Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Bērziņš gadu prezidenta amatā. Diena vērtē, kāds tas bijis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
joks
j
Berzinhs arvien ir parpratums.....dzimis lidotajs,nekad nerapos.....spilgts fakts.
Beerzinsh
B
ir vienkarshs LATVIETIS kurs vada valsti kaa to prot.Vinsh nav PREZIDENTS-AKTIERIS.WF bija astonus gadus aktiere telojosha valsts prezidenta(es) lomu.Savaas vesturiskajas runaas Vina neko nemaceja pateikt tautai:Mes esam eiropaa,mees esam nato,mees esam nato mees eiropaa. Saeimaa ir klauni(kur tieshaam vinai bija taisniba kritizejot Repses-Dombrovska valdibu),un man,ka valsts prezidentei ir zinams- dazhiem Saeimas deputatiem janocert galvas.Vina bija (un tagad ir) alkatigaakaa nodoklu maksataja naudas tereshanaa,tautas aizieshanai verga darbos arzemes.
una
u
Bērziņš nav Latvijas , bet zvirbulānu prezidents.
,,,
,
“Gobzems: LATVIJĀ DZĪVO NABAGU TAUTA 6. jūlijs (2012) Latvijā vairs nekad nebūs tā dēvēto trekno gadu, intervijā žurnālam «Playboy» apgalvo advokāts Aldis Gobzems. Viņš vienlaikus arī atklāti paziņo, ka Latvijā dzīvo nabagu tauta, bagātu cilvēku šajā valstī ir maz.” http://www.apollo.lv/portal/news/articles/280472
re!
r
Mums ir bagātie, kuri izzaga Latviju un īslaicīgi bagātie, kuri cerēja dzīvot uz kredīta!
  • 5
  • 0
Zinfandels
Z
Vecišķa, senīla lupata. Prezidenta pienākums bez reprezentatīvām funkcijām ir būt par viedokļa līderi. Skumji, ka Latvijai ar tādu nav paveicies.
brencis
b
Gan jau vēsture atklās, ko šis vecais komunists strādā pa kluso ar ZZs komandu un kučinskīti, un citiem škēlistiem un škēlēm, viņam taču apkārt visa viņa vecā banda
bystander
b
Latviesu valodaa kometraru nav. STATE OF THE NATIONAL CHEATERS!
1
1
"Advokāts Gobzems: Latvijā dzīvo nabagu tauta"
Kronšteins
K
Raudulīga nulle ( var rakstīt arī "00").
?
?
MĒS, BĒRZIŅU, PAR PREZIDENTU NEVĒLĒJAM! VIŅU IZVIRZĪJA SAEIMA, KURU MĒS ATLAIDĀM! VIŅAM VAJADZĒTU IET PROM KOPA AR NEUZTICĒTO SAEIMU!
alberts
a
Bērziņš - prezidents? Vienīga atšķirība no bijušiem ir ta ,ka viņš stajoties amata jau BIJA bagats un varēja atļasuties ķēmoties ar Jūrmalas rezidenci,aldziņas pārskaitīšanu skolām,atteikties no dārgam automašīnam u.t.t. - bet saņemt 4 500 Ls pensiju no maniem un citu nodokļiem gan neatsakās. Vispār viņam jau vieglāk - EU esam,NATO esam - kas tad palicis? ko darīt? O,ņemt un "samierinat "sarkanos ar leģionāriem! Smieklīgi!Kas? iznīcinaja manu ģimeni? sarkanie! kāda var būt "samierināšanās? Laikam jau citu viņam NAV ko darīt =- vai citu NEKO nemak.
111>alberts
1
Jums tiesam taisniba!vienigais, ko vins dedzigi dara ir censas samierinat karojosas puses, nezinu varbut vinam ir to kads iecukstejis? Es neuzticos sim prezidentam.
  • 3
  • 0
zvirbulēns
z
Prezidentam nav ne vainas, var teikt labākais no bijušajiem, un ētika neklibo, nezog, kā zaga priekšgājēji, nespļauj Satversmē, kā to darīja Freiberga, Zatlers, un notici man, tas nav maz!
  • 5
  • 10
bauska
b
VVF nebija jārisina ekanomiskie riski,bet tikai-taisnā ceļā uz ES un NATO,Bērziņs kā prezidents tautai patīk,jo nav lepns un augstprātīgs.
nu, nu...
n
Prezidents nekādus "ekonomiskos riskus" nerisina!
  • 2
  • 0
Pūtins
P
Debīlijā viss vienmēr ir labi bijis, kad pār valsti valda boļševiki ar saviem ielikteņiem komplerktā ar galveno klaunu komuņagu. Kā nekā 3. (2. 1.) nabadzīgākā un izrītākā ES valstele. Turies Latviet Nepadodies !!! Urrraaaāā...... un atkal..... pakaļaaaāāā......
jaa
j
Kaads bija saakumaa-- NEKAADS, taads ir shodien !!! Mums NAV prezidenta, tikai vietas aiznjeemeejs...!!!
ja ja
j
zzs neatbalstu berni pabalstu un pensionari,, tas ir kaunas , kaunasvajag atlaidas brigmanis
he!
h
šausmas! Palasi, ko uzskricelēji
  • 2
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas