Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Brigmanis: ja aizskars pensijas, ir jāvēlē jauns parlaments

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
VIENTULAIS VILKS
V
naudas un nekaunigi izlaupa LATVIJAS NACIONALO bagatibu - mezus ,sak pec mums kaut vai udens pludi, tapec neizliecies par svetuli,noladetais komunist.
vinnijs
v
Man šķiet, ka tādiem brigmaņiem un tml. jau laiks iet pensijā. Nu cik var gvelzt!
VIENTULAIS VILKS
V
Brigmani, konsolidesim visie taviem ieliktniem ,,caurkritusajiem,, algas kurus tu sabazi dazadas padomes ,atstasim bez algam tos nekaunas no LATVIJAS VALSTS MEZIEM ,kuri ziedoja 3 miljonus VALSTS
zebra
z
Jā. Šitā konsolidācija ( tāds smuks vārds izdomāts ) visus nokonsolidēs bez biksēm. Varēsim dziedāt to veco dziesmu " Es esmu lielais ekonoms....... un cepure man stilīga- tai sen jau vairs nav dibena, ...... utt. " Kur reformas? Starp citu, ekonomikā pagriezienu uz augšu taisa ar nodokļu samazināšanu nevis ar palielināšanu. Es lepojos, ka nebalsoju par Vienotību bet par ZZS.
XXXX
X
ja tie pensionari ir viena briesmiga skira.Vienmer savel to nepareizo Saeimu.Nu pensi paliek pensi stulbi,dumji mulki.Un Kurzeme jau ,liekas,dzivo tikai pensi,jo ZZS tacu ieveleja tiesi kurzemnieki.Nu atrisiniet tak vienreiz to problemu - novakt tos pensus.Saciet ar saviem vecakiem,tad ar kaiminiem u.t.t.Un viss Oki-Doki Jus jau pensi nekad nebusat. Bet ZZS sobrid nekaunigi met sprungulus savu koalicijas partneru ritenos unpraktiski sabote normalu darbu.Vajadzeja VIENOTIBA + VL un butu normali.Tagad varam pateikties treknajiem,resnajiem kurzemniekiem
ilmars
i
kad ZZS vaditais VZD salaida deli zemes reformu valsti tad ar grutibam izdevas nobidit no generaldirektora amata bet lai gali UDENI ar 2007 g 31 dec likus par VZD parstaja darboties un kur te ZZS politiska BEZATBILDIBA
brrr
b
abortus aizliegt-celsies dzimstība !
jestrais
j
... kotad nu ? Brigmans ar smagajos noziegumos apsuudzeeto sacereejies ka gana du;l;kots , ka varees jaunajaas veeleešanaaas vinneet??? balda , paraadi kaa tu to budžetu sastelleesi , penzijas neaiztiekot un tad pird uz veeleešanaam, bet nehrenaa jau nesanaaks , ne budžets ne vinne veeleešanaas !!!
NN
N
Brigmani, a kur ir priekšlikumi, ko? Tikai tukša muldēšana.
J
Lieliski, Bridmaņa kungs, vienīgi ZZS var apstādināt Dombrovska neprātu! Pēdējā laikā normālu tekstu var izlasīt, un tas ir Brigmaņa kunga teiktais. Brigmaņa kungs negrib lauzt doto solījumu pirms vēlēšanām: neaizskart pensijas. Paldies, Brigmaņa kungs!
Berta
B
Domāju, ka visās aizdomīgi lielo pensiju piešķiršanas lietās ir jāveic pārbaude, kā tās ir nopelnītas. Tad atklāsies, ka 90% no tām ir no "uzpūstas" algas.
dihlofos
d
Interesanti,kas tevi ir dzemdējis un audzinājis?Ne jau tāda kurai paslaik 30 vai 40g.,noteikti vecāka.Ko tad tu te rukšķi kā kuilis,neesi no bembja pudeļlasītājiem?
nejaušais
n
Pirms Brigmanis stāda ultimātus,varētu nākt ar saprātīgu priekšlikumu,kur ņemt naudu.Iespējams vajadzētu konfiscēt Lemberga no valsts sazagto 1 miljardu.Gaidām no Jums,Brigmani,šo priekšlikumu.
labak bez saeimas
l
man sadu saeimu nevajag.
anonīmais šakālis
a
PAREIZI! Trubas zaļie nestabilie un jenotsuņi ir jāizsvēpē no saeimas. Par Visu Latvijai!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas