Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +10 °C
Smidzinošs lietus
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Bērziņš pēc ievēlēšanas prezidenta amatā mēģinājis līdzsvarot savu nervu sistēmu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
x
x
Cilveks kurs kluva bagats kamer tauta nabaga Berzinam varetu ieteikt nervu izlidzinasanai lietot kadas loti stipras zales, tauta katra zina ar saviem komentariem parupesies par pretejo- nervu sabrukumu.
martinsUK
m
Un es visu laiku domaju kad Komunistu nervus nav iespejams reprogramet.
KLM-zvirbulēns
K
Zvirbulēn, Jūs mani aizkustinājāt nosaucot par goda vīru, pat zinot, ka esmu dedzīgs sorsietis un masons. Tas pirmkārt, otrkārt - vai esat atradis svešvārdu skaidrojošā vārdnīcā skaidrojumu vārdam ''sorosīti''? Ja neesat, tad tikpat sekmīgi var parādīties kaut kas līdzīgs, piemēram ''lemburģieši'' , kas, esmu pārliecināts, izsauks kvēlu protestu no Jūsu puses. Kas attiecas uz cilvēku izglītošanu - tas priecē, pierādot, ka neesat dižā sifilitiķa Ļeņina atbalstītājs, jo šis dižais apgalvoja, ka valsti var vadīt pat ķēkša. Arī es viņam nepiekrītu, jo daudz labāk valsti var vadīt dižā Ļeņina atbalastītāji, piemēram, LKP CK locekļi un rajonu KPSS 1 sekretāri P.S. Vai uzzinājat franču- latviešu vārdnīcā vārda ''merde'' tulkojumu latviski?
zvirbulēns-KLM
z
KLM, es Jums kā goda vīram gribu tomēr paskaidrot, ka es gribu, lai tiktu iznīdēta domāšana (plutokrātiski-sorosītiskā), domāšana! Cilvēkus jāizglīto, viņi ir tādi, jo bez izglītības, dumji, neaudzināti, patērētāji, utt.. Ar viņiem nopieni ir jāstrādā!
KLM-martinsUK
K
Jūs mani pierunājat - noķeršu mūsmāju zvirbulēnu, kurš ne acu galā necieš plutokrātus, un aizūtīšu Jums. Tikai viens lūgums - savā labi koptajā angļu mauriņā novietojiet jau laicīgi lielu uzrakstu - PUZE. Protams, britiem neko neskaidrojot par šausmu darbiem, saistītiem ar Puzi. Ja briti tomēr uzstāj, sakiet ka tas ir Jūsu vecmāmiņas uzvārds pirms laulībām. Novēlu Jums sekmes, protams, pārī ar mūsmāju zvirbulēnu apkarot plutokrātus visā pasaulē, Ziemeļkoreju iekaitot - vispasaules plutokrātu un bagātnieku citadeli.
martinsUK----KLM
m
Nemaisiet man gaisu---man ir visi draugi kas ienist plutokratus
martinsUK----KLM
m
Nemaisiet man gaisu---man ir visi draugi kas ienist plutokratus
KLM-martinsUK
K
Godātais Mārtiņ - arī Anglijā ir zvibulēni, bet tie ir lāga zēni, nevis Latvijā čiepstētāji lēni, kuri hūtes ēnā pārvērtušies sliktā zēnā
martinsUK-- zvirbulens
m
Liels paldies par jusu drosmi. Ari es ienistu plutokratus
martinsUK-- zvirbulens
m
Liels paldies par jusu drosmi. Ari es ienistu plutokratus
Latviete
L
nu i nafig šito zaudētāju,ko tik viņs nav nolaidis pa burbuli,tagad skatīsimies kas notiks talāko 4 gadu laikā..cerams zemāk nekritīsim.zemāk jau vairs nav kur. lai kā arī nebūtu, bet Zatlera kungs nebija tas sliktākais prezidents.
KLM-zvirbulēns
K
Piedodiet, piemirsu pajautāt - vai Jūs nebaida tas, ka, aicinot iznīcināt plutokrātus, riskējat zaudēt siltu ligzdiņu Puzes plašumos, līdz horizontam plutokrātiskos?
zex
z
nekas labs no šī frukta nav sagaidāms,...ar nelīdzsvarotu,....garīgo
KLM-zvirbulēns
K
Zvirbulēn, esmu patiesā šokā - Jums drosmes vairāk kā klinšu ērglim, bet aiz iedzimtas kautrības saucat sevi par zvirbulēnu ! Kā lai tur būtu, vienalga malacis, jo, kā jau norādīja Ance, aicināt pašiznīcināties biedru Bērziņu, plutokrātijas pārstāvi, ir klinšu ērgļa cienīgs lidojums svešvārdu skaidrojošās vārdnīcas virzienā. Iespējams, nākošreiz rakstot kaut ko par, piemēram, badā mērdēšanu, Jūs jau zināsiet, ka ''mērdēt'' nav cēlies no franciski ''merde''
cola
c
Tragiski, ka cilvekam nemaz nav paskritikas, ne bankaa stradajot un tur parazitejot, ne tagad piekritot kandidet par prezidentu. Jau no skata tik vecs un noguris, ko tads vispar var labu un svaigu ienest valstii, tikai pildit Skeles un Lembja paveles. Gan jau Lato uzrakstis visu par so tipu. Un tad vinu nometis no prezidenta amata un bus kauns visai dzivei. Un ari 4500 ls lielo pensiju nonems. Mani uzmanigu radija vina vardi, ka valsts amatpersonam u ieredniem vajag algas palielinat, jo tad stradas atbildigak. Nez kapec tad 20 gadus ar labam algam nestradaja atbildigi! Kas nav godigs un atbildigs, tam maksaa kadu algu gribi, vins tapat zags un nestradas. Berzinam ir veco laiku trafaretaraa domasana.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas