Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Brigmanis saka paldies Repšem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
777
7
piekrītu Brigmanim!
Berta
B
Lai nu ko, bet Brigmanis vienmēr ir bijis pietiekoši vērīgs un tālredzīgs. Vai kāds var pateikt, ka šī partija kādreiz ir pieļāvusli LIELAS politiskas kļūdas? Cita lieta - tradicionāls labu ministru trūkums.
brigmanzutim vieta pie SSS.-b
b
Varbūt šitie /Š+Š/ būs pat labāki nekā SSS Vienotība, jo te ir spēcīgākas personības. Vienotībā, muļļu bars, kuri neko nespēs atrisināt. Valsti iedzīs dziļāk purvā vai iznīcinās pavisam, jā pavisam..,
jebindranats
j
Nosmērē ar medu un turpini laizīt pats savu pakaļu!
Samiņš
S
Man ir kauns par Brigmani,vienkārši kauns ,lai neteiktu vairāk.
Dainis
D
Vairumam komentatoru laikam žults izplūdums. Aizejiet aknas pārbaudīt - žultaini cilvēki ilgi nedzīvo.
...
.
Kāpēc tāds naids? Ko Lembergs Tev apēdis?
os
o
Brigmaņkungs,ja atteiksieties no Lemberga lobēšanas-varbūt jums ir cerības!
roja
r
Tāds žults ezers Latvijā ir tikai viens, vai viņš raksta ar niku 'he he' vai ar 'kurmītis', nav nozīmes, bet labāk tajā nekāpt (nelasīt). Tas ūnikums ir specializējies citu nosmērēšanā.
papucis
p
Ja 2 vai 3 vai4 partijas biedri [lokomotīves] var viedokļu atšķirības dēļ "'upurēt laidni"',bez reabilitācijas tiesībām-tad KO TAI PARTIJĀ "'DARA PĀRĒJIE ""partijas ""jājābiedri?Vai tie ir tikai tādēļ,lai piekrītoši "'mātu ar galviņām""?Kur tad ir tas MULTIVIEDOKLIS ,kas dod iespēju VIENOTIES PAR "'PARTIJAS LĪNIJU"'attiecīgā laika posmā?Repše ir ar nopelniem nenoliedzami unatbalstot vinu no Jaunā Laika dibinātājiem izskatās normāli uz citu [jājābiedru]fona.
AD
A
Šoreiz gandrīz vai jāsaka, ka Brigmaņa pateicība vērtējama augstāk nekā Āboltiņas. Vismaz viņš ŠOBRĪD atklāti nedur Repšem dunci mugurā.
zane
z
Tev vienmēr gribās grābstīties gar jaunām slaucenēm (jaunslaucenītēm)... es Tev paskaidrošu, kas tas ir..... tas ir spīdīga metāla spainis, ar kuru dodas slaukt govis...... govs tesmenis ar slauceni - tā ir nedalāma vienība. Ja Tavas oponentes ir jaunslaucenītes - atliek secināt, ka Tu esi maktens govs tesmenis.....pienīgām govīm tesmeņi mēdz nostiepties līdz zemei un kādreiz trāpa arī govs pļekā. Tas nav estētisks skats, bet lasot Tavus komentārus..... gribās teikt - sveiks, tesmeni!
zemietis
z
paskatoties pēdējos partiju reitingus jāsecina, ka vienotība un zzs būs iekšā saeimā, pie tam ar gana lieliu pārstāvniecību.iespējams , ka pat pietiks lai izveidotu vairākumu. Šobrīd vienotībai un zzs kopā pēc procentiem atbalstītāju ir vairāk kā sc.Un ja kāds domā, ka naftas zemnieki netiks iekšā rūgti maldās. Ja viņu reitings pat visliktākajos laikos(zemnieku dumpis,skolotāju lagu griezšana) bija ap 5%, tad šogad tas vēl var par pāris punktiem augt. Bet Brigmaņa paziņojums iespējams ir vēstijums vienotībai. Tikai grūti pateikt kā to vērtēt- ar plusu vai mīnusu, jo būtu interesanti redzēt socioloģisko aptauju, kas izvērtētu šībrīža Repšes (ne)poularitāti. Iespējams trubeniekiem ir izdevīgs Einis iekš jl, tikpat labi var būt arī otrādi. Nezinot visas aizkulises, grūti pateikt, kas AB aiz ādas. Viens gan skaidrs, vismaz man, ja Repše paliek aiz borta manu balsi vienotībai neredzēt! Tikai principa pēc, jo izvēlēties apvienībai šādu nosaukumu un tad sākt spēlēt patizlas aizkulišu spēlītes, tad ticība šim veidojumam, kuram viens no līderiem nemāk atšķirt PVN no apgrozījuma nodokļa, sttrauji zūd.
va' ta'
v
ŠOREIZ MORI ČEKA NEPAKĀRS?????????? STAĻINS UN BERIJA VISUS REĀLOS DARĪTĀJUS NOVĀCA. LATVIJA MOSTAS??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SĀ KS LASĪT KO VAIRĀK PAR PR DZ ????
Lelle
L
Skat, Augustiņš ar visu ZZS taisās pievienoties tukšajai konservu bundžai! Nez ko par to visu teiks zvirbulēns?!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VAIRĀK

JL līderes Solvitas Āboltiņas paziņojums pēc SVF lēmuma piešķirt Latvijai kārtējo aizdevuma daļu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas