Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Bojārs no amata atbrīvo Ancupovu un Ogriņu; garantē neitralitāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pjers de Bļuje
P
Kā zinams "DIENAI" jauns īpašnieks V.Koziols. Mans kaimiņš apgalvo ka Koziols latvisko savu uzvārdu un tagad viņš ir Āzis un "Dienas" jauns nosaukums : " Āža Diena" . Tā ir taisnība?
varde
v
Smird. Diena smird, lai ko kāds tur vēl mēģinātu aizstāvēt.
he he
h
iz grjazi v kņazi, iz kņazi - v grjazi?
anālis-pālis
a
Un tad partizāņi noslēdza līgumu ar vāciešiem par mežmalas kopīgu piediršanu un aizjāja meklēt jaunu objektu, jo te sāka neizturami smirdēt.
purveklis
p
priekšā garāks maršruts - Mūkusalas iela - Spilves pļavas un Ziemeļtilta nobrauktuvju biznesa centrs. Tas tikai vairos tautas mīlestību!
Kazjols-Āzis
K
Nav saprotamas visas tās pārbīdes,tādēļ nākamgad, laikam ,Dienu vairs negribēšu abonēt.Un tā arī būtu taisnīgi.
grāmatvedis
g
Ā, nupat presene beigusies, visi rakstītāji - rīdītāji ir šokā. Tagad Ancupovu un Zaļūksni gribētos atpakaļ, tie jūs saudzēja, nesita nevienu (vismaz nebija nekas dzirdams). Īstais dupsī kniebiens streika eiforistiem gaidāms drīzumā... Darba laiks beidzies, varat iet mājās, avīzes patrioti.
grāmatvedis
g
Par ko ta' portāls apturēts???
Predicador
P
Vai ta' krievs nevar strādāt par mežsargu? :)
grāmatvedis
g
Nu, vai Koziols, 51% Dienas akciju īpašnieks, arī neko negrib zināt par uzņēmuma bilanci??? Koziola nākošā loģiskā rīcība būs atstādināt Bojāru un sarīkot muļķu lustrāciju. Pieminiet, ko teicu.
Čau
Č
tev laikam būs taisnība...
He
H
Ancupovs atkal dosies apkalpot Krievijas vestniecinu un tas darbiniekus. Ceru, ka sieviņa Ludmila ari piepalidzes. :D
Rodaciperd
R
No rīta jau pieminēju šo veco stāstu, tagad varam nedaudz pārfrāzēt: Partizāni padzina vāciešus un ieņēma mežmalu. Tad atnāca vācieši, padzina partizānus un ieņēma mežmalu. Tad atnāca partizāni, padzina vāciešus un ieņēma mežmalu. Tad atnāca vācieši, padzina partizānus un ieņēma mežmalu. Tad atnāca partizāni, padzina vāciešus un ieņēma mežmalu. (...) Pulksten 17.00 gribēja nākt mežsargs, bet atnāca krievi un padzina visus.
x
x
Zaudējumus rada akcionāru apbsolūtā nerēķināšanās ar profesionālu redakciju. --- nu skaidrs. megabiznesmenji eelerte un asheradens aPsoluuti nereekjinaajaas ar "profesionaalu redakciju" :D
Žanis >> X
Ž
Nu kādas muļķības Jūs rakstāt! Zaudējumus rada akcionāru apbsolūtā nerēķināšanās ar profesionālu redakciju. Un kurš tad nezina, ka, piemēram, NRA vēl nekad - jau kopš aptiuveni 2005. gada ir nerentabla un kādā publikācijā savulaik tika solīts, ka tikai varbūt 2011. gada izies pa nullēm. Vai tad jaunajiem Dienas īstajiem īpašniekiem nauda ir problēma un viņi grib ar Dienu pelnīt? - acīmredzot viņiem tā vajadzīga tikai kā sienasavīze - starmetis, lai izliktu apskatei oponentus un savus pirmrindniekus...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas