Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Brigmanis: "Vienotība" izjuks pa vīlēm, varu saderēt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Maska
M
Tomēr nesaprotu, vai te tiek rakstīts ar smalku ironiju un sarkasmu par "Vienotību", vai rakstītājs ir galīgi traks. Tam nav sakara ar ZZS, ko domāju par "Vienotību", bet, ja to pasaka Brigmanis, vai tad domas nevar sakrist tāpat vien, nevis tāpēc, ka man Lembergs tā patiktu? Bet "izjūtas" vai nu sadzērušās, sapīpējušās, vai kandidē no "Vienitības" saraksta.
Juris
J
JL ir politiskie analfabēti. Paši ielīda Vienotība, tagad jūt, ka labāk būtu bijis ārpus. Nezinu, nedomāju viss, ka būtu labāk. PS saietu kopā ar SCP un Ēlerti, kā tas sākotnēji bija paredzēts un JL paliktu bez MP 100%. Tagad vismaz pastāv iespēja, ka viņiem pēc vēlēšanām izdosies noturēt MP krēslu, lai arī tā iespēja ir diezgan niecīga. Vienotības saliedēšanai vajadzētu kādus 2 gadus opozīcijā, šobrīd JL dzīvo pa mākoņiem.
Arturs M
A
Labāk Brigmani domā kāpēc tev sarakstā slimi cilvēki,sportisti un citi nieki,kas NEKAD ,NEKO nav jēguši ne politikā,tā vārda labākajā nozīmē,ne ekonomikā un tiesībās!!!:D ?!
stanis
s
komunisti sagrabusi varu jut ka var iziet no vinu kontroles taisa baigas vienosanas nav prezidenta akas sis partijas patriektu pekle un nodibinatu demokratisku-prezidenturu republiku
tetris
t
Brigmani, kādreiz bijāt kādas vienīgās partijas 1.sekretārs. Toreiz taču karjera gāja uz augšu, PSRS bija lielvara, sistēma bija vienkārša - vajadzēja tikai pareizi runāt, klausīt priekšniecību un likās, ka nekas nemainīsies, vai ne? Bet re, dzīvē nenotiek tā, kā kāds savā prātiņā izdomājis. Latvieši pārdzīvoja padomju laikus. Ja būs tik stulbi, ka ar vienu krīzi bija par maz, lai gūtu mācību, tad nāksies pārdzīvot vēl arī valsts izzadzēju laikus. Bet esat droši, vēsturē paliksiet, tajā pašā rindā, kuras sākumā ir Kangars un kurā ir Kirhenšteins un citi, reiz vareni un bagāti.
zinis
z
Brigmanim taisnība tajā, ka Jaunais laiks bez Vienotības saņemtu vairāk balsu nekā komplektā. Atbalstu un balsotu par Repši, Dombrovski, bet nekad dzīvē neatdošu savu balsi tādiem kā Ēlerte, Kristovskis vai Štokenbergs.
Kamils al Za Huri.
K
ZZS gatavo sevi un vēlētājus, par ko balsot. Latvijas glābēji varot būt tikai Šlesers+Šķele+ ZZS Lembergs, tandēmā ar Putina partijas "Vienota Krievija" filiāli , Latvijas "saskaņas partiju" , ar Urbanoviču, Ušakovu priekšgalā. Šinīs dienās šis tandēms jau nopietni runā par jaunās valdības sastāvu un politiskās ideoloģijas virzieniem Latvijas . Uzvara jau ir viņu rokās, prātos! Tauta izdariet secinājumus! Šo partiju darboņu politiskie šļupsti, nav priekš latviešu ausīm un prātiem. Esiet modri!
ozo
o
Vienotības elektorāts galīgi nojūdzies! Lamājas un spļauj zili melnu! Laikam Brigmanis trāpījis jūtīgā vietā!
KLM
K
Kas kompartijas sekretāram un Kalpaka nīdējam brigmanim par tik lieliem uztraukumiem par Vienotību? ............................................ ....................................... Es arī brīnos kā kompartijas zostēviņiem un pīlēm ļauj sprediķot - kas uz priekšdienām izjuks pa vīlēm?
Dzens
D
Bet ZZS ir tāda ideju pārbagātīva, ka drīz jau būs jāatšķaida. Bet ja nopietni, tad Brigmanis, šķiet, vairs nefiltrē bazaru.
Olmarka
O
Saldus gaulaiters - Delfu Orākuls! Ak, pasaulīt, tu laužu ēka...
Dainis
D
Lemberga partijas vadītāju intervē Lemberga avīze? Interesanti
brīnos
b
Kas kompartijas sekretāram un Kalpaka nīdējam brigmanim par tik lieliem uztraukumiem par Vienotību? Tiec galā pats ar savu partiju un tad bāzies citu partiju lietās!
vilis
v
Neesmu tik pesimistisks.Komanda laba.Darba stils pieņemams(demokrātisks).Savu atbalstu neatņemsim.
Edžus
E
Es ari varu saderet par to pashu... Lidz ko Elertienei piesolis augstu un siltu kreslu, shii aci nepamirkshkinot shos nodos, par to nav shaubu...!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas