Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Bērziņš: Mans pienākums ir panākt vienotu sabiedrību un vairot tās labklājību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
iks
i
Bērziņš savā pirmajā ārvalstu vizītē uz Igauniju, teica Ilvesam : Esmu atbraucis mācīties no jums ! Tagad Bērziņš to varētu pierādīt, mācoties no Ilvesa lepnumu par Igauniju - tās tautu un valodu ! Un nebaidīties nosaukt okupantu valodu par par okupantu valodu ! Lai latviešiem nevajadzētu atkal ( Ulmanis,Zatlers) sarkt un kaunēties par savu kaut kādā dārzā sameklēto prezidentu !
A
A
Sabiedriba ir viss OKK. Ir tiaki lietas un jautaujumi kurus ar necilvecigiem spekiem nesavldama un agresiva puse negrib atzit. Izdabat launumam nedrikst. Bezrins vel neko nav izdarijis...
K-K
K
.. Pec si VP MURGOJUMA, PILSONA IZVELE NOVERTET VP DARBIBU saruk TIKAI UZ TRIM IESPEJAM: 1. VP ir nespejigs izprast POLITISKO SITUACIJU ... - slikti; 2. VP neizprot NE SATVERSME, ne ZVERASTA doto un NORADITO ATBILDIBU par Latvijas Republikas pastavibu ... - nepienemami; 3. VP ir valsts ... - gandriz neiedomajami !!!
ILARS - KOMUŅAGAI berzingam
I
Vai tu prezi esi appīpējis. Par kādu vienotu sabiedrību tu te murgo. Ar šiem OKUPANTIEM nekādas kopīgas sarunas normālam cilvēkam būt nevar. Nu izņemot sugas brāļus. Latviešu tauta par sevi -- tās prezidents par sevi. NU KUR VĒL PASAULĒ KAS TĀDS IR IEDOMĀJAMS ????????????? VAI TU SEV ESI UZSTĀDĪJIS JAUTĀJUMU - KĀ JŪTAS LATVIEŠI SAVĀ ZEMĒ ??????????
hmm
h
"vienotu sabiedrību" ? Kas tas tāds? Tas nav komunisms?
Ilmārs
I
Es esmu par latviešu valodu, kā vienīgo Latvijas valsts valodu, bet balsot pret krievu valodu, kā otro valsts valodu, es neiešu. (Andris Bērziņš) Vai analogs teiciens: es tevi mīlu un lūdzu tavu roku, bet zini - pēc kāzām, es domāju tevi krāpt ar citām.
Tavs uzdevums
T
ir tiesiskums valstī un pie darba bomžus u.c. parzazītus tuneļu "māksiniekus'.
Pilsonis
P
bērziņ, beidz pļurkstēt! Tava rīciba, neaicinot tautu uz referendumu, ir pilnīgi pretvaLSTISKA UN ŠĶEĻOŠA!
Mēs
M
Mēs bijām, mēs esam un mēs būsim, bet visiem krievvalodīgiem jeb padomju tautas pēctečiem, kam šeit nepatīk - droši uz laimīgāku nākotni. Visas robežas ir atvērtas.
Guna
G
Mācies no Igaunijas prezidenta, ko nozīmē būt tautas prezidentam.
Janka
J
Patmīlis un uzspēlēts savrupnieks. Nejūt, ko latvieši elpo. Neder par prezidentu.
borcinsh
b
un ko paliek vel "godigam cilvekam" ar tadu pensiju un bankas ienakumiem darit !? - tik rupeties par "savu" Tautu ... nebutu slikti pec tam ari sanemt kadu ordeni no maskavas ... tada wot - sabiedribas "labklajiba" ! ( tomer ir bagata ar svolochiem-komunistiem latvijas zeme !)
@
@
Esmu dzīvē novērojis, ka vārgiem solīšiem pa to steberē tikai krietni padzēruši indivīdi, kam vairs nav dukas. Šis biedrs taču nepavisam nav tāds. Kas par lietu?
Laimonis
L
Es kā latvietis un kā Latvijas pilsonis kā vārgu tukšu runāšanu saprotu „prezidenta” Bērziņa teikto: „Es rīkošos, kā tajā brīdī uzskatīšu par vajadzīgu. Lai katrs rīkojas, kā grib.” Nav tādas ekonomiskās situācijas nekur un nekad pasaulē, kuras dēļ būtu pieļaujama kādas tautas apspiešana viņas mājvietā.
Laimonis
L
Vienotu sabiedrību nevar panākt, ieraujot galvu apkaklē un izliekoties neredzam, ka krievi savu valodu uzspiež visām kaimiņu mazskaitliskajām tautām. Vienotu sabiedrību nevar panākt uz netaisnīguma pamata, kad rupju agresiju (mēs, krievi, te esam daudz!) mēģina attaisnot ar brēkšanu pēc cilvēktiesībām. Kara laupījums, kas bija „latvijas psr”, kuras laikā te sabrauca krievi, ir genocīds pret tautām. Visi uz referendumu ar „pret” ! Nevis pret krievu valodu, bet pret krievu valodu kā valsts valodu ārpus Krievijas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas