Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Bičevskis nolēmis nepārreģistrēties Tautas partijā

Finanšu ministrijas valsts sekretārs Mārtiņš Bičevskis, kas bija Tautas partijā kopš tās dibināšanas, nolēmis nepārreģistrēties partijā un pārskatāmā nākotnē neplānojot nodarboties ar politiku.

«Strādājot valsts sekretāra darbā, nereti politiskās partijas biedra statuss ticis izmantots nepamatotiem pieņēmumiem un publiskām spekulācijām, kas dažkārt apgrūtina kvalitatīvu darbu valsts dienestā,» Dienai norādīja M.Bičevskis. Viņš ir secinājis, ka jebkāda politiskā piederība mazina sabiedrības atbalstu valsts dienestam. Ar šo soli valsts sekretārs vēloties novērst iespēju apšaubīt viņa lēmumu objektivitāti.

Pērnā gada oktobrī Diena rakstīja, ka M.Bičevskis apsver iespēju kandidēt uz Latvijas pārstāvja vietu Eiropas Kopienu Revīzijas palātā, kurā Igora Ludborža pilnvaru termiņš beidzas 2010.gada maijā. Uz jautājumu, vai M.Bičevskis joprojām pieļauj iespēju strādāt kādā Eiropas institūcijā, viņš atbildēja: «Esmu atvērts nākotnes iespējām, jo kādreiz jau kaut kas būs dzīvē jāmaina.»

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Būvniekam Velve sākts tiesiskās aizsardzības process

Saistībā ar VSIA Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca (PSKUS) lēmumu par līguma pārtraukšanu ar būvkopmāniju SIA Velve par PSKUS A2 korpusa būvniecību kompānijai sākts tiesiskās aizsard...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas