Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Bičevskis: valsts un Parex īpašnieku ieguvumus nevar salīdzināt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Kā tad, Bičevski! Kā tad!!! K&K zaudēja 2.-Ls, toties ieguva 380,- tūkst. Ls katru mēnesi, toties valsts un tās iedzīvotāji zaudēja vairāk kā miljardu, kā dēļ tagad tauta tiek iedzīta totālā nabadzībā!!! Šie ieguvumi patiešām nav salīdzināmi!!! Ja valsts pārvaldē parazitē šitādi djebilas, tad nekas te prātīgs nekad mums nebūs. Dombrovskis ar tiesībsargajošie jefiņi kā ūdeni mutē ieņēmuši...varbūt rīt pēc tikšanās ar Sudrabu, Dombrovskis iekurkstēsies.
Maitas!
M
Parexaa 60 % bija neLatvijas nauda, bet Krievijas parsvaraaa, tatad glaba Krieviju.
godmanis atveda krizi latvijai
g
Dānijas lielākā banka "Danske Bank" regulārajā Austrumeiropas pārskatā paustas bažas par politiskās situācijas pasliktināšanos Latvijā. Ziņojumā komentēts Tautas partijas lēmums izslēgt no savām rindām Saeimas deputātu Dzintaru Ābiķi par nepakļaušanos partijas vadlīnijām balsot pret nekustamo īpašuma nodokli. "Tas ir paradokss, ka lielākā valdošā partija izslēdz savu deputātu par valdības politikas atbalstīšanu," teikts komentārā. "Neviens nevar vainot investorus, ka tie nervozē par situāciju Latvijā, ņemot vērā nesenos politiskos notikumus. Turklāt arī Eiropas Komisija un SVF ir zaudējuši visas cerības par Latvijas valdības spējām apstiprināt solītos budžeta pasākumus," teikts "Danske Bank" ziņojumā.
Dille
D
Šitais glumais līdējs Bičevskis! Dzirdēju viņu no rīta, man šermuļi skrien! Viņš neatbild uz jautājumiem, viņš izslīd... Iemācīts teksts un atbildes, pretīgi skatīties. Turklāt ar ārzemnieku izloksni. Nu kāpēc viņš nelido no sava amata, es nesaprotu! Repše tad jau simtkārt sakarīgāks.
skele/kalvitis/slakters atveda
s
Latvijā tā dēvētās ēnu jeb pelēkās ekonomikas īpatsvars ir augstākais Eiropas Savienībā, sasniedzot 39,4% no iekšzemes kopprodukta (IKP). Par to liecina globālās menedžmenta konsultāciju kompānijas "A.T. Kearney" jaunākais pētījums, kurā aprēķināts, ka nelegālā ekonomika mūsu valstij nodara 5,127 miljardu eiro (3,6 miljardu latu) lielu kaitējumu. Otra lielākā ēnu ekonomika ir Latvijas ziemeļu kaimiņvalstī Igaunijā - 38,2% no IKP. Seko Bulgārija, Rumānija un Lietuva, kur nelegālās ekonomikas daļa sasniedz attiecīgi 36,2%, 35,4% un 30,2% no IKP. Ēnu ekonomika vismazākā ir Austrijā un Lielbritānijā, kur tās īpatsvars ir attiecīgi 9,3% un 10,3% no IKP. Savukārt no ES jaunajām dalībvalstīm vislabākā situācija šajā ziņā ir Slovākijai un Čehijai, kur ēnu ekonomika sasniedz attiecīgi 18,2% un 18,3% no IKP.
Человек
Ч
”Parex neietekmē ekonomikas kritumu, kas sākās pagājušajā gadā. Igauņiem un lietuviešiem nav Parex, bet ir tikpat liels ekonomikas kritums,” sacīja M.Bičevskis. - Да? Ну, давайте тогда поможем еще какому-нибудь банку, раз, как вы говорите, что помогать, что не помогать, все равно Латвия - в дыре.
skele/kalvitis/slakters atveda
s
ak shitaa Latvijā tā dēvētās ēnu jeb pelēkās ekonomikas īpatsvars ir augstākais Eiropas Savienībā, sasniedzot 39,4% no iekšzemes kopprodukta (IKP). Par to liecina globālās menedžmenta konsultāciju kompānijas "A.T. Kearney" jaunākais pētījums, kurā aprēķināts, ka nelegālā ekonomika mūsu valstij nodara 5,127 miljardu eiro (3,6 miljardu latu) lielu kaitējumu. Otra lielākā ēnu ekonomika ir Latvijas ziemeļu kaimiņvalstī Igaunijā - 38,2% no IKP. Seko Bulgārija, Rumānija un Lietuva, kur nelegālās ekonomikas daļa sasniedz attiecīgi 36,2%, 35,4% un 30,2% no IKP. Ēnu ekonomika vismazākā ir Austrijā un Lielbritānijā, kur tās īpatsvars ir attiecīgi 9,3% un 10,3% no IKP. Savukārt no ES jaunajām dalībvalstīm vislabākā situācija šajā ziņā ir Slovākijai un Čehijai, kur ēnu ekonomika sasniedz attiecīgi 18,2% un 18,3% no IKP. Visā ES vidēji ēnu ekonomikas apmērs veido 16,6% no IKP. Naudas izteiksmē ēnu ekonomikas apmērs ES sasniedz 1,8 triljonus eiro (1,27 triljonus latu
Jēzus
J
Valsts un Parex īpašnieku ieguvumus patiešām nevar salīdzināt! Valsts ieguva iespēju kļūt par 600 miljoniem nabagākai, savukārt Kargins un Krasovickis - elegantu iespēju tikt vaļā no slikti vadīta biznesa pašiem neriskējot ne ar ko.
Elizabete
E
atvainojis, par iekopēto citātu: Svarīgākā lieta, kuru mēģinām aizmirst, ka valsts no sākuma izvēlējās ceļu vienoties kopā ar valsts īpašniekiem kā partneriem,” viņš uzsvēra.
andelmanis
a
Varbūt lai labāk pārdod savas bikses!?
Elizabete
E
" īgākā lieta, kuru mēģinām aizmirst, ka valsts no sākuma izvēlējās ceļu vienoties kopā ar valsts īpašniekiem kā partneriem" Intersanti izklausās : Valsts gribēja vienoties ar valsts īpašniekiem. Vai ar to jāsaprot, ka Parex īpašnieki faktiski bija arī valsts īpašnieki ? Līdz šim Parex reklāma rotāja tikai Lauksaimniecības ministrijas augstceltnes fasādi, bet uz Saeimas un Ministru kabineta jumta nebija manāma.
Pikselis
P
Interesanti, vai tad darījumā ar Parexbanku kāds domāja par valsts intersēm? Tas taču bija partiju pateicības darījums ar abiem parexkungiem par sponsorēšanu vēršu cīņās par iekļūšanu valdībā. Kungi sponsorēja visas partijas, kas bija jāiebīda valdībā. Tāpēs arī "darījumam" bija tik vienots atbalsts no vusām partijām un visām valdībām, kas pārvaldīja valsts naudu. Nupat kāds no partiju ierindas biedriem izdomāja, ka kungi varētu nākt atpakaļ un turpnāt "darbu". Acīmredzot citās bankās neviens tā neprot strādāt.
Pušmucāns
P
šis tipiņš nupat atklājās. Kamēr tāds maisīs gaisu finanšu sfērā, gaidiet jaunus parexus.
A...
A
No kurienes Tev informācija, ka rezidentu, kuriem pēc likuma pienācās 50 KEUR uz kontu, noguldījumi bija 600 Milj. LVL. Manuprāt pēdējā informācija liecina, ka tikai 150 Milj, plus mīnus... Līdz ar to valsts ir ieguldījusi tieši 4 reizes vairāk, nekā tai būtu izmaksājis PAREX bankrots... Jā, pārējie 450 milj. ir cena par kuru K&K tika izglābti no nošaušanas...
Ōāzeits ar līlīm rogīm
Ō
Ar vārdu "valsts" laikam tiek saprasta elite un bankas lielākie klienti? Sašaurinam jēdzienus?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas