Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 28. oktobris
Ninona, Ņina, Antoņina, Oksana

Bērziņš tiesībsargājošo iestāžu atzinumus nodos vērtēšanai Dombrovskim

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
paipuisītis
p
kāds ir šo dosjē vākšanas mērķis? Kādu diskreditēt, turēt pavadā? Uztaisīt normālu, rīcībspējīgu valdību no personām, kas ir bijušas aktīvas un reizēm pieļāvušas arī kļūdas, vai kastrātu un paipuisīšu valdību, kas labi izskatās un tikai.
Mērķis objektīvi nepieciešams
M
Jūs minat galējības un perversijas, bet valstij un sabiedrībai valdībā ir vajadzīgi normāli izglītoti, profesionāli inteliģēnti visplašākajā nozīmē cilvēki. Zaglīgo shēmotāju un hiperaktīvo muļķu laikiem vienreiz ir jābeidzas. Muļķi ar iniciatīvu ir tik pat bīstami kā zaglīgie shēmotāji.
  • 3
  • 1
Janka
J
Prezidents, savu iespēju juridiskajās robežās, ļoti nopietni atbalstīja Dombrovski, dodot viņam ieganstu atraidīt nekompetentos un nevēlamos ministru kandidātus. Ja Dombrovskis šo iespēju neizmantos, tad vēlāk varēs vainot tikai sevi....
NuNu
N
Kāpēc gan Bērziņš atzinumus var nodot Dombrovskim, bet ne sabiedrībai? Šajā situācijā sabiedrībai ir tādas pašas tiesības iegūt šo informāciju, vai arī Bērziņam nav tiesību nodot Dombrovskim atzinumus bez pašu ministra amatu kandidātu piekrišanas!
Tauta
T
Mēs daudzko zinam, saprotam un prognozēt arī varam, bet ieklausīties tautas balstī nav cieņā. Lielie vīri savas spēles spēlē patstāvīgi. Ja rēķinātos ar tautas nākotni, tad tādi Sprūdži un Grendes ne tuvu valdības mājai nebūtu.
  • 2
  • 0
Troll
T
Kādu brīdi pastrādājot kopā ar ZRP, Vienotība ik dienas atcerēsies iepriekšējo kopā strādāšanu ar ZZS - tāpat kā veci ļaudis joprojām atceras "vecos labos Ulmaņlaikus".
šaubos gan
š
Šitie puiši un meitenes ir vienkārši kaprīzi, ambiciozi, paši īsti nesaprot ko grib un kā grib, bet grib, toties ZZS rūdītie demagogi teicami zin kas viņiem jāsasniedz un desmit gājienus uz priekšu kā to dabūt.
  • 4
  • 1
ddt
d
Nu, mīlīši, kurš parādīs savu erudīciju un pastāstīs, kas slēpjas aiz šīs skrupulozās ministru "vētīšanas"? Ko tas Bērziņš tā it kā cepas, un kas aiz tā stāv patiesībā? Kāds notikums? P.S. Par pareizo atbildi nekas nebūs, un tas nav maz!
kremers
k
dažus kadrus varētu atsijāt no ministru listes. nevienam nebūtu par to iebildumu :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas