Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Brigmanis uzskata, ka 4000 zīmju vēlēšanu programma "kļuvusi formāla padarīšana"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zex
z
Ko tas bjigmanis,....pjūtī,to nav ko jemt paj pilnu
no malas
n
Super doma, tagad pat programma nav vajadzīga, jo kurš gan to lasa? Labāk uzliksim plākātus visur: "Mēs jums dosim visu!" jeb "ZZS - labākie pasaulē!" jeb "Zemnieki - Latvijas Nākotne!" Dumiķi jau uzķersies uz šo te disrā līdēju visiem, kam tik vara.
KLM
K
mums vajag spēku un risinājumus nevis mierinājumi. .............................................. ............................................................ Jums taisnība - reiz jau tauta izmisumā sauca pēc komunisma, un re, atradās spēcīgs vīrs (Lembergs) , kurs poļitruka činā mierināja tautu - paciešat mazliet, drīz būs...
chinese man
c
Piekrītu ka pēdējo aptauju rādītāji rāda ka tauta vēlās pārmaiņas un spēcīgus valsts vadītājus(ZZS) un vēl spēcīgāku premjeru(Lembergu) , tauta nav aitas lai ticētu klajiem meliem, mums vajg spēku un risinājumus nevis mierinājumi.
Krīgers
K
Brigmanim pilnīga taisnība par 4000 zīmēm un formaalo statusu. 4000 zīmēs neko normālu pateikt nevar. Tāpēc jau lielākā daļa s''sis partiju programmas ir bijushas vien tukša literatuura. Tad nu vajadzētu noņemt ierobežojumu vai ari, nu tiesham tada programma uz 4000 zīmēm nav nepiecieshama.
jumors
j
Priekšlikums: patrenkāt deputātus kā trenkā skolotājus. 1) vismaz maģistra diplomu, 2) katru gadu celt kvalifikāciju- uz sava rēķina, 3) lai saņemtu piemaksas, sacerēt vismaz 20 lappuses pašlavinoša teksta, lai pierādītu, kāpēc šī piemaksa nepieciešama. Esmu runājis - un tas attiecas pirmām kārtām uz Brigmani.
KLM
K
..tā ir ekonomikas attīstība, cilvēku labklājība un izaugsme. .................................................. ............................................................ ....... Jums taisnība tikai vienā - arī gangstera Alkapones dzimtais ciems peldējās krējumā un treknā pienā...Tikai atšķirībā no poļitruka Lemberga, gangsteris Alkapone to visu finansēja no savas kabatas, bet Lembergs, lai slavinātu sevi - par nodokļu maksātāju naudu..Starpība starp Lembergu un Alkaponi maza, bet ļoti būtiska...Iespējams, tas tādēļ, ka Alkapone nav pastiprināti studējis Ļeņina kopotos rakstus, kā to darīja reiz poļitruks Lembergs, pie viena būdams vēl ticības apkarotāju bandas priekšsēdētājs...
Valdis
V
Visi bijušie kompartijas sekretāri un padomju okupantu pakalpiņi ir debīli radījumi!
Eva
E
Nu pēdējās aptaujas, ko dzirdēju liecina, ka 35% vēlas Lmebergu par premjeru, tā kā tautas griba ir skaidra, un paskatoties uz Ventspili ir skaidra arī programma - tā ir ekonomiskā attīstība, cilvēku labklājība un izaugsme. Interesanti cik procenti negrib šādu Latviju? Maunprāt, visi būs par!
žoržs
ž
Nu ja - priekš kam tiem ZZS vajadzīgas programmas, viņiem taču ir Ščerbatihs sarakstā un Lembergs par premjera kandidātu, - kādus15% latviešu taču tas pilnīgi apmierina.
Lidija
L
Es balsošu par ZZS!!!
...
.
a tu programmu sagalabā un pirms nākamajā vēlēšanām partijai, par kuru balsoji, nosūti jautājumuspar to, kā veicās ar programmas izpildi.. un tad izdari secinājumus...
...
.
Brigmanis - cilvēks, kuram NAV viedokļa NEVIENĀ JAUTĀJUMĀ, pēkšņi ir nācis klajā ar domu, ka programma nav vajadzīga :D
Vitauts
V
Brigmanim taisnība, lasīju visas programmas un tās ir bezjēdzīgas un neko nepasaka, tā kā turpmāk pārējās vēlēšanās varbūt vajadzētu pardomāt šo punktu, jo daudzas partijas neseko savai programmai. Piekrītu ZZS.
robespjērs
r
ja jau tā padarīšana tik formāla, ko tad nevar uzrakstīt normalas 4 000 zīmes? Kaut kādus tualetes papīrus, ar ko tikai pēcpusi noslaucīt tās partijas producē, bet par to rakstīšanu kāds taču saņem arī naudu un noteikti nav ar šofera dēla izglītību. Celiet kvalitātes latiņu vai mēginiet vismaz sasniegt jau esošo, nevis nemitīgi to mainiet, cerot, ka tā nokritīs tik zemu, cik zema ir jūsu pašu kvalitāte!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas