Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Brigmanis Krievijas vēstniekam ieminas par Zatlera braukšanu uz Maskavu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sirmais.
S
Ēzelis jau Tu esi,dabūsi arī ausis.
KLM
K
tehniska kļūda -atvainojos -šajos gadsimtos ir nomanījušās daudzas paaudzes ar tādiem uzskatiem par austrumu kaimiņiem, un, Jūsuprāt, viņi visi kļūdās, izņemot Jūs? Kaut gan, diemžēl, ir vēl daži - okupantu (krievu) pakalpiņi, bijušie poļitruki Brigmanis, Lembergs, Bresis un vēl citi...
KLM
K
Jūsu komentārā komentējams ir tikai viens teikums - ''cik gadsimtus taisamies mākslīgi uzskatīt krievus par kaut ko sliktu'' - šajās gadsimtos ir nomainījušās neskaitāmas paaudzes ar tādiem uzskatiem par austrumu ka
pamela
p
Tik piemērota nika un tad vēl maigi teikts.Tu esi no sērijas слышал звон ,но не знаю от куда он.Ko tu murgo par tiem plikadīdām!Skaties biežāk kaut vai Kremļa Tv.JA Kremlis pieprasīs Baltkr. to pašu cenu ,ko mums prasa,Lukašenko varēs sacensties ar Kastro nabadzībā.TO ko VIŅI ražo PAT Krievijā neviens negrib pirkt.Maskava mūs varētu pabarot!Nu tu taču esi ne tikai marsietis,BET STULBS marsietis!Visus 50 g.esam MĒS barojuši Maskavu,Ļeņingradu un tagad ne jau viņi paši sevi baro.TUR nav kapitālisms mūsu izpratnē,tur ir bandītisms!Es skatos Kremļa TV un pat tur stāsta kā slaktē nedaudzos fermerus.Mēs ar Krieviju 50 !!!!gadus JAU bijām viena NO ,,,,,,,,,valstīm.Krievija pati ir ar visu gāzi,naftu sūdos līdz ausīm.Paskaties viņu TV,KRIEVIJĀ 10.000 lieli mītiņi,kur lozungi - "KRIEVIJA BEZ PUTINA!"Pēc teksta ,tu esi krieviskirunājošais ,žēl ,ka neseko notikumiem Krievijā .IR 21.gs.internets,TV.
kalpaks
k
Brigmanim ēzeļa ausis pašam savajadzējās vai citam grib izkārtot?
lauķe
l
Nu gatavais naktsmurgs! Ja tik labi pie baķkas Lukašenko, tad tak pucē prom., bet neaicini citus uz "Back to USSR".Un vēl, tev tak ir stabila paranoja pret Rietumu pasauli kā tādu!
Lelle
L
Riekstiņš no Zatlera jau dabūja pa smirdīgo smeceri, dabūs šitais arī...
murgs
m
Nu ko varat ņemties!!??...krievs ,krievi...piegriezies jau vsiem tas. Krievi mums kaimiņos dzīvo, darba kolektīvos,sportistos(kad Ņiživijs iesit golu,tad vis bļauj kā negudri)....cik gadsimtus taisamies mākslīgi uzskatīt krievus par kaut ko sliktu??...atbilde vienkārša,kāmēr no politiskās skatuves nepazudīs populistiskās partijas TBLNNK un tamlīdzīgas.Cilvēki jau tā nedomā,visi dzīvo draudzīgi, bet tieši politķi nepārtraukti injecē šo murgu. ES jau pārādija savus "labumus" , pataisot mūs par donorvalstiņu..izsūca un sagrāva visu o varēja sagraut un vairāk mēs viņiem nesam vajadzīgi.Vai tad par to vēl kāds šaubās??.. Arī Baltkrieviju gribēja tiesi tāpat izsūkt, kādas tik kampaņas netika vestas pret šo valsti. Diktators,cenzūra un tt...arī Latvija pakalpīgi centās izdabāt ES un nomelnoja Baltkrieviju....bet...viņi izturēja un nekļuva par donorvalstiņu. Viņiem ir viss, lauksaimniecība, fermas,ražotnes,rūpnīcas,stabila banku sistēma.Viņiem nekas nav jāaizņemas.Visiem ir nodrošināts darbs.Bērnu dārzos pat rindu nav !!!... ......lielākā mūsu nelaime ir visiem "pakaļā līšana", bez domāšanas..un rezultātu mēs redzam un izjūtam ikviens. Blakus mums dzīvo cilvēki(krievi) kuri mums mentalitātes ziņā ir 10x tuvāki ,kā Zviedri vai Angļi....sadarbojoties ar Krieviju mēs varētru būt viena no bagātākām valstīm Eiropā!.... Maskavā vien dzīvo ap 12 miljoni..Latvija viņiem salīdzinoši ir viens neliels Maskavas kvartāls..ja vajadzētu,varētu pat pabarot visus Latviju......beidziet kašķēties un injicēt no paaudzes paaudzē visu slikto par Krieviju. Tad jau arī varbūt sākt stāstīt,kā senie Kurši, Baltijas jūras krastos, līdz ceļiem nocirta kājas Skandināvu jūras braucējiem un raka kā pāļus, jūras smiltīs ,virzienā uz Zviedriju...katrai tautai ir negatīvās vēstures puses, bet vai tad tas SPECIĀLI VISU LAIKU IR JĀKULTIVĒ, jātgādina??... cik ilgi taisamies sērot un mākslīgi uzturēt sevi mocekļu lomā??...staigājam caurās biksēs un tēlojam varoņus,kas jau sen, nevienam,it sevišķi Krievijai, neinteresē. Tieši otrādi,viņiem interesē sadarbība ar Latviju,gan politiski ,gan ekonomiski....bet mums jau laikam labāk staigāt tajās caurajās biksēs, slavēt rietumus,kas mūs izsūca kā vampīri un lādēt Krieviju. Kas no tā visa vairāk zaudē???...ne jau Krievija :)
Gatis
G
Kalpaka pieminekļa apgānītājs.
cee
c
Ko gan citu chekists brigmanis var teikt? sarkanais zaabaks iet roku rokaa ar zagleru
:)
:
pakaljlaizis
aloizs
a
Ko var nemties ap so jautajumu. Ja Krievija gribetu, lai Zatlers brauc, tad butu atsutijusi oficialu ielugumu. No Zatlera brauksanas vai nebrauksanas tapat nekas nemainisies musu attiecibas ar Krieviju.
J.Biotops
J
Jā, bez b.Brigmaņa domām te nu nekādi nevar iztikt
ieva
i
Ja Zatlers brauks .. zaudees veel atlikusso ciennu daudzu aciis...
Zilite
Z
Nevajag noklausiities privaatas telefonsarunas un izmantot personu vaardus !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas