Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Brigmanis: Nevar visu laiku apkarot premjeru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Labi
L
Brigmaņa kungs, vārdi vietā! Koalīcijai jāstrādā kā koalīcijai, visām partijām kopā, nekādu šķeltniecisku darbību.
Kaspars Gasūns
K
Politikā kritušajiem roku nesniedz. Sevišķi, ja šie var paraut uz leju. No TP un LPP acīmredzami visi vairās. TP ir drošs līķis, bet arī LPP var vienreiz nenoveikties arī ar visu profesionālo reklāmu, jo Šlesera blefu neredzēt ir grūti.
Lelle
L
Vai tik ZZS ir pametusi Lembergu likteņa varā?! Tikai pats Lembergs atsakās to saprast. Vai tieši otrādi: Lembergs aizmuguriski caur ZZS līmēsies klāt pozīcijai, jo ar tiem diviem kretīniem viņš arī nav neko runājis, bet ātri aizgājis. Būs jāpajautā zvirbulēnam....
riņķī apkārt
r
Šeit nav runa par TP.Šoreiz jārunā par Brigmani.Lokanāks par zuti,glumāks par ziepēm +++ piekrītu, līdz šim ZZS vienmēr ir stāvējis stiprākā pusē, lai paši varētu "konstruktīvi strādāt" :) Nu un šobrīd JL ir stiprākais un ar pilnām tiesībām var izmantot "zaļās balsis" un likt tās "kopīgajai lietai par labu" :) Sākt pīties ar oranžajiem un pazaudēt ZZS atbalstu - tas būtu stulbi;
riņķī apkārt
r
....(TP), vakar tiekoties ar premjeru Valdi Dombrovski (JL), piedāvājusi slēgt divpusēju vienošanos... ++++ Šķēle laiž gluži kā Putins ES kontekstā :) Nekādus "divpusējus" īpašus līgumus ar oranžajiem. Ir koalīcijas līgums un punkts, un skaidra valoda.
Arturs M
A
Ļoti korekti no Brigmaņa puses,runājot par šo Dombrovska tēmu.
Vuarzazi
V
Referendumā PRET koalīciju (TP, ZZS, LPP/LC, T+B +LNNK) nobalsoja 608'847, par 18'857, Eiroparlamenta vēlēšanās ZZS ……………3.72% …………29’463 TP ……………..2.81% …………21’968 No TP, ZZS, LPP/LC, T+B +LNNK Var sagaidīt publisku atvainošanos Par Latvijas novešanu bankrotā. Politiska atbildības izprasme prasītu šo politiķu pazušanu no politikas.
veletaji
v
Brigmanis jau gudrs.Bet saja gadijuma pareizi.Kas ko slegt vienosanos,TP jau ir koalicija.Un ,kas ir Skele?Mes par Dombrovski,lai vnam veicas!!!!!
Higgins
H
vecais zutis Brigmanis ar šādu pozīciju nopelnīs daudz plusu..atšķirībā no TP, kuriem jau var pasūtīt buljonu ar pīrādziņiem uz rudens bēru mielastu..
volk tambovskij
v
Brigmanis zin veco tautas parunu : " Jo miers ir tas kas baro , bet nemiers postu nes..." bet teepisti ir patiešaam lielaakie posta neseeji!!!... kautgan uz komunistiem pa;lauties nevar ... paruna maaca :" Vilks spalvu met , tikumu ne..."
Vecais
V
Šeit nav runa par TP.Šoreiz jārunā par Brigmani.Lokanāks par zuti,glumāks par ziepēm.Pats taču piedalījās pie JL pirmās valdības gāšanas.Ja ir šcetri valdošie vēji,tad brigmanim jebkurā variantā būs 36.Galvelvenais ZZS saglabāt savus ministru posteņus.Nu tik šausmīgi nepatīk ministriju samazināšanas plāns,ka jāmetas aizstāvēt to,ko vajag likvidēt.
dzeris
d
Nu kāds tur jaunums, TP to visu dara nepārtraukti - sabotē, šantažē, melo, uzvedas, kā histēriska sieviete, kura nav dabūjusi kārotās krelles vai brunčus. Tā teikt, "jūtas valda pār prātu". Bet, ir jau arī iemesls, gals klāt - lai ko nedarītu, reitings ta stāv uz vietas! "Nacionalais biznesmenis" Šķēle jau savu biznesu izveidojis tikai pateicoties nopirktiem politiskiem lēmumiem, un, ja nebūs pārstāvniecība Saeimā - bizness pagalām. Kaut ņem ziepes un striķi, pilnīgākais izmisums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas