Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Bičkovičs: Jaunā Tieslietu padome atstāta bez finansējuma

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
:)
:
forši, ka naudiņas nepietika kārtējai figņai es tikai nesaprotu, kam mums tās daudzās tiesas un daudzie tiesneši? varbūt vērts padomāt par tās sistēmas likvidāciju? jēgas tak nekādas!
filozofs
f
kas tad to jauno orgaanu veidojis? ja Lembe ar saraiņo un buļdozeru , tad lai paši arii finansee, aciimredzot valstij šis nevajdziigs , veel viena maskeeta padome noziedziibas aizstaaviibai, vai kaa citaadi , interesanti palasiit šaa orgaana pamatdarbiibas principus un pienaakumus ...
Temīda
T
Sākumā jāparāda darbi, pilsoni Bičkivič, tad var cerēt uz finansējumu. Valsts nav slaucama govs.
a' propos
a
tas ir nieks, iedomājies "padome". Vajag INSTITūCIJAS, INSTITūCIJAS VAJAG!!! Kā skanētu- Tieslietu Auditēšanas institūcija, Tieslietu Prevencijas institūcija, Providences inst., Rigorisma instit., Sinedrijas instit., utt, bet beidzamo Purgatorijas (t.i. Attīrīšanās ) institūciju, pēc kuras tad nu nāks tā Tautas cieņa pār tiesnešiem, pār tiesām, kuras gadu desmitus tiesā ne tik apjomīgās, bet arī visparastākās krimināl- un civil- lietas, un beigās visi tīri un nevainīgi. Būs cieņa visām tālerēm, visām prokofjevām (vai ka tur viņu). Tik nu to naudiņu no vaksts. Darbs nav svarīgs, galvenais funkcijas.
bomzis
b
Pareizi darījāt, Vasja un Fedja. Vajag tik dibināt padomes. Sētnieku, bomžu, čakielas meiteņu, alkašu, narkomānu, spirķik sigareti... u.t.t. padomes. Lai valdība apmaksā. Un pēc īsa laiciņa mums vairs nebūs bezdarba, bet būt tāds padomnieku trūkums, ka bomžus būs jāpiesaista no ārzemēm lai aizpildītu tukšās vietas padomēs. :)
banāns
b
nafig tiesas, mums taču ir melu detaktori! :)
dzeris
d
Nu un kas tas būs par tād orgānu - tieslietu padome? Tāds paredzēts Satversmē? Nebūs kas līdzīgs tiesnešu arodbiedrībai, kas aizstāvēs tiesnešus pret jebkādu kritiku? Vai, vēl sliktāk, nebūs kas tāds, kā Ukrainā, kas ir orgāns politiskam spiedienam uz tiesnešiem? Kāds zina, kādas tai funkcijas? Ja nav zināmas konkrētas funkcijas - kam tad dod naudu?
Vasja
V
Mēs te ar Fedju vakar sēdēdami pie krutkas pudeles nodibinājām "Sētnieku padomi". Un ko domājiet, -finansējuma ta nav! Maitas ne valdība! Mums būtu tāda haļava, tāda varka, uz 100 litriem krutkas mēnesī, a valdība draņķi tādi, ņem un mūs uzmet ar finasējumu!
zāģis
z
Vēl viņiem nepietiek! Paskatieties, cik saņem skolotāji un nokaunieties!
karla
k
Rudā lapsa apgriezusi fianansējumu tiesību sistēmai!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas