizsegs ar oligarha sejas imitāciju (Pēc jūsu izvēles). Bērzu tāss kamuflāža. Pusautomātiskais bruģa izcēlējs. Bruģa katapulta "SpeedBricker 1". Hidrauliskais objektu abgāzējs "Baricad 3Q00 GSX". Aroniju pneimatiskā šautene "Iron- gold edition". Tanks "Tank Jū - LV8". Bonusā Svaigi spiests Ozolkoka sulas spēka dzēriens "Turbo zīle". Kā arī: Kapusvētku svinīgais noformējums, skumjo un jautro brīžu mielasts (ir sudraba galda piederumi), oligarhu izvadīšanas pakalpojumi, retorikas un erotikas kursi, inovatīvi atpūtas risinājumi. Iesūti savas idejas oligarhu neitralizēšanas līdzekļiem!
Mērija
M
Jā, esam arī ārkārtīgi asprātīgi. Bez tā, ka esam ārkārtīgi lieli vaimanātāji.Tāpēc arī mums būs tāds prezidents, kā būs.
  • 3
  • 0
Lasītājs
L
Kļūdas jālabo.Sākot jau ar bērnu pabalstu kļūdaino samazināšanu.
Pelēkais Vilks
P
Nu, bet tas tak zirgam skaidrs, ka nabaga veco āpsi melīgie mūdzī izgrūda uz skatuves. Otrā kārtā neviens muļķis vairs negribēja balotēties pēc Zatlera manevra. Skaidri redzams, ka vecais muļķa āpsis nemaz nebija rēķinājies, ka viņam būs "jāprezidentierē", šo pierunāja tik uz Zatlera izgāšanu, lai otrā kārtā melīgie mūdži var kārtīgi izšeftēties. Kombinācija nojuka un vecais āpsis palika viens "uz skatuves ar nolaistām biksām". Klasisks Jūrmalgeitas stāsts Šķieles stilā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas