Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Borovkovs: nodoklis dienesta auto ir “rupja iejaukšanās komercdarbībā”

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
glows
g
Es piekristu ja to nodokli attiecinātu tikai uz valsts sekstozu, jo zinot to cik valsts vīri un citas ierēdniecības izmanto dienesta auto savām vajadzībām, (sākot no rīgas domes komunālā departamenta direktroru un beidzot ar citām ministrijām) JO lieta tāda ka viņi braukā par MŪSU nodokliem, UN DIEMŽĒL CILVĒKI MAZ TO PIEMINA, TĀ IR MŪSU MAKSĀTA NAUDA!!!!!!. deputāti un tie neaptestie gudrinieki pakaļu slauka ar toletes papīru kuru ir pirkuši par mūsu nodoklu naudu!!!! PaDOMĀJIET PAR TO!. Lai cik ir laiks pagājis tad ekonomiskā izaugsme Latvijā ir 0 un to arī piekrīt valūtas fonds un citi speciālisti. Mūsu uzņēmēj vide LV ir jau tā zem katras kritikas, esam aplikti ar nodokļiem, pat pasnodarbinātos nopresoja ar ienākumu nodokli. un tagad no igauņiem noskatijās par dienesta auto nodokli uzņēmējiem. Tik ai jaatcerās arī tas fakts ka tiko kā to izdarīs būs vairāki mīnusi uzreiz. 1. sarezģīta administrāšana 2. visticamak tas nekādu labumu valstij nenesīts un tas tikai palielinās birokrātisko aparatu. 3. Uzņēmumi pāregistrēs savu darbību uz citām valstīm, piem kā Lietuva un vēl vairāk nauda aizplūdīs prom no LV. 4. Latvija jauno auto pirksana samazināsies vēl vairāk jo tad nebūs izdevīgi pirkt jaunu auto, līdz ar to var bankrotēt vairāki jauno auto tirgotāji un atkal valstij maz nodokli un atkal palielinās bezdarbs utt utt, .ta tos logiskos piemērus var mitēt kaudzēm. Var jau pieminēt un atkārtot kartējo murgu par valsts vīriem, VIŅi nemāk atbildēt tieši uz jautājumiem, a mēs tauta tikai nokratam galvinas, pasmaidam un visss. Tautai jāpierasa darbi, tautai japieprasa rezultats, tautas ptiekšā jaatbild. A kas attiecās pa progresīvo nodokli, viss jau būtu OK, bet tas labi strādā atīstītās airopas valstī, a mēs diem žēl esam neattīstīta un līdz ar to m es tikai ar to nodokli mēs kārtējo bedri izraksim sev paši, jo uzņēmēji visu laidīs aploksnēs utt, . UN tam visam sākums ir tāds ka nodokli mums ir pa lielu, nevietā un to ka mes neredzam par ko mēs vinus maksājam, . respektīvi nodoklus valsts prasa, a ko pretī tam dod ???? par to jau vini nav iedomājusies. Paskatieties cik tālu tikusi digitālās televīzijas lieta, cik tālu tiks dienvidu tilts utt. Bet mums par to būs jamaksa. nju ko lai saka, ............ tereze1977@
tapa
t
kads sakars ir ienakuma nodoklim ar privatas firmas auto ? Tu megjini izilikties baigi gudrs, bet patiesiba neatkskjir kino biljeti no ietinama papira.
desperado
d
kaut kā bija radījis gudra cilvēka iespaidu... varbūt ari ienākumu nodoklis ir rupja iejaukšānās biznesā...
acs
a
par ko ta sacepies ? esi kads zagligs ierednitis ?... ja ne, tad ko esi izdarijis valsts vai saiedribas laba?
Fakts
F
Beidzot Borovko pamodies, ka nodoklis var skart viņa paša komercdarbību.Kur tad agrāk juristu biedrība, gulēja, ka nepauda savu viedokli attiecībā par pensiju samazināšanu, bezdarbnieka pabalstu samazināšanu, algu samazināšanu. Vai tad vispār dienesta bauto var valsts amatpersonas lietot savām personīgām vajadzībām? Tāpēc jau tas saucās "DIENESTA AUTO"nevis personīgais. Varbūt es ņemšu uz mājām arī darba vietas mēbeles no sava kabineta un iekārtošu savu dzīvokli. Tāpēc jau visi tā zog valsts mantu, ka uzskata, kā savējo. Kad vienreiz beidzot mainīsies cilvēkiem tā domāšana?
fuka
f
Tev nav par dzilju kaula smadzenes iesedies tas SVF, ka visu pakljauj vinju interesem ?...
fuka
f
interesanti, ka visa sabiedriba uzvedas kaa uz kaushanu nolemts aunu bars. un, ja kads atljaujas iebilst, uzreiz kaujamo bara atrodas kadi pakljavigie, kuri atgadinas, ka kaushana jau notike visas eiropas valstis.
AB
A
kaut ka visi par daudz piesauc Eiropu, kad runa ir par musu aplaupishanu, bet aizmirst pielidzinat musu dzives limeni.
dentists
d
ta ir tikai un vienigi privatas strukturas vaditaja kompetence noteikt, kuram savam darbiniekam dot AUTO, kuram kadus citus bonusus. valsts ierednjiem par MUSU naudu ir gan algas, gan auto, gan visadi citi sociali labumi -apdroshunashanas, fitnesi, solariji un trenazhieru zales, labi apmaksati exkursijhu braucieni uz Briseli un citam ierednju saieshanas vietam. Nevajag list vel dziljak privatajas kabatas !! Tas, ka kads ierosinajis diskusiju - teicami !
otto
o
Kas tur nelikumīgs vai nepareizs, Aivar Borovkov? Ja darbinieks lieto darba auto arī kā savu privātauto, tad viņš neapšaubāmi gūst no tā materiālu labumu. Un negodīgu priekšrocību pret otru darbinieku, kurš saņem tik pat lielu algu, bet braukā ar savu personīgo auto. Izlīdzinošs nodoklis būtu tikai godīgs. Vienīgi tie sarēķinātie 150 Ls/mēn it kā gūtā labuma, tie man šķiet nedaudz par šerpu. Pareizāk būtu kaut kāds neliels procentiņš no šīs automašīnas bāzes cenas, kā tas tiek darīts dažās Eiropas valstīs.
kovārns
k
Burkinafaso nodoklis par dienesta auto izmantošanu privātām vajadzībām ir 100,-Ls mēnesī un vairāk un vēl vairāk, pat tik vairāk, ka nevar vairs vairāk...
tpu
t
Zviedrijā nodoklis par dienesta auto izmantošanu privātām vajadzībām ir 100,-Ls mēnesī un vairāk ...
Malēnietis
M
Es visu laiku nespēju saprast vai JL ir muļķi vai nekauņas, izrādās abi.
DURAKS
D
vai kāds gudrais var paskaidrot šitādu fīču,ja firma neko nepelna,jeb vienkāršāk sakot,strādā ar zaudējumiem,vai tad arī atmaksā valsts naudiņu vai nē?
Amālija
A
... Tiks sagrauta uzņēmējdarbība... .A par ko ta mēs te cīnamies!Biedru grupa!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas