Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Bērziņš diskusiju rezultātus par valsts pārvaldes pārveidi vēlas sagaidīt savas prezidentūras laikā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Air
A
Ar pēdējiem izteicieniem Bērziņš parādā, ka ir emocionāls, ir pieredze, bet pietrūkst izglītības un ir uzņēmies darbu, ko nevajadzēja uzņemties
vilis
v
Cik ta tev vēl atlicis?3gadi un 4 mēneši!Pārpratums tāds!
hrv0301
h
ARĪ ES VAIRS NETICU ŠĀDAM PREZIDENTAM KURŠ KLANĀS KATRAM STABAM !
made in latvia
m
Lindermans paralizējis visu Latviju,bet prezidents un valdība bezspēcīga.Neviens nav spējīgs aizstāvēt latviešus un visi brauc prom.
ārprāts
ā
mediķus un mediestādes jenotība samazina,bet kad uz pusi samazinās lieķēžus un nejēgas ministrijās "pārvaldes aparātu",jo tā darbība valsti novedusi līdz klinķim.Mediķi šo jautājumu neuzdeva Sirsenei,bet žurnaļugas uzdodiet jautājumu vadonim,ministru ministram,abolinai,tam zaķu zakim.
sarma
s
beidzot dzirdu kadu ricibas planu sai bezizejai un peimismam
Asterix
A
Naivais! :))
gaura
g
Deputātu skaita samazināšana neko neatrisinās. Drīzāk nepieciešams panākt, lai par deputātiem kļūst spriest un lemt spējīgāki, gudrāki cilvēki. Varbūt vajag piemērot augstākas prasības partijām, piemēram, pacelt biedru skaitu vismaz līdz 5 000 vai pat 7 000 , tad ne uz ko (ne)spējīgās sīkpartijas pazustu no politiskās skatuves un pārējām būtu daudz lielāka vērieba jāvelta arī kvalitatīvajiem rādītājiem.
DOOMBOVSKIS
D
Nu tad valsts laikam bankrotēja!
Reizrēkins
R
. Pašlaik Latvijā ir 580617 pensionāru , 285 800 valsts iestāžu darbinieku. , 200 000 bezdarbnieku , 456 888 bērnu un tos visus uztur tikai 505 900 nodokļu maksātāju!
Igors
I
Tas , ka ar valsts pārvaldi kaut kas nav kārtībā , bija redzams jau sen. Nu jau labu laiku to ir pamanījusi arī Eiropa - grūd Latvijā kādu naudu gribi , viss pazūd tā kā tukšā maisā , toties kā no zila gaisa uzrodas glaunas mašīnas , privātīpašumi , naktsklubi , spēļu nami un citas , " apsaimniekotāju " kārtai nepieciešamas lietas. Bet vienkāršie cilvēki spiesti bēgt no savas zemes un tādējādi likt Eiropas ierēdņiem sākt domāt - bet kur tad paliek mūsu nauda ? Interesanti , kāda būs mūsu " apsaimniekotāju " reakcija uz Prezidenta vēlmēm ?
nost jenotlāčukus
n
degundurklis » L. Pirms 5 min Pateicoties Dombrovskim un viņa valdībai, mēs jau esam visu zaudējuši, mēs esam padzīti emigrācijā, un mums nav ne dzimtenes, ne valodas! Un nevajag te vainot iepriekšējās valdības, jo Dombrovskis valdību stūrē jau trīs (!) gadus, un vienmēr vainīgi ir citi, vienmēr kaut kādas olas traucē skaisti dejot-
Pašos pamatos
P
Labi nesadzirdēju.. - ko viņš vēl 3 gadus sēžot par Eiropas fondu naudu uzceltajā īpašumā Kājiņas-B vēlas sagaidīt???

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas