Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Birkavs gribētu Zatlerā redzēt lielāku autoritāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
PD
P
Ko tu ošņā?
DP
D
Zatlers nemaz nezinās kā izmantot lilāku varu. Zatlers šobŗīd tāds švaks pulvers. BET Zatler pēctecis izmantos to varu 100% lai veikt milzīgas pārmaiņas Latvijas sabiedrībā. Mācaties no vēstrues, tas jau notika ASV pirms 10 gadiem. Pirmais soilis ko Amīši darīja ratificēt Patriot Act. google P.A. Bštams precidents un Latvija atspoguļo ASV rīcību. Nebūs jauki
nuja
n
Kreituse,kura par visām varēm,pat līdz smieklīgumam,pati lauzās uz prezidenta amatu nu komentē "dažu personu raušanos uz šo amatu". Birkavs,kurš savu 3 miljonu akmeni iesējis tautai piederošas bankas kaklā,nu spriedelē par kaut kādu "autoritāti". Johaidī! Kas notiek? Tad pasauuciet Haritonovu, lai pakomentē policijas darbu un Karginu ar Krasovicki,lai dod padomus banku darbā! Tad būsiet izņirgājušies par lētticīgajiem plebejiem līdz galam. Kauns žurnālistu vietā,kauns.Sanāk tāda kā speršana vecenītei un sišana bārenim.Slinkuma vai stulbuma dēļ?
Latvijas Patriot Act
L
problēma sekojoša: Zatlers neizmantos Satversmes grozijumus lielākai varāi. , bet, būs nākotnē kāds Latvijas preizidents kurš tos izmantos un ištenos pēdejos soļus jaunā pasaules kārtibas ieviešanā. Tā jau bija ASV pirms 10 gadiem. George bušam iedeva visādas varas ko viņš tikai daļēji izmantoja. Būs ASV preziedents kurš 100% izmantos šīs jaunās varas, un jūs varat iedomāties kas sanāks
Ješka
J
Var jau gribēt, bet kāds pats bija?
Puma
P
Jā,jā-universitātes grāmatu galdā iegādāta,saldajos astoņdesmitajos izdota grāmatiņa,kuras autors V.Birkavs kaismīgi apkaro ārzemju kultūras ideoloģiski kaitīgās slieksmes un ietekmi uz padomju jaunatni.Visādā ziņā interesanta lasāmviela,kas tolaik pretendēja uz mācību līdzekļa statusu.
Puma
P
Lai nu kurš te runātu par autoritāti.Karikatūra nožēlojama.
zorge
z
Birkavs gribētu Zatlerā redzēt lielāku autoritāti ... bet lielāka daļa tautas Birkavu cietumā. Ko nu darīsim? Varam vienoties. ;-)
Vispirms
V
lai Birkavs atbild par sevi. Kur ir garantija, ka viņa 3 mlijoni netiks uzkrauti nodokļu maksātājiem. Pārsteidz Dienas izvēle, intervējot ļaudis, kuri paši nespēj atrisināt savas problēmas. Lai sniedz atskaiti par saviem kredītiem. Gluži tāpat Pētera Bankovska atziņām vispirms vajadzētu, ielūkojoties savas sirdsapziņas visos aspektos, pēc tam, risinot sabiedrības plusus un mīnusus.
borcinsh
b
vel zeltais zhetons par - Riekstkodis!
OLE
O
TIKAI ZOOPARKA VISAS FICAS , TUR IR BASEINS , DAUDZAS VILLAS , PASTAIGU LAUKUMI ...
ksenofīls
k
Kā Birkavam tā Zatleram būtu jānes politiskā atbildība par okupācijas seku saglabāšanu. Bet īpaši jau pirmajai post-padomju valdībai būtu piemērojams augstākais sodamērs par Dzimtenes nodevību...!
hb
h
Mūslaiku Latvijas mērvienība: birkavu stulbs kredītņēmējs tās, kurš aizņemas HB 3 milj.LVL.
Sīmanis
S
Nē, nu ir gan Dienai tie eksperti un visādi vērtētāji. Birkavs, kam autoritāte sabiedrībā ir zemāka par zemu, lemj , kāda ir citas personas autoritāte! Arī tas personu kopums, kas veido Dienu, degradē sevi ar šādu "ekspertu" piesaisti par katru cenu (saimnieks taču prasa!). Rītdien "ekspertēs" Liepniekjurģis, parīt A.Šķēle ko nebūt teiks, tad varbūt pats Koziols kaut ko bildīs. Ak, vai, Latvija!
lūriķis
l
Man mājās ir viena veca grāmatiņa,kuras autors V.Birkavs raksta par video kaitīgo ietekmi uz padomju jaunatni,labāku raksturojumu šim tipam nesameklēt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas