Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Bērziņš jaunajos politiskajos spēkos neredz pienesumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KO?
K
Manuprat vissakarigakais variants ir Libertas..vismaz cinas pret konkretu lietu,pret Lisabonas liguma ratificeshanu!
LVD
L
Ak, kas ir šis Bērziņš? Nu patiesi nekas!..
mērglis
m
skaidrs ka pienesuma nekaada , bet esošajaam partijaam izslaukums gan kritiisies arii sveeteļu partijai ,tas manupraat arii Beerziņu vairaak uztrauc jo izredzes iekļuut naakamajaa saeimaa nav diez cik resnas...
CUUKPURNIS
C
LATVIJU IZZAGI,VEEL SKATIES KO IERAUT SAVAA NODZERTAJAA PURNAA,EJ LESINSKIM SLESAREVAM KURPES TIIRI UN SAKI PALDIES KA ABUS GADmann PANEEMA SAVAA PARTIJAA,SAVAADAAK BUUTU JAASLAUKS IELAS.
hmm
h
nebūtu domājusi, ka vecajie tik ļoti iesprings. Jaunie nekritizēja, un arī bez maz līdz rupjību līmenim zākāšanās par rūpniekiem ir nesaprotama. Viņi atšķirībā no Bērziņa kaut ko ražo un nodokļos maksā, kamer Bērziņš saņem lielu naudu par sēdēšanu padomēs. Godīgi sakot, man Būrziņš bija licies krietni inteliģentāks.
Kombinācija
K
Skaidrs, ka ne jau Bērziņam to komentēt, bet problēma ir, ka jaunie spēki ir akurāt veco spēku līdzinieki - kaut kādi slepeni un pusslepeni sponsori, kaut kur savākušās blices, nekāds ideoloģiskais pienesums, partijās novazātas sejas. Lai izveidotu jaunu spēku tam jāveidojas pilnīgi citādi - no apakšas, demokrātiski un atklāti - sākumā iniciatīvas grupa, tad nodaļas reģionos, darba grupas programmas izstrādei un tikai tad kongress. Atklāti postulēti ētiskie principi - ja slikta reputācija, neņem, ja vazājies pa citām partijām - pārbaudes laiks. Nedrīkst būt atkarība no dažiem sponsoriem.
pamela
p
Dzirdēt no Bērziņa jelkādu kritiku par citām partijām ir tas pats,kad vecss vecis sarijies viagru sacenšas potencē ar 20 gadīgu jaunekli.Andrjuša,kas TAGAD ir LC un kur atrodas.Pabijis politikas morgā,par lūžņu cenu Šlesera/Lesčinska pārpirks / Buldozera hobijs savākt atkritumus /, Bērziņš tēlo gandrīz vai Latvijas Baraku Obamu. Pilnīgs politisks MARASMS.Bērziņ,tavā premjerēšanas laikā Latvija AIZAUGA ar indīgām zilaļģēm.un latvāņiem.Tu esi Latvijas karbunkuls,ja palasa tavas intervijas Krievijas presē.Saprotu,slims / ļooti / cilvēks,bet tad ārstejies,nevis zibsnī TV ekrānos.Žēl uz tevi skatīties. POLITIĶI,māte mana,atradušies!VISI no vienas politkretīnu bandas,TIKAI nu vietu pie abras pietrūkst.JAUNIE / dēli / raujās ieņemt vietas / ne tikai šoferu./ Atklāti sakot ,jābrīnās KĀ dobeļi,tabūni,bērziņi ,šleseri u.t.t. pa 20 gadiem nav saguruši un GALVENAIS nav pat gājuši kvalifikācijas celšanas kursos???Tikai piesavinās sev paši "ģenerāļu"pagonus.Pat mašīnai garantijas termiņš ~ 5 gadi.Politikā SEN jau bija jātaisa revīzijas atlase.
Nesmīdini!
N
Doma par to, ka kāds varētu iestāties vecajā partijā un tā uzreiz transformētos, ir vairāk nekā nereāla. Tur sen jau ir nostiprināta sava nesatricināma hierarhija, kurai tādu jaunbiedru pat tuvumā nelaidīs. Dažās partijās ir gadījies pa kādam patiesības meklētājam, un kas ir mainījies? Piemēram TP - Šķēle palūdz visus nobalsot par uzticību viņam, un visi kārtīgi paceļ rociņas. Runājot par partijas atpazīstamību un elektorātu, tu ej vēl dziļākās auzās. Tur jau tā nelaime, ka šīm vecajām partijām ir ļoti iespaidīga atpazīstamība un sinonīmi, no kuriem viņi netiks vaļā nekad - grābēji, buldozeri, taukmūļi utt. Viņu elektorāts arī ir tāds, kuri atbalsta iepriekšējo kursu, kas kaut kādā veidā ir tieši viņiem izdevīgs. Tātad nekādā gadījumā nemaz nevēlēsies nekādas pārmaiņas.
Astrīda
A
Bērziņa kungs: Ja Latvijas ceļš no saviem varas sākuma gadiem būtu bijis kaut mārciņu sāls vērts, tad tagad mums ne vajadzētu , ne arī rastos jaunas partijas. Diemzēl, jūsu partijas nemākulīgai vai noziedzīgai politikai pateicoties, mums tagad rodas partija pēc partijas, un mūsu balsis sadalās arvien vairāk un arvien katrai partijai mazākos skaitļos. Tikai tādēļ Latvijā drīz vien pie varas būs... Jūs jau ziniet kas... Es Jūsu vietā par politiku tagad mazliet paklusētu. Jums vajadzētu justies ļoti vainīgam pie tā, kādā situācijā Latvija ir nonākusi.
lauķits laikam ir
l
komentētājs laikam ir bijis pie varas partiju siles, tāpēc tie viņam simpatizē.
Toties vecajos spēkos...
T
Ir aiznests gandrīz viss. Tautas partija, LPP un Latvijas ceļa partija ir nesuši no valsts kabatas ne jau ar riekšavām, bet vagoniem. Bet paši jau to neredz. Vieglāk smilgu ieraudzīt cita acī, nekā baļķi savējā.
lauķis
l
Gandrīz visi komentētāji laikam nāk no jaunās partijas.Vismaz spriežot pēc agresīvās ,pastulbās valodas ,skaidrs,ka no šiem zēniem jēgas nekādas. Latvijā sen bija laiks saveidot pāris lielpartijas ,piemēram,kreisie,centristi un labējie.Tad būtu skaidrs ,kas par ko.Partiju reģistrēt vajadzēja ļaut,ja tajā nav mazāk par 20-30 tūkstošiem biedru un skaidra saprotama programma.Tagad kārtējo reizi paķers pajoliņus uz tukšiem solījumiem un rezultāts nekāds.
sviests
s
lielo pienesumu valstij no siem vecajiem mes tagad visi redzam
Tā tas ir...
T
Var piekrist ka jaunās partijas neko jaunu nepiedāvā. Faktiski jau aiz visām jaunajām sejām stāv vecās. Aiz Jurkāna dēla stāv Jurkāns tēvs - vecs Laventa un krievijas draugs. Latslāvujas partiju finansē un konsultē piensaimnieki, kuri nevar saražot konkurētspējigu produkciju neaplaupot zemniekus,kuriem draud bankrots ja zemnieki sāks ar viņiem konkurēt.Izbijis prezidents, kurš par tādu kļuva savu senču uzvārda dēļ, izsaka nožēlu par Kaula un partijas" Saimnieks" pazusšanu,te derētu atcerēties bijušā "saimnieka"vēlāk sociķa pašlaik LPP/LC biedra "labos darbus" prāmja"Kristīna"bēdīgo galu,Rīgas dārgāko tiltu pašlaik top kārtējā celtniecības afēra saistīta ar šo pašu Bērziņa partijas biedru.Varētu atgādināt ka aŗi pats Bērziņš, kā politiķis, būtu vēsture mēslainē, ja to nebūtu nopircis Šlesers. Liela daļa esošo politiķu ir tā degradējuši politiķa vārdu ka normāls cilvēks negrib ar to nodarboties. Bēdīgi bet tā tas ir, latviešu partijas vairojas un dalās dažu biedru ambīciju un savtīgo interešu apmierināšanai.
Berziņš
B
Raimondiņš cenšas iztapt krievu salašņām....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas