Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Borovkovs: Saeimas atlaišana neko neizmainīs

Saeimas atlaišana neko neizmainīja, ir tās pašas vecās kārtis, tikai sajauktas un izdalītas tieši tās pašas atpakaļ, ārkārtas Saeimas vēlēšanas Dienai.lv komentēja Latvijas Juristu biedrības prezidents Aivars Borovkovs.
"Pirmā lieta, ko es ceru, ka partijas sapratīs, ka priekšvēlēšanu kampaņas nav vajadzīgas. Daudz košāka ir uzstāšanās debatēs, kur deputāi spēj parādīt savu gudrību vai dumību," norādīja A. Borovkovs.

Kā otru lietu, ko nepieciešams mainīt, Latvijas Juristu biedrības prezidents norāda – jāsamazina partiju skaits.

"Latvijā nav vajadzīgas tik daudz partijas. Ja cilvēki būtu mobilizēti mazākās grupās, tad necīnītos savā starpā,"uzskata A. Borovkovs. 

Latvijas Juristu biedrības prezidents min arī kādu iezīmi, iepazīstoties ar partiju programmām. „Nesaredzēju nevienu labēju partiju, bet tas arī izriet no tā, ka Latvijas politikai mērķu,”piebilda A. Borovkovs.

Jaunievēlētajai Saeimai noteikti būtu jādomā  par demogrāfijas situācijas uzlabošanu - māmiņu algām, pabalstiem, uzskata A. Borovkovs. Viņaprāt, Latvijai nav nākotnes, ja ģimenes atļaujas tikai vienu bērnu. 

Tas ir pirmais solis, kad sāk domāt, kas notiek un kur kas notiek. Tas varētu būt neslikts sājums. „Ir jāizdara izmaiņas un tad jācer, ka būs kaut kas labāks,” piebilda A. Borovkovs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas