Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Biolars: ķīmiskā noplūde Rīgas ostā likvidēta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ei nu
e
neko nenes.
īsi un skaidri
ī
Gribētos zināt, kura amatpersona /vārds, uzvārds/ NES ATBILDĪBU PAR NOTIKOŠO ? ????????????????????????????????????????????????????????? ?????????
Oskars
O
Vaitad Šleseram tagad PRĒMIJU neizrakstīs 1000000Ls un par KARA ķīmisko ieroču ievešanu caur Latviju laiks viņu APCIETINĀT,jo kas zin ko tā krievu MAFIJA vedīs RĪT ??????
stendzis
s
Labi, ka tā muca negāja gaisā, Šlesers aizlidotu kā raķete.
anonīmais šakālis
a
t.i. naktī!
anonīmais šakālis
a
Patreiz Pārdaugavā tā pati smaka, kas bija vakar.
anonīmais šakālis
a
Lai tā osta iemaina Kundziņsalas iedzīvotāju īpašumus pret tikpat lieliem Jūrmalā vai Vecāķos. Domāju, ka neviens neatteiksies. Bet ja Šlesers grib nahaļavu dabūt kundziņsaliešu īpašumus, tad figu viņam!
DR
D
ŠLESERS, KAA SAAKA TAA ARII VAREETU BEIGT SAVU KARJERU , JO KAS TAD NOTIEK VIŅA VADIITAJAA OSTAAA , KurŠ UZ''NEMSIES ATBILDĪBU PAR NOTIEKOŠO . KAA ARII KURŠS MAKSAAS APDROŠINAASSANU , LAI AR SAK , KA MAAJAS UN RAJONS TIEK IEROBE''ZOTS , BET TAS JAU NELIEDZ DARBOTIES ZAGĻIEM .KURŠ MAKSAAS LATVIJAI PAR IESPEEJAMAAM DZIIVES SEKAAM UNTAAS PILSOŅIEM , KURI ATRADAAS SSAJAA RAJONAA AVAAARIJAS BRIIDIII?????????????????LUUDZU DIENAI SAGATAVOT ATBILDES , JO KUNGI TIK SKAIDRO , BET PPASSI NESAPROT IISTENO BUUTIIBU!!!!ŠLESERS KLUSEEE
12345
1
Bet kāpēc pie šī raksta ir Ventspils ostas bide?????
founder
f
Ārstējies, kamēr vēl ir kur!..
Tā nu tas ir...
T
Ir noticis "nekas sevišķis" tikai Daugavā aizliegts makšķerēt,ņemt ūdeni un peldēties.
Jā-āā
J
Noraks Ušakovs savu politisko karjeru blakus tam Šleseram.
RēgaināsVirsotnes
R
Trakāk kā padomju laikos, jo valsts ''debilizācijas'' pakāpe tikai palielinās - attiecīgi palielinās bardaks, bezatbildība, baumas, tenkas......un tehnogēnās katastrofas. Ja tikai šādas sekas būtu prihvatizācijai un tirgus demokrātijai sagaidot atjaunotās valsts 20-o gadadienu: ''No septembra akcijā Pārtikas banka "Paēdušai Latvijai" trūcīgie iedzīvotāji varēs saņemt pārtikas pakas, kurās būs maize un cita iztikšanai nepieciešama pārtika un preces.''
brox88-am
b
Atbalstu un pat ieteiktu izmantot radikālākus līdzekļus, lai pārliecinātu šos izcili stulbos iedzīvotājus. Nav ko viņiem tur smirdēt jauko konteineru tuvumā. Bojā te izcilos biznesus. Bet vispār Tu esi viens liels mērglis un s--brālis.
brox88
b
paskaties ziņu laikus un tad slavē psrs

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

EVAKUĀCIJA

Notiek iedzīvotāju evakuācija no Kundziņsalas, Krēmeriem un Voleriem.

Autobusi evakuācijai ir norīkoti. No Voleriem un Krēmeriem autobusi atrodas uz Daugavgrīvas šosejas pie pagrieziena uz Voleriem un Krēmeriem. Iedzīvotāji tiks evakuēti uz Imantas kultūras centru.

No Kundziņsalas autobusi atrodas uz Tvaika ielas 7, evakuācija notiks uz Rīgas 28.vidusskolu.

Valsts policija lūdz iedzīvotājus neuztraukties par mājokļa drošību, jo šajās teritorijās tiks norīkotas papildu Valsts policijas un pašvaldības policijas apsardzes.

Par cilvēkiem, kuri paši nevar pārvietoties, lūdz ziņot – 112 vai 03.

NODERĪGI

Tālruņa numurs, uz kuru iedzīvotāji var zvanīt neskaidrību gadījumā par evakuāciju, ir 67026101.

MARŠRUTI

Saistībā  ar avāriju ostā un iedzīvotāju evakuāciju no Kundziņsalas un Voleriem pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" no līnijām bija noņēmusi 30 autobusu. Trīs autobusi tika novirzīti iedzīvotāju vešanai no Voleriem. Šobrīd jau noslēgusies prāmja "Tallink" pasažieru nogādāšana no Vecmīlrāvja uz Rīgas pasažieru ostu – šim mērķim tika norīkoti 34 autobusi, jo bija jāņem vērā arī nepieciešamība pārvest pilsētas viesu bagāžu.

PSIA "Rīgas satiksme" informē, ka, operatīvi organizējot darbu, tostarp izsaucot uz darbu papildu darbiniekus un norīkojot rezerves autobusus, no līnijas noņemto 30.autobusu vietā pārvadājumi īslaicīgi netika nodrošināti tikai ar 6 autobusiem. Tādējādi sabiedriskā transporta pasažieri praktiski neizjuta neērtības. "Rīgas satiksme" apliecina, ka arī turpmāk vajadzības gadījumā ir gatava operatīvi reaģēt.

Pašlaik visā garumā  ir atjaunoti saīsinātie 33.autobusa un 54.autobusa maršruti. 

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas