Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Brigmanis: ZZS nākotnē varētu mēģināt gūt nopietnus panākumus arī Rīgas domes vēlēšanās

Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) pagaidām nav guvusi vērā ņemamus panākumus Rīgas domes vēlēšanās, bet tālākā nākotnē tas ir zināms darbalauks, intervijā aģentūrai LETA atzina Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Augusts Brigmanis.

"Rīgā tomēr ir zināma un negatīva tradīcija, ka neizdodas gūt šos panākumus," teica Brigmanis.

ZZS līderis norādīja, ka Rīga ir gandrīz puse Latvijas un, neapšaubāmi, ir prestiži galvaspilsētā iegūt lielāku mandātu skaitu. Tomēr, reāli spriežot, diez vai ZZS tagad izdotos iegūt tādu mandātu skaitu, lai reāli Rīgu pārvaldītu. "Redzam, ka nozīmīgu mandātu skaitu ieguva "Jaunais laiks", bet ko tas dod - visu laiku nosēž opozīcijā, un tāda tā dzīvīte viņiem tur ir," atzina Brigmanis.

Politiķis uzsvēra, ka ar panākumu gūšanu Rīgā saistīts arī spilgtu līderu jautājums Rīgā. "Ir laicīgi jāstrādā, lai būtu spilgti līderi, kurus atbalstītu un ievērotu starp citām partijām latviskais vēlētājs, jo krieviskais jau ir pateicis, par ko viņš balsos - tas ir "Saskaņas centrs" (SC)," skaidroja ZZS frakcijas vadītājs, atzīstot, ka Rīgā šādu spilgtu līderu būtu nepieciešams vairāk.

"Mums politika vienmēr ir bijusi likta uz Saeimas vēlēšanām. Uz pašvaldību vēlēšanām vairāk akcentu liekam, lai iegūtu maksimālu varu pašvaldībās visā Latvijā. Tāda mērķtiecīga strādāšana uz Rīgu vēlēšanu izpratnē vēl nav bijusi. Tur ir vairāki aspekti, bet es pieņemu, ka tas ir zināms darbalauks nākotnē," sacīja Brigmanis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas