Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Blonskis: neapraktu līķi vajadzētu pamanīt pāris dienās, taču viss var arī būt sarežģītāk

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ērkulis Pūravs-Poirot, PhD
Ē
Viņi bojāgājušo ar lielu (!) ķeksi izvilka no pagraba lūkas... __________________________________ Vai tad vispirms nenokāpa pagrabā, lai savāktu lietiskos pierādījumus? Un notikuma vietu nenorobežoja no ziņkārīgājiem? Par to, ka šeit viens otrs anonīmais komentētājs nicīgi nosaka - ah, nu, ko tur uztraukties, pievērst uzmanību un rakstīt presē - gan jau atkal kāds bezpajumtnieks! - par to vairs sen (nu jau gadus 20) nav jābŗīnās; bet no policijas gan gribētos sagaidīt profesionālu attieksmi.
ābolītis
ā
Drausmīgs apraksts - vai tiešām detalizēti jāapraksta detaļas - kā notika mirstīgo atlieku izvilkšana no pagraba? Nezinu, ko lasītāji no tā iegūst, bet mana vēlēšanaš alsīt Dienu viennozīmīgi samazinās.
DZINTARS
D
No Rīgas domes nāk tāds korupcijas smārds,ka neviens nevarēja iedomāties ko citu.
terrr
t
bāc, cik stulbiem jābūt, lai domātu, ka tā var smirdēt viena pele!?!
Nu jā...
N
Visi tik truli - staigāja garām, ostīja un... nevīžoja cēloni noskaidrot, bet tagad, redz, nav viņiem pa prātam uzrakstīts... :(
:)
:
Bijušais Kriminālpolicijas priekšnieks Aloizs Visvaldis Blonskis pirms pieciem gadiem, iemūrējot Iekšlietu ministrijas administratīvo ēku kompleksa pamatus. --------------------------------------------------- ---- un šis kādā sakarā? tur varbūt ar kāds līķis iemūrēts?
ano
a
Tur,kur medz but kaki,peles neuzturas.Salidzinajums ir atbaidoss.Cik vajadzetu beigto pelu,lai izdalitu tadu smaku pusotra menesa garuma?
GummyBear
G
"No lūkas ārā rēgojas balta plēve vai polietilēna maisi. " Jā, tā tik ir žurnālistika :D Pasūdīga - ja pateikts A, jāpasaka arī B, nu tad ielien un uzraksti visiem svarīgo niansi: plēve vai maisi?
drausmas
d
no apraksta vien slikti metas
Zāģis
Z
Jā, jā, primitīvi bez gala! Bet visi tik lasa!!!!
dziedātājs
d
Laba doma! Bet bez goda sardzes tā lieta neizsauks vēlamo iespaidu. Iesaku noformēt goda sardzi šādās sastāvā. 1) kultūras ministrs. 2)izglītības monistrs, 3) valsts prezidents ar kundzi 4) premjers (tagadējais un brīvprātīgie no agrākajiem).
q
q
Iesakau novietot līķīti uz dziesmu svētku skatuves vispārējas sajūsmas kāpināšanai
zuze
z
Primitiivaak uzrakstiit vispaar nav iespeejams (domaaju raksta nobeigumu) Taa vareetu staastiit pirmskolas vecuma beerns, ja vispaar pienemams, ka kaut ko taadu redz.
toto
t
kur bildes?
cony
c
Līdzjūtība mums visiem pašiem un piederīgajiem,ka aizgājis no mums cilvēks un tik ilgi nav atradis vietiņu zem dzimtās zemes velēniņas vai pelnu urniņā.Mūžigu gaismu visiem un viņam mirušajiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas