Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Briti sašutusi par dārgā īpašumā iemitinājušos "latviešu skvoteri"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
No UK
N
Raksts ir arī Daily Express
Lasiitaajs
L
Diezgan populaari izklaastiits un sadaljaa par Lielbritaaniju guusi iespaidu kaa tas darbojas. Tavs iipashums ir tavs iipashums, bet tas nenoziimee, ka tu tur driiksti veikt privaatos kodolizmeegjinaajumus vai vienkaarshi atstaat to novaartaa. Iespeejams, ka Latvijaa var, bet taa jau ir Latvijas probleema un dalja visu Latvijas nelaimju ceelonju kompleksaa.
Lasiitaajs
L
Diez, vai ta ir, jo: The gang, aged from 19 to 50, have been given a court order to leave by January 19, but they boast about their intentions to stay on – if they don’t upgrade to a bigger home nearby. ---- Tieshi taa arii ir, ka iipashnieki ir aciimredzot pieteikushi ievaakshanaas datumu/ iipashuma paarnjemshanas datumu tiesaa un nama okupanti var izvaakties liidz 18. janvaara pusnaktij bez nekaadaam probleemaam vai sankcijaam. Ja ne tad protams 19.01 policija buus klaat un vinjus izmetiis laukaa un atkariigi no uzvediibas var arii sodiit likumaa noteiktaa kaartiibaa. Ja shie nama okupanti ir padumji austrumeiropieshi kam ir sakaapis galvaa tad vinji arii dabuus redzeet gan sho gan to, bet ja laiciigi paarvaaksies uz naakamo objektu tad varees dziivot tur taalaak liidz naakamajam tiesas spriedumam par izvaakshanos.
0_o
0
starp citu - puisim "Small nation syndrome?" žetons par cenšanos. Es neuzņemtos uzrakstīt tādu tekstu igauniski vai lietuviski, lai gan tādas valstis mums ir tepat blakus :) Ņirdzot par dajebkuru sīkumu "pavej, kā viņš manā kūtī pat nezina, kur mēslu dakšas ōme slēpj", labāk nepaliks un skats uz pasauli plašāks nepaliks :)
Ministry of Truth
M
Tiem, kas te ir smagi sašutuši (un sasutuši), kā tai aijai augstāk, derētu palasīt Land Registry Act 2003 punktus. Un mazāk ķert pie sirds lietas, kas uz viņiem neattiecas, un lietas, kas tur juridiski ir savādākas. Tur darbojas cita tiesību sistēma.
ruksimovs
r
Tur jau tā lieta, ka uz austrumeiropiešu imigrantiem bieži tiek bīdīti virsū teksti, bet par musulmaņiem neiepīkst ne vārda, jo tās utis ir salīdušas visur, kur var un bez kārtīga ganocīda un armijas atbalsta viņus ārā nedabūs.
Dens Brauns
D
labaak jau buutu pacentushies sakaartot lv -------------------------------------------------------- -- Varbūt cenšamies sakārtot kopā. Kāpēc Tu tikai mājās palicējiem vēlies uzkraut šo uzdevumu? Dīvaina Tev loģika.
Nezinu
N
Paskaidrojiet man luudzu: Ko noziimee "Skvater" Pladies
Janka
J
He,visi tur bùsim,Jo ràdàs Smirnovam bùs bijusi taisnìba,rakstot,kà mùsu gràmatvedis sañem naudu par latviešu aizdabùšanu uz Europu in vietà savest muslimus.... Beigàs gan Europa gan Latvijas krievi raudàs krokodila Asari,bet bùs jau par vèlu...
Small nation syndrome?
S
es tā neteiktu, ka neiedziļinās. ieej google co uk ziņās, tur pie šiem rakstiem par latvieti radiku pie 300 komentāriem klāt. tauta lasa un priecājas. ------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------ ------------- Calm down everyone. Esmu Anglis un varu skaidri pateikt, ka angliem ir (parsvara) vienalga par shi zheka tautibu. Es pat noko par sho nezinnaju, lidz tam kad gaju uz Diena.lv portalu un man vel skiet, ka nav parrak interesants stasts. Skvateru ir daudz pie mums. Dazhi no arzemem, vairakums no veitejiem. Neapvainojieties.
aija
a
bet pasakiet - kā var noteikt, ka māja pamesta? ja nu saimnieki mēnesi ceļo? vai tamlīdzīgi? tas ir absurds! nu kā var ielauzties īpašumā un vēl tiesības kačāt! šermuļi skrien domājot, ka tā kāds Latvijā varētu darīt. Kauns, ja viņi ir latvieši.
Skaistule
S
Varbūt Jansons Radiks? Bet neizklausās pēc latvieša. Kā Jums šķiet?
.
.
nevis radic bet ruddick. bet tas jau lietas būtību nemaina. valsts valodas komisijai būtu ko paņemties ar dubulto dd ;-)
ihaha
i
Lhoti latvisks vaards Jason Radic!
krabis
k
Pārpublicēšanas vietā es gribētu redzēt, ka kāds Dienas žurnālists pats aizlido'uz Londonu, satiek šo latvieti Radiku, satiek savus kolēģus žurnālistus un nopublicē savu versiju. Atsķirībā no mūsu vēstniecībām, es garantēju, ka UK vēstniecības uzmanīgi lasa to, kas par viņiem un viņu valsti tiek rakstīts citu valstu presē. Ja šis Radiks nav latvietis, tad vēstniecība varētu prasīt šī raksta atsaukšanu minētā izdevuma pirmajā lappusē! Pretējā gadījumā mēs visi un mūsu valsts izskatāmies pēc aunu bara, kas visam gatavi piekrist.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas