Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Brīvdienās atkal vairāki noslīkušie

Aizvadītajās brīvdienās atkal noslīkuši vairāki cilvēki, liecina atbildīgo dienestu informācija.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) rīcībā ir informācija par pieciem noslīkušajiem sestdien un vie nu svētdien, savukārt Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) fiksējis septiņus gadījumus. VUGD priekšnieks Ainārs Pencis pirmdien intervijā LNT raidījumā 900 sekundes pauda viedokli, ka tas ir liels skaits.

NMPD pārstāve Vija Grigale raidījumam savukārt stāstīja, ka sestdien vēl četri cilvēki izglābti. Viņa aicināja cilvēkus  neiet vieniem ūdenī, neiet peldēties alkohola reibumā un pārkarsušiem, nemēģināt pierādīt savas spējas. Visi ātrās palīdzības fiksētie bojāgājušie bijuši vīrieši, un, piemēram, viens mēģinājis pierādīt, ka varēs pārpeldēt ezeru.

Tāpat NMPD nācies palīdzēt cilvēkiem, kurus skāruši karstuma dūrieni, cilvēki arvien vairāk izsauc un konsultējas saistībā ar paaugstinātu asinsspiedienu.

Tāpat brīvdienās divus gadus vecs mazulītis Kurzemē piekļuvis etiķa esences pudelei. V.Grigale atkārtoti aicināja pieaugušos pievērst uzmanību šai problēmai.

VUGD savukārt nedēļas nogalē saņēmis arī 92 izsaukumus saistībā ar glābšanas darbiem, kas bijuši nepieciešami negaisa un stiprā vēja dēļ.

Atbildīgie dienesti jau iepriekš pauduši satraukumu par noslīkušo skaitu. Secināts, ka galvenais uzsvars, lai šo problēmu risinātu, jāliek uz sabiedrības informēšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas