Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Bijušais Rīgas mērs Staķis uzņemts partijā Progresīvie

Bijušais Rīgas mērs Mārtiņš Staķis uzņemts partijā Progresīvie, aģentūru LETA informēja partijas pārstāvis Jurģis Kalniņš.

Sadarbība ar Staķi Rīgas domes frakcijā, kur kopā izveidots "zaļākais budžets, veikti būtiski ieguldījumi sociālajā budžetā un īstenota lielu daļu partijas "Progresīvie" prioritāšu", esot likumsakarīgi rezultējusies ar viņa uzņemšanu partijā, skaidro "Progresīvo" līdzpriekšsēdētāja Justīne Panteļējeva.

"Pēdējos gados man ir izdevies pārliecināties, ka šī ir partija, kurai nav nekādas sponsoru ietekmes uz pieņemtajiem lēmumiem. Šī ir partija, kurai šobrīd ir spēcīgākais piedāvājums tieši pretkorupcijas jautājumos," uzskata Staķis.

15.janvārī plkst.11 norisināsies partijas Progresīvie preses konference, kurā tiks izziņota programma, kandidāti un saraksta līderi Eiropas Parlamenta vēlēšanām, kas notiks šī gada 8.jūnijā. 

Lai arī partijas pārstāvji vēl nav komentējuši, vai bijušais Rīgas mērs kandidēs uz vēlēšanām, Panteļējeva uzsver, ka Staķa darbi liecinot "paši par sevi," un partija aktīvi strādā pie veidiem, kā, sadarbojoties ar Staķi, īstenot partijas prioritātes dažādos politisko pārstāvniecību līmeņos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas