Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Bērziņam nav saprotama no ZRP aizgājušo rīcības loģika

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
viesis
v
Venti vainīgi, tur arī visa loģika.Ja par šitiem idiotiem raksta portālā ko domā, tad visu dzēš ārā.
15october.net
1
zvērinātiem konformistiem daudz kas nav saprotams. bet laiki mainās.
Aija
A
Iemesli 6 bundziniekiem var būt dažādi - pieci varbūt ir tikai naivas olšteina marionetes, varbüt visiem jau ir zalš vai oranžs portfelītis kabatā, bet varbūt vēl kas cits. Svarīgi, lai bērziņš, deputāti, valdības veidotāji un politikas analītiķi parādītu, kur tādiem ir īstā vieta. Tā ir ne tikai politiska nodevība pret partiju, bet galvenokārt pret vēlētājiem.
Jēpītis
J
Nevajag noniecināt naudas varu. Elementāri, jaunekļiem, kuri dzīvē vēl nekad nekur nav strādājuši un paši nopelnījuši iztiku, parādīja piecīti, kas ""krīt no gaisa""aiz laimes čuriņas saskrēja galvā un aizmirsās viss: skolā mācītais, ģimenes gods,paša godavārds, viss,viss.
w3e
w
Netēlo Bērziņ naivu jaunuli. Labi tak zini, ka olšteinīts un viņa varza ir prastākie politstaiguļi. Savu olšteihnīts panāca, uz Zatlera kamiešiem saeimā iebrauca, nu var pastrādāt bez sutenera, peļņa būs lielāka. ņirga nāk, ka olšteinīts tagad lepni nemet nost deputāta mandātu. Pāris mēnešus iepriekš, tad, kad skaidri bija zināms, ka veco saeimu atlaidīs, olšteinīts ar tādu pompu meta Vienotības mandātu galdā un visi mudacīgie salmu leļļu svilinātāji un oligarhu apkarotāji viņam histērijā uzgavilēja. Cirks, ko lai saka.
vilis
v
Nesapraša.vai tāds var būt par valsts Prezidentu?
''Bērziņam nav saprotama...''
&
Biedri Bērziņ, ļoti daudziem šajā valstī nav saprotama Eiropas fonda naudas izlietojums ''Kājiņu'' celtniecībā, jo sevišķi, ka, pieļauju, esat lasījis marmorā kaltu gudrību - ''viens likums - viena taisnība visiem''
Jukums
J
Partijas pamešana ļoti svarīgā brīdī un bez nopietna pamatojuma liks apdomāt sadarbības iespejas ar šiem cilvēkiem ne vien iespējamajiem politiskajiem partneriem, bet faktiski arī visas citas jomās. Kurš gan riskēs viņiem uzticēties jebkuras nopietnās lietās?
profi
p
Nneviens īsti nevar pateikt, kur beidzas muļķība un sākas vēss aprēķins. Cilvēks, kurš iestājas partijā un pamet to, jo nav spējs pieņemt, ka ir jārēķinās ar partijas disciplīnu, lai kāda tā būtu, nav nopietni vērtējams. Jo tāds demaršs nepārprotami rāda šīs grupas mazspēju un, nav izslēgts, naivās cerības spēlēt "izšķirošās balstiesības" spēlītes. Sak, ja ķoalīcija mūsos neieklausīsies, tad mēs būsim pret. Pieļauju arī, ka ar tādiem "gudrīšiem" viegli var manipulēt jebkurš naudas devējs, kurš ar tādas grupas palīdzību gatavojas iespaidot Saeimas balsojumiem.
  • 1
  • 0
virsmāmiņa
v
Ši gājiens ir izplāanots no Vieno tības ,ja Zatleru nevareja ar labu dabūt ,tad tādā veidā vienotība gūs virsvadību

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas